Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - استاندار زنجان با بیان اینکه سیستم فعلی کشور کمک حال سرمایه‌گذار نیست، گفت: ایجاد زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی، آماده‌سازی مرکز آماد و پشتیبانی، فعال‌سازی فرودگاه زنجان، پایانه صادراتی، بازارچه‌های تخصصی جزء اولویت‌ کاری ماست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان ، محسن افشارچی شامگاه چهارشنبه در دیدار با هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی استان زنجان با تاسف از اینکه ساختار مدیریتی کشور بر مبنای نفت شکل گرفته است اظهار داشت: در این ساختار به مجموعه بخش خصوصی توجهی نشده است و متاسفانه نگاه به سرمایه‌گذاری بخش خصوصی از زاویه منفعت شخصی بوده درحالی که بهره سرمایه‌گذاری بخش خصوصی عاید کل کشور می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه رویکرد دولت سیزدهم حمایت از بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران برای ایجاد اشتغال در کشور است، عنوان کرد: متاسفانه در هشت سال گذشته سیستم کشور صادرات محور و تولیدمحور نبوده و اقدام اساسی هم در این راستا انجام نشده است؛ واقعیت این است در این سیستم فعلی قوانین وضع شده، کمک حال سرمایه‌گذار نیست.

استاندار زنجان تشریح کرد: باید این فرهنگ یعنی عدم نیاز دولت به تولید ثروت و بخش خصوصی از بین برود چرا که ما عمیقاٌ به‌وجود سرمایه‌گذاران در کشور و همینطور استان زنجان نیاز داریم. رهبر معظم انقلاب بارها به موضوع حمایت از تولید و رفع موانع تاکید فرموده‌اند و باید رده‌های پایین سخنان رهبری را فصل‌الخطاب خود قرار دهند.

استاندار قم: تاسیس 2 شهرستان جدید کهک و جعفرآباد گامی بزرگ در توسعه استان بوداستاندار قزوین: شهرداری‌ها حق دریافت عوارض ساخت از گلخانه‌ها را ندارنداستاندار جدید گلستان در گفت‌وگو با تسنیم: برنامه ویژه‌ای برای توسعه ‌تدوین کرده‌ایم/ "جزیره آشوراده" رونق می‌گیرد

وی ادامه داد: واقعیت این است که زنجان در سطح کشور به عنوان استان مقتدری ظاهر نشده و در 42 سال گذشته نتوانسته حق و حقوق خود را آنگونه که شایسته است بگیرد؛ به همین منظور پروژه‌هایی را با نمایندگان استان تعریف خواهیم کرد تا در سطح کلان تاثیرگذاری خود را بالا ببریم.

افشارچی در پایان ضمن تاکید بر کمک گرفتن از بخش خصوصی برای ایجاد زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی، آماده‌سازی مرکز آماد و پشتیبانی، فعال‌سازی فرودگاه زنجان، پایانه صادراتی، بازارچه‌های تخصصی، مدیریت تشکیل شرکت سرمایه گذاری سهام عدالت و افتتاح دفتر وزارت امور خارجه را از اولویت های کاری استان عنوان کرد.

در ادامه علی یگانه‌فرد رئیس اتاق بازرگانی استان زنجان هم در این جلسه اظهار کرد: خوشبختانه اتاق بازرگانی استان توانسته پس از چندین سال کار کارشناسی، سند نقشه راه تجارت خارجی استان را ترسیم کند؛ با توجه به بازارهای هدف و محصولات تولیدی و بازرگانی این نقشه راه تدوین و به تصویب معاون اقتصادی وزارت امور خارجه و شورای گفت‌وگو رسیده است.

وی گفت: تهیه این سند برای نخستین بار در کشور انجام شده و 70 کشور طرف تجاری جمهوری اسلامی مورد مطالعه قرار گرفته است. در این مطالعه مواردی همانند فضای بین‌المللی، تحریم‌های ظالمانه آمریکا، موقعیت‌های ترانزیتی در نظر گرفته شده است.

رئیس اتاق بازرگانی استان زنجان ظرفیت‌های اقتصادی استان را بسیار عالی توصیف کرد و گفت: استان زنجان دارای 346 معدن فعال با 36 نوع تنوع معدنی و ذخیره قطعی این معادن 610 میلیون تن است. در حال حاضر 68 درصد صادرات استان شمش سرب و روی بوده ولی متاسفانه این محصول خام فروشی می‌شود و در سال‌های گذشته مسئولان استانی نتوانستند صنایع بالا و پایین دستی این صنعت را ایجاد کنند.

وی در پایان به تصویب ایجاد منطقه اقتصادی استان اشاره کرد و گفت: این موضوع یک ظرفیت بزرگی برای استان محسوب می‌شود و باید در سال‌های آینده از این ظرفیت استفاده کنیم.

به گزارش تسنیم؛ در ادامه جلسه اعضای اتاق بازرگانی استان با اشاره به برخی از مشکلات و موانع تولید، به بیان چالش‌ها در حوزه اقتصاد، حمل و نقل، صنایع و تولید پرداختند و نقطه نظرات خود را بیان کردند.

انتهای پیام/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری زنجان استانداری زنجان اتاق بازرگانی استان استان زنجان بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۲۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است

محمدمهدی فداکار صبح پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه در نود و هفتمین نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان با اشاره به سیاست انقباضی در حوزه بانکی عنوان کرد: اقتصاد کشور به بانک عادت کرده و ادامه این روند در حوزه سرمایه‌گذاری و تامین نقدینگی، چالش جدی به وجود می‌آورد و شرکت‌ها در کار معمول و سرمایه در گردش خود می‌مانند. 

وی در مورد حقوق معادن و بازگشت آن به استان‌ها گفت: حقوق معادن و بازگشت آن قانون دارد و لذا تغییر در محل خرج آن هم باید منبع و مرجع قانونی داشته باشد. 


استاندار کرمان به بانک‌های خصوصی و عدم مشارکت آنها در حوزه سرمایه‌گذاری نیز پرداخت و گفت: بانک‌های خصوصی در کل کشور مورد گلایه هستند و در استان هم هیچ کمکی نکردند؛ به غیر چند مورد سرمایه‌گذاری که داشتند، اما بعضی از آنها مفری برای فرار سرمایه شده‌اند. 


فداکار گفت: با ایجاد انگیزه، مبالغ زیادی از پول مردم در بانک‌های خصوصی گذاشته می‌شود، اما مشخص نیست پول در کجاست و به چالش تبدیل شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد؛ تهاتر نفت با چای و چوب سریلانکا
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد
  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • بانک‌های خصوصی استان کرمان هیچ کمکی به استان نمی‌کنند
  • گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی
  • اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت
  • عملکرد ضعیف برخی بانک‌های‌ دولتی قم در ارائه تسهیلات مسکن
  • سرمایه‌گذاران بخش خصوصی مورد حمایت مدیریت استان قم هستند
  • رایزنی با سرمایه‌گذاران برای فعالیت در لرستان