Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-29@15:12:48 GMT

معمای ترافیک عجیب تهران

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۵۲۶۶۸

هنوز بازگشایی مدارس انجام نشده است خیابان‌های تهران مهرماه پر ترافیکی را تجربه کردند. شورای شهر برای رفع این مشکل خواستار بررسی چرایی مسئله از سوی معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری شده است.

خبرگزاری میزان _ روزنامه همشهری نوشت: در سال‌های گذشته، مهر، ماه ترافیک گسترده در ساعات خاص بود، امسال، اما هر روز ترافیک سوال‌برانگیزی در انتظار پایتخت‌نشینان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیمه دوم هر سال با بازگشایی مدارس پیک ترافیک در ساعات اولیه صبح شروع می‌شد و بعد کاهش پیدا می‌کرد. سال گذشته با وجود پاندمی کرونا و تدریس آنلاین مدارس باز هم مهرماه مانند سال‌های ۹۸ به قبل، تهران پیک ترافیک را در ساعات خاصی داشت. این درصورتی است که در مهر ۱۴۰۰ و دومین سال سپری کردن بحران کرونا معابر شهری تهران در ساعات غیرپیک هم شلوغ است؛ موضوعی که به‌احتمال زیاد در ماه آبان هم رخ خواهد داد و ترافیک پاییزی پایتخت، عجیب‌تر از همیشه خواهد بود؛ درحالی‌که طبق گفته وزیر بهداشت، مدارس اواسط آبان‌ماه بازگشایی می‌شوند و اکنون هنوز از دانش‌آموزانی که راهی مدرسه می‌شوند، خبری نیست؛ بنابراین همزمان با بازگشایی مدارس، جای تعجب نخواهد داشت که معابر اصلی شهر در بسیاری از ساعات شبانه‌روز قفل شوند. برای همین شورای شهر تهران به وضعیت ترافیک پایتخت ورود پیدا کرده است؛ چنان‌که به معاونت حمل‌ونقل ترافیک شهرداری فرصت یک‌هفته‌ای داده تا چرایی ترافیک سنگین را در پایتخت مشخص کنند.

یک عضو کمیسیون حمل‌ونقل شورای شهر تهران نیز درهمین رابطه تأکید کرد که وضعیت ترافیک سؤال‌برانگیز است. علی‌اصغر قائمی با اشاره به ترافیک شهر تهران در طول روز گفت: «ترافیک به‌گونه‌ای است که بعد از آنکه دقایق طولانی در ترافیک مانده‌ایم می‌بینیم هیچ مانعی وجود ندارد که موجب بروز این ترافیک شده باشد؛ به همین دلیل، جلسه‌ای با مسئولان شرکت کنترل ترافیک در شورای شهر برگزار کردیم و از آن‌ها خواستیم که در مورد وضعیت و چرایی ترافیک تهران توضیح دهند.»

معابر شلوغ کدام‌ها هستند؟

با اینکه از زمستان سال گذشته منع تردد شبانه برای خودرو‌های شخصی درنظر گرفته شده است، اما در ساعت ۹ و ۱۰ شب نیز پیک ترافیک در معابر تهران مشاهده می‌شود.

در این میان، ترافیک سنگین در معابر بزرگ شهری مانند بزرگراه‌های شهیدمدرس، شهیدچمران، شهید همت، مقاطعی از بزرگراه افسریه، آیت‌الله حکیم، شرق به غرب آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی، اشرفی‌اصفهانی از شمال به جنوب و شهیدآیت‌الله صدر و برخی از محدوده‌های بزرگراه یادگار امام (ره) وجود دارد.

از هفته‌های گذشته نیز ترافیک در بزرگراه شیخ فضل‌الله در مسیر غرب به شرق، خیابان آزادی در مسیر غرب به شرق از میدان آزادی و مسیر جنوب به شمال شهید نواب از شهید چراغی دارای بار ترافیکی سنگین شده است. همچنین بزرگراه شهید زین‌الدین در مسیر شرق به غرب از شمیران نو، بزرگراه شهیدبابایی در مسیر شرق به غرب از هنگام، بزرگراه امام علی (ع) در مسیر جنوب به شمال از گلشن‌دوست وضعیت مناسبی از نظر تردد خودرو‌ها ندارند.

در عین حال، در بزرگراه صدر در مسیر شرق به غرب از کامرانیه، بزرگراه شهید حاج قاسم‌سلیمانی در مسیر شرق به غرب از بزرگراه امام علی (ع)، مسیر جنوب به شمال چمران در مقطع حکیم تا همت، مسیر غرب به شرق جاده مخصوص تهران- کرج از محدوده شیشه مینا به بعد و در مسیر غرب به شرق آزادراه از چیتگر اغلب بار ترافیکی صبحگاهی بسیار سنگین دور از انتظار مشاهده می‌شود. نکته دیگر اینکه حتی برخی از آمار‌های اولیه مهرماه امسال از ۱۷ ساعت پیک‌ترافیکی در معابر مناطق یک، ۵، ۶ و ۷ حکایت می‌کند.

بررسی نقشه‌ها، آمار تردد و دوربین‌ها

پیک ترافیک در ساعات صبح و عصرگاهی مهرماه بنا به بازگشایی مدارس تبدیل به خاطره شده و اکنون وضعیت نامشخصی بر ترافیک شهر تهران حاکم است؛ چنان‌که در هر ساعتی از روز انتظار ترافیک را باید داشت و نکته اینجاست که دیگر دلیل ترافیک در هر ساعتی از روز ارتباطی به مدارس ندارد. رئیس کمیته هوشمندسازی حمل‌ونقل شورای شهر تهران از مهلت ۷ روزه شورای شهر تهران به معاونت حمل‌ونقل برای بررسی ترافیک پایتخت خبر داد. علی‌اصغر قائمی با بیان اینکه مسئولان اجرایی معاونت حمل‌ونقل اعلام کردند که مهلتی برای بررسی نقشه‌ها، آمار تردد و دوربین‌ها لازم دارند، به ایسنا گفت: «به همین دلیل به آن‌ها فرصت یک‌هفته‌ای داده شد تا ضمن تحلیل داده‌ها و نقشه‌های ترافیکی تهران در مورد چرایی این ترافیک به ما توضیح دهند.» این عضو شورای شهر تهران در پاسخ به این سؤال که آیا زمان طرح ترافیک افزایش می‌یابد یا نه، گفت: «به‌نظرم در اصل طرح ترافیک باید بازنگری صورت گیرد، اما اینکه طرح ترافیک چه تغییری باید داشته باشد، سؤالی است که باید شورای‌عالی ترافیک به آن پاسخ دهد. درواقع ترافیک این روز‌های تهران برای ما هم سؤال‌برانگیز است و در یک مدت ۷ روزه شهرداری به این سؤال ما و مردم پاسخ خواهد داد.»

بیشتر بخوانید: کشف موتورسیکلت سرقتی در طرح موتوریار

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: ترافیک تهران ترافیک

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ترافیک تهران ترافیک مسیر شرق به غرب شورای شهر تهران معاونت حمل ونقل مسیر غرب به شرق بازگشایی مدارس ترافیک شهر پیک ترافیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۲۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ترافیک جدید تهران امسال اجرا نمی‌ شود

به گزارش پارس نیوز، سرهنگ سید ابوالفضل موسوی‌پور در مراسم تحکیم بستر 12 کیلومتر از بزرگراه آزادگان و ... که صبح امروز برگزار شد، با حضور در جمع خبرنگاران گفت:‌ در دو سال گذشته شهرداری تهران اقدامات خوبی را در محور آزادگان انجام داده است. در زمستان سال گذشته در محدوده بزرگراه آزادگان در منطقه 16 اقدام خوبی صورت گرفت و یک لاین کندروی جدید اضافه شد و سبب شد که بار ترافیک سنگین صبح و عصرگاهی که از قبل پل رجایی تا صنیع‌خانی ایجاد می‌شد تا حدودی رفع شده و تداخل بار ترافیکی نداشته باشیم.

وی با بیان این‌که همچنین اخیرا در محور آزادگان در محدوده پل فتح یک لاین احداث شد که موجب روان‌سازی بار ترافیکی شد، تصریح کرد: تحکیم بستر 12 کیلومتر از بزرگراه آزادگان و ایمن‌سازی کندروی شرقی آزادگان با بزرگراه شهید لشگری که امروز وارد مدار می‌شود نیز یکی دیگر از اقدامات مهم بود چرا که لاین کندروی شرقی آزادگان با بزرگراه شهید لشگری محور تنگی بود که حالا این محور استانداردسازی شده و سبب شده که حجم سنگین بار صبحگاهی ترافیک تقلیل یابد چرا که شاهد بودیم این بار ترافیکی تا کیلومترها محور آزادگان را درگیر می‌کرد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در پاسخ به سوال ایسنا در خصوص این‌که شهرداری در نظر دارد طرح ترافیک را تغییر دهد و آیا در این زمینه نظرات پلیس احصا شده یا خیر؟ تصریح کرد: هنوز صحبت جدی در این زمینه با پلیس نشده است اما اعتقاد دارم که تغییرات در محدوده طرح ترافیک و غیره خوب است و نباید در برابر تغییرات مقاومت کنیم.

موسوی‌پور با بیان این‌که با توجه به افزایش تردد خودروها موتورسیکلت‌ها و غیره باید طرح ترافیک بروزرسانی شود، اظهار کرد: باید کارگروه مشترکی فی‌مابین پلیس و شهرداری تشکیل شود تا به نظر واحدی در خصوص تغییرات طرح ترافیک برسیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا اجرای طرح ترافیک جدید تا پایان سال جاری انجام شده و امسال شاهد اجرای طرح ترافیک خواهیم بود یا نه؟ اظهار کرد: قطعا امسال نیست و باید اقدامات کارشناسی به درستی انجام شود.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در پاسخ به این سوال که چه بزرگراه‌هایی در تهران وجود دارد که آسفالت آنها نیاز به مرمت آسفالت دارند، گفت: عمدتا محورهای کمربندی که خودروهای سنگین در آن تردد می‌کنند همچون بزرگراه یاسینی، آزادگان و قسمتی از بزرگراه بسیج محورهایی هستند که آسفالت آنها نیاز به بهسازی بیشتر دارند.

منبع : ایسنا

دیگر خبرها

  • ترافیک پرحجم و روان در معابر پایتخت
  • ایمن‌سازی بزرگراه‌ های پایتخت برای کاهش تصادفات؛ آغازطرح با بزرگراه آزادگان
  • ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت برای کاهش تصادفات/ آغازطرح با بزرگراه آزادگان
  • طرح ترافیک جدید تهران امسال اجرا نمی‌ شود
  • ساخت یک بزرگراه جدید در تهران
  • طرح ترافیک جدید تهران امسال اجرا نمی‌شود
  • آغاز ترافیک‌صبحگاهی تهران
  • آغاز ترافیک صبحگاهی تهران/ افزایش ترافیک در معابر بزرگراهی
  • وضعیت ترافیکی شهر تهران در شنبه هشتم اردیبهشت ماه
  • آغاز ترافیک‌صبحگاهی تهران/افزایش ترافیک در معابر بزرگراهی