Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در بیشکک، «تورداکن سیدیک اف» سفیر قرقیزستان در ایران با «سیدجلال الدین علوی سبزیوری» مدیرکل همکاری‌های اقتصادی بین المللی وزارت امور خارجه ایران دیدار و در این گفت و گو پیشنهاد سرمایه گذاری با ساخت نیروگاه‌های آبی بزرگ و کوچک در قرقیزستان را ارائه کرد.

در این دیدار طرفین در مورد همکاری تجاری، اقتصادی و سرمایه گذاری دوجانبه قرقیزستان و ایران گفت و گو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سفیر قرقیزستان تاکید کرد قرقیزستان با سیاست و قوانین تسهیل شده خود برای سرمایه گذاری، مطلوب ترین کشوری برای سرمایه گذاران است. در همین راستا، سفیر از طرف ایرانی خواست تا در اجرای پروژه‌های احداث نیروگاه‌های برق آبی بزرگ و کوچک در «بیشکک» سرمایه گذاری کند.

علاوه بر این، وی بر اهمیت موضوع استفاده مؤثر از ظرفیت حمل و نقل و ترانزیت دو کشور اشاره و همچنین قابلیت‌های بنادر دریایی ایران از جمله «بندرعباس» و «چابهار» را برای توسعه حمل و نقل بار را ذکر کرد که در جهت افزایش حجم تجارت بین قرقیزستان و ایران کمک خواهد کرد.

شایان ذکر است که در گفت و گوی طرف‌ها چشم انداز همکاری متقابل مفید در زمینه کشاورزی ذکر شد.

«سیدیک اف» همچنین توجه طرف ایرانی را به اهمیت گشایش ارتباطات هوایی مستقیم بین پایتخت‌های دو کشور جلب کرد که به گفته وی این امر به افزایش گردشگران و تبادل هیئت‌های تجاری در صنایع مختلف کمک خواهد کرد.

مقام ایرانی به نوبه خود علاقه ایران به تشدید همکاری‌های گسترده با قرقیزستان در همه زمینه‌ها از جمله در چارچوب سازمان همکاری اقتصادی و اتحادیه اقتصادی اوراسیا را تأیید کرد.

سپس سفیر قرقیزی 50 پروژه سرمایه گذاری از بین شرکت‌های دولتی و خصوصی به زبان انگلیسی را برای بررسی و مطالعه توسط سرمایه گذاران ایرانی تحویل داد.

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: همکاری سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۲۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد

خسرو سرایی مدیر کل ترانزیت، لجستیک  سازمان بناد رو دریانوردی با بیان اینکه علاقمندی تاجیکستان برای سرمایه گذاری لجستیکی در بندر چابهار یکی موفقیت‌های سرمایه گذاری بین المللی در ایران رویکرد مهمی محسوب می‌شود  گفت: بندر چابهار باتوجه به موقعیت استراتژیکی که دارد بسیاری از کشور‌ها ازجمله تاجیکستان به دنبال آن است که با ورود و همکاری با این بندر بتواند  در زنجیره ارزش جهانی این بندر  ورود پیدا کند.

وی افزود: کشور ما در واقع پل ترانزیتی هست بین شرق و غرب شمال و جنوب بالعکس و این به آن معنی است که اگر در چهار راهی توقفی صورت گیرد و مقررات دست وپاگیری  به تصویب برسد باعث می‌شود که سایر کشور‌ها از این فرصت سو استفاده کنند چراکه ما در حال حاضر در دنیای رقابت هستیم و بسیاری از کشور‌های همسایه در حال بندرسازی هستند که می‌توانند این فرصت ترانزیت را از ایران بگیرند، اما توجه به موقعیت استراتژیک ایران و بنادر در بین سایر کشور‌ها بسیار حائز اهمیت است.

سرایی افزود: موقعیت منحصر به فرد بندر چابهار و ورود هندوستان برای سرمایه گذاری در این بندر باعث شده که هم کشور افغانستان و هم کشور روسیه برای ورود به این بندر و سرمایه گذاری در آن اقبال نشان دهند.

گفتنی است تفاهم‌نامه همکاری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان در بخش حمل‌ونقل بین‌المللی و ترانزیتی از طریق بندر چابهار میان علی‌اکبر صفایی؛ معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشورمان و شایسته مرادزاده معاون وزیر حمل‌ونقل جمهوری تاجیکستان امضا شد.

این تفاهم‌نامه با هدف توسعه همکاری‌های حمل‌ونقل بین‌المللی و ترانزیت چندوجهی بین دو کشور به امضا رسید.هیئت جمهوری تاجیکستان به سرپرستی معاون وزیر حمل‌ونقل این کشور در سفر به تهران پس از ملاقات با مقامات ارشد سازمان بنادر و دریانوردی از زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های ترانزیتی بندر چابهار نیز بازدید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • دیپلماسی و میدان، پای کار «آبیِ ایرانی»/ نگاهی به مواضع مقامات کشوری و لشکری در روز خلیج فارس
  • درخواست آمریکا : سیستم مشترک دفاع هوایی کشورهای عربی مقابل ایران
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • موافقت با درخواست کوبا برای استفاده از کشتی‌های ایرانی
  • افزایش تقاضای خرید تسلیحات ایرانی پس از حمله به اسرائیل
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید