Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ، کشت مکانیزه و استفاده از کارنده های کشت جوی و پشته ای در زمین های پست که دچار آب ماندگی می شوند از راهکارهای توسعه کشت کلزا در این اراضی است.

به گزارش خبرنگاراریادفترمازندران درساری،عزیزاله شهیدی فر در رزمایش تسطیح اراضی کشاورزی با دستگاه لیزری و کشت مکانیزه کلزا به روش جوی و پشته ای در گلوگاه، بر لزوم استفاده از فن آوری های جدید برای تسطیح اراضی، کاشت محصولات و سمپاشی ها تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندان ادامه داد: تسطیح زمین های کشاورزی از مهمترین روش ها برای بهره وری بیشتر منابع آبی است که باید مورد توجه کشاورزان قرار گیرد.

وی افزود: کشت مکانیزه و استفاده از کارنده های کشت جوی و پشته ای در زمین های پست که دچار آب ماندگی می شوند از راهکارهای توسعه کشت کلزا در این اراضی است و بر همین اساس کشاورزان از فرصت باقیمانده استفاده کرده و نسبت به کشت کلزا در زمین هایشان اقدام کنند.

فریدون کلبادی نژاد فرماندار شهرستان گلوگاه ضمن تقدیر از سازمان جهاد کشاورزی استان برای توسعه کشاورزی و ورود ماشین آلات و فن آوری مدرن به این شهرستان، بر توسعه شهرک های کشاورزی به ویژه شهرک گلخانه ای تاکید کرد.

مهدی باباجانی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه بر توسعه مکانیزاسیون در این شهرستان تاکید و خواستار افزایش اعتبارات این بخش شد.

گفتنی است این رزمایش با حضور معاون بهبود تولیدات گیاهی، مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی، مشاور رئیس سازمان و رئیس اداره روابط عمومی، مدیر صنایع تبدیلی و غذایی، رییس اداره فناوری مکانیزه جهاد کشاورزی استان و روسای مراکز و کارشناسان مدیریت های جهاد کشاورزی شرق مازندران و جمعی از صنعتگران و کشاورزان منطقه در اراضی زراعی شرکت ران گلوگاه برگزار شد. 

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: لزوم استفاده از فن آوری های جدید تسطیح اراضی کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۳۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت

به گزارش خبرنگار مهر، توزیع تخم نوغان بین نوغانداران عصر شنبه با حضور فرماندار و مدیر جهاد کشاورزی شفت در اداره جهاد کشاورزی این شهرستان آغاز شد.

«مهدی نقدی» فرماندار شفت در این آئین با اشاره به اینکه توزیع تخم نوغان که از امروز آغاز شده تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد، افزود: نوغانداران جهت دریافت هر چه سریع‌تر تخم نوغان به جهاد کشاورزی شفت مراجعه کنند.

شفت دومین تولید کننده پیله ابریشم در گیلان

«محمد رضا یوسف نژاد» مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شفت در ادامه گفت: با پرورش هر جعبه تخم نوغان به طور متوسط بین ۲۵ تا ۳۵ کیلو گرم پیله تر ابریشم تولید می‌شود و از هر ۵ کیلو گرم پیله تر پس از فرآوری یک کیلو گرم نخ ابریشم خام به دست می‌آید.

یوسف نژاد گفت: شهرستان شفت با تولید ۱۴۵ تن پیله در سال، دومین تولید کننده این محصول در استان گیلان است.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته در این شهرستان بیش از ۳۰۰۰ جعبه تخم نوغان توزیع شد، بیان کرد: از این مقدار ۱۴۵ تن پیله تولید شده است.

گفتنی است، شهرستان شفت از دو بخش مرکزی و احمد سرگوراب تشکیل شده و دارای ۵۵۰ هکتار توتستان می‌باشد که ۲۲۰۰ نفر بهره بردار از این توتستان استفاده می‌کنند.

کد خبر 6090461

دیگر خبرها

  • پاکسازی و تسطیح ۱۴ هکتار از فضا‌های بی دفاع شهری منطقه ۱۹
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • افزایش ۱۰۰ درصد کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند
  • قیمت گذاری 15 پرونده امور زمین در عباس آباد
  • تأمین آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی