Web Analytics Made Easy - Statcounter

درحالیکه برخی ناظران خارجی تاکید دارند که نرخ رشد چین در سه ماهه سوم سال جاری میلادی در مقایسه با سه ماهه دوم ۲۰۲۱ کاهش داشته است، اما در عین حال به این نکته اذعان دارند که انتظار می رود اقتصاد چین به خط سیر قبل از شیوع پاندمی کرونا بازگردد.

اقتصاد چین در مواجه با خطرات متعدد با دستاوردهای مثبتی همراه بوده است؛ مصرف داخلی در این کشور در حال احیاء است و بخش های تولیدات مربوط به فناوری های فوق پیشرفته این کشور عملکرد قدرتمندی از خود به نمایش گذشته اند؛ از طرف دیگر سهم بخش خدمات چین در رشد کلی اقتصادی آن نیز همچنان رو به افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بین، تجارت خارجی چین در حال نمایش انعطافی قدرتمند با وجود اختلالات وجود در زنجیره های تامین جهان است؛ صادرات چین به اقتصادهای مهم دنیا از جمله اتحادیه اروپا، آمریکا، ژاپن و کره جنوبی همگی رشد دو رقمی خود را در سه فصل اول سال ۲۰۲۱ میلادی حفظ کرده است.

نیویورک تایمز در مقاله اخیر خود با تاکید بر قابلیت چین در عبور دادن اقتصادش از آزمایش ها و چالش های پیچیده زمان نوشت: «اقتصاددانان ماه ها پیش بینی یکسانی داشتند مبنی بر اینکه رشد سریع صادرات چین دوام نمی آورد ولی اقتصاددانان اشتباه کردند.»

مقامات چین همواره عناصر چرخه ای و ساختاری اقتصاد را در نظر می گیرند و با حمایت از سیاستی هدفمند، از نقاظ ضعف اقتصاد حمایت و در عین حال از غرق کردن اقتصاد با نقدینگی خودداری می کنند و بدنبال بهینه سازی ساختار اقتصادی کشور هستند. پکن در ایجاد تعادل بین تحریک احیای کوتاه مدت اقتصاد و تقویت رشد بلند مدت از جمله تقویت توسعه سبز و سازگار با محیط زیست توجه زیادی مبذول داشته است.

مسئولان چین در عین حال اصلاحات عمیقی را به منظور گسترش دسترسی های بازاری سرمایه گذاری های خارجی و ارتقاء محیط کسب و کار خود و افزایش سطح همکاری ها در عرصه تجارت چند جانبه عملی کرده و در عین حال همواره نسبت به جریان های مخالف پیش روی اقتصاد هشیار بوده و نسبت به بلاتکلیفی های فزاینده در محیط بین الملل و احیای نابرابر در اقتصاد داخلی هشدار داده اند.

دولت چین در ماه مارس سال جاری میلادی هدف سالانه تولید ناخالص داخلی خود برای سال ۲۰۲۱ میلادی را بیش از ۶ درصد تعریف کرد آن هم در شرایطی که بسیاری انتظار رشد ۸ درصدی و یا بیشتر را داشتند؛ بر اساس گزارش وال استریت ژورنال، این رویکرد دولت چین در پیش بینی تولید ناخالص داخلی سالانه اش فضای مانور بیشتری را برای پکن جهت مقابله با مسائل بلند مدت پیش روی اقتصاد فراهم می کند.

با نگاهی به آینده انتظار می رود که اقتصاد چین به عملکرد مطلوب خود ادامه دهد؛ تازه ترین پیش بینی های صندوق بین المللی پول، بانک توسعه آسیا و سازمان توسعه و همکاری اقتصادی درباره تولید ناخالص داخلی سالانه چین در سال ۲۰۲۱ میلادی، همگی روی رشد ۸ درصدی و یا بیشتر جمع بندی شده اند.

با توجه به عزم چین برای حرکت به سوی اصلاحات و همچنین انعطاف پذیری این کشور در عرصه سیاست گذاری، می توان شاهد بود که اقتصاد چین باعث تزریق اعتماد به روند احیای جهان می گردد و فرصت های توسعه به مراتب بیشتری را برای سایر اقتصادهای دنیا فراهم می کند.

311311

کد خبر 1565845

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: چین اقتصاد چین عین حال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۴۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میدان ۱۲ فرودین، نماد ناکارآمدی مدیریت شهری در سنندج + گزارش پیگیری

ساخت این میدان سال گذشته به دلیل طراحی نامناسب و شکایت شهروندان در پی سوانح فراوان، متوقف شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران مرکز کردستان، بار ترافیکی بزرگترین ناحیه منفصل شهری غرب کشور یعنی "نایسر" و شهرک‌های صنعتی یک، دو و سه شهر سنندج بر روی این ناحیه قرار گرفته و در زمان عبور خودرو‌های سنگین و اتوبوس ها، به دلیل طراحی نامناسب، احتمال وقوع تصادف وجود دارد.

مدت‌ها است که مدیران عمرانی و شهرداری سنندج قول بازطراحی و تخریب میدان موجود را می‌دهند، وعده‌ای که عملی نشده است.

مردم خواهان رفع این نقطه حادثه خیز و ساخت میدانی استاندارد هستند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • توسعه زیرساخت‎‌های شهری و توانمندی‌سازی شهروندان راهکار رویایی با بحران‌ها است
  • نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی
  • دستگاه ذخیره انرژی انعطاف‌پذیر برای گجت‌های پوشیدنی ساخته شد
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد
  • دستگاه ذخیره انرژی انعطاف پذیر برای گجت‌های پوشیدنی ابداع شد
  • اولویت مجلس خدمتگزاری به بخش مالی اقتصاد باشد
  • عنوان قدیمی‌ترین نماد نهاد‌های علم جهان به دانشگاه تهران اعطا شد
  • میدان ۱۲ فرودین، نماد ناکارآمدی مدیریت شهری در سنندج + گزارش پیگیری
  • مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟
  • میوه های فرهنگ و موشک را در اقتصاد بچینید