Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بازرسی، نظارت و ارزیابی عملکرد نهاد ریاست جمهوری در سفر به شهرستان نیر گفت: کارخانه فرآورده‌های نوشیدنی تسنیم نوش باید ظرف مدت یکماه تعیین تکلیف شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از اردبیل، حجت الاسلام و المسلمین فولادی صبح امروز در بازدید از کارخانه راکد فرآورده‌های نوشیدنی تسنیم نوش با انتقاد از راکد بودن چندین ساله این کارخانه بزرگ گفت: کارخانه تسنیم نوش واقع در شهرک تخصصی آب نیر یکی از کارخانه‌های بزرگ و با سیستم بروز دنیاست که متاسفانه بر اثر بی مدیریتی سهامدارانش مدتهاست که راکد مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: متاسفانه با راکد بودن این کارخانه بسیاری اشتغال خود را از دست داده اند که خاطیان ترک فعل در حوزه تولید و اشتغال انجام داده اند و باید با آن‌ها برخورد شود.
مدیرکل بازرسی، نظارت و ارزیابی عملکرد نهاد ریاست جمهوری با بیان این مطلب که این کارخانه باید ظرف یکماه آینده تعیین تکلیف شود، اظهار داشت: جلسه‌ای با ریاست محترم جمهور در تهران خواهیم داشت و در راستای تعیین تکلیف هرچه سریعتر این کارخانه اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.
در این بازدید اقبالی فرماندار شهرستان نیر هم با بیان این که عتباتی رئیس کل دادگستری وقت در جریان این موضوع قرار گرفته بودند، و اینکه وی برای بازدید و رفع مشکل در این کارخانه حضور داشتند، اظهار داشت: نبود اراده در سهامداران باعث راکد ماندن این کارخانه شده که اگر به سرمایه گذار دیگری واگذار شود قطعا شاهد رونق تولید این کارخانه بزرگ خواهیم شد.

کارخانه تسنیم نوش یکی از کارخانه‌های بسیار عظیم تولید آب و فرآورده‌های نوشیدنی طعم دار و آبمیوه کنسانتره در شهرک تخصصی آب نیر می باشد که به مساحت ۵۸ هزار متر مربع و با زیربنایی بالغ بر ۲۲ هزار مترمربع ساخت با هزینه ارزی ۳۱ میلیون یورو و ۵۵۰ میلیارد ریال با مشارکت بانک صنعت و معدن در سال ۹۳ با ظرفیت سالانه ۴۰۰ هزارتن تولید به بهره برداری رسیده و ۱۵۰ نفر اشتغال داشته که در سال‌های اخیر با اختلاف نظر بین سهامداران عمده شرکت، کارخانه تعطیل و ماشین آلات مدرن و بروز آن در معرض استهلاک قرار گرفته و کارگران شاغل در آن بیکار شده اند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اردبیل فرآورده های نوشیدنی تعیین تکلیف تسنیم نوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۴۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان

رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: پرونده‌های کالاهای قاچاق و متروکه اموال تملیکی استان، سال گذشته به ارزش سه هزار و ۳۹۸ میلیارد ریال تعیین تکلیف شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، علی دهقانی امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جمع رسانه‌ها اظهار کرد: در راستای تأکیدات رئیس قوه قضائیه و دادستان کل کشور مبنی بر تسریع در فرایند تعیین تکلیف کالاهای متروکه و قاچاق، این اقدام طی دو سال گذشته با جدیت در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: با توجه به حجمی که این کالاها از انبارهای بنادر، گمرکات و اداره اموال تملیکی اشغال می‌کنند و هزینه بالای نگهداری از آن‌ها که موجب ضرر به بیت‌المال می‌شود، دستور داده شد تا نسبت به تعیین تکلیف آن‌ها از مراجع قانونی اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌ها به صورت ویژه رسیدگی و مورد پیگیری قرار گیرد.

رئیس کل دادگستری خوزستان خاطرنشان کرد: این پرونده‌ها از طریق فروش و بازگشت به مالک، تعیین تکلیف شده و از مجموع آن، حدود چهار هزار میلیارد ریال به بیت‌المال بازگشته است، در این مدت همچنین ۲۹۹ فقره پرونده از طریق برائت و ۱۹۲ فقره نیز به لحاظ غیرقابل مصرف بودن از طریق معدوم‌سازی تعیین تکلیف شده است.

دهقانی با قدردانی از پیگیری‌های دادستان مرکز استان و دادستان‌های آبادان، خرمشهر و بندر امام خمینی (ره) و تلاش‌های مدیران اداره اموال تملیکی استان، اضافه کرد: از آذر سال گذشته با تعیین نماینده‌ای از اداره کل اموال تملیکی استان جهت جهت مراجعه به شعب تعزیرات و پیگیری پرونده‌های فاقد رأی، ۹۱۰ رأی قطعی از سوی این شعب صادر شد که روند تعیین تکلیف کالا در انبارهای استان را صعودی کرده است.

وی تصریح کرد: فروش ۵۶ دستگاه خودرو به ارزش حدود هزار و ۸۹۱ میلیارد ریال، ۳۴۸ شاخه لوله آهنی به ارزش ۳۴۵ میلیارد ریال، یک کانتینر لوازم یدکی قاچاق به ارزش ۳۳ هزار و ۶۴۲ میلیارد ریال و پارچه‌های قاچاق به ارزش ۱۲ میلیارد و ۵۴۵ میلیون ریال، یک فقره انهدام تخصصی دارو از پرونده‌های مهم تعیین تکلیف شده استان در سال گذشته است.

رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: ۹۶۰ تن برنج به ارزش ۱۴۳ میلیارد ریال و ۶۹۸ تن ذرت به ارزش ۱۲ میلیارد و ۷۳۵ میلیون ریال به عنوان مصرف ثانویه تعیین تکلیف و به فروش رسید.

کد خبر 749079

دیگر خبرها

  • بازگشت ۴۴۹ طرح راکد و غیرفعال به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • سعدمحمدی: خریداری ۱۵ دستگاه تراک یکصد تنی برای معدن جانجا
  • رئیسی هفته آینده به قم سفر می‌کند
  • انواع شربت های میوه ای و غیر میوه ای و فرآورده های یخی خوراکی غیرمجازند
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • تعیین تکلیف حسن یزدانی برای المپیک پاریس
  • تعیین تکلیف چای سنواتی باید مدبرانه‌ باشد
  • ضرورت تعیین تکلیف چای سنواتی/ دغدغه کشاورزان برطرف شود