Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصر اعلام کرده است به دلیل کمبود آب مجبور است در عرض 5 سال ظرفیت نمک زدایی از آب دریا را در این کشور با برق تجدیدپذیر به چهار برابر افزایش دهد.

به گزارش «انرژی امروز» از رویترز، مصر شرکت های خصوصی را تشویق می کند تا برای ساخت 17 واحد نمکزدایی از آب دریا در عرض 5 سال اقدام کنند. انرژی مورد نیاز این واحدها از طریق صفحات خورشیدی تامین خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این واحدها با هدف متنوع سازی منابع آب شیرین مصر احداث خواهند شد. جمعیت مصر در حال افزایش است و رقابت بر سر آب رود نیل با همسایگان این کشور شدت یافته است.

اخیرا اتیوپی سد بزرگ رنسانس اتیوپی را در بالادست رود نیل در این کشور احداث کرده است که با آبگیری این سد میزان آب ورودی از طریق رود نیل به مصر بسیار کاهش خواهد یافت.

مصر به عنوان پر جمعیت ترین کشور دنیای عرب برای تامین آب شیرین مورد نیاز خود بنا دارد از سرمایه های شرکت های خصوصی و توسعه تکنولوژی های این شرکت ها بهره ببرد.

A view of solar panels are seen at the resort area of Marsa Shagra near Marsa Alam on Egypt’s southern Red Sea coastline, Egypt, October 18, 2021. Picture taken October 18, 2021. REUTERS

این سرمایه گذاری با تضمین های دولتی برای خرید تضمینی آب  و فروش آن به شهروندان و صنایع انجام می شود و تخفیف خوبی هم برای مصرف کنندگان در نظر گرفته شده است که البته به یارانه‌های بسیاری نیاز دارد.

این واحدهای نمک زدایی قرار است در مجموع روزانه 2.8 میلیون متر مکعب آب شیرین تولید کنند و در طولانی مدت میزان تولید این آب به دو برابر افزایش خواهد یافت.

برچسب هاانرژی امروز خبرگزاری بین‌المللی رویترز (Reuters) رنسانس بزرگ اتیوپی GERD رود نیل مصر نمکزدایی

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: انرژی امروز رود نیل مصر نمکزدایی آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو رود نیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۴۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال طغیان رودخانه‌ها در چهار منطقه ایران

سخنگوی صنعت آب با اشاره به صدور هشدار هواشناسی مبنی بر احتمال وقوع بارش‌های رگباری شدید و طغیان رودخانه‌ها در استان‌های غرب، جنوب‌غرب، فلات مرکزی و شرق کشور گفت: در تعطیلات پیش رو، مردم از نزدیک شدن و اتراق در بستر و حاشیه رودخانه‌ها اجتناب کنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، فیروز قاسم‌زاده سخنگوی صنعت آب، اظهار داشت: با توجه به هشدارهای هواشناسی صادره در خصوص فعالیت سامانه بارشی در سطح اغلب استان‌های کشور از روز سه‌شنبه 11 اردیبهشت تا جمعه 14 اردیبهشت، احتمال وقوع بارش‌های رگباری شدید و طغیان رودخانه‌ها وجود دارد. 

وی افزود: براین اساس، ضروری است از حضور و فعالیت در بستر و حاشیه رودخانه‌های استان‌های غرب، جنوب‌غرب، فلات مرکزی و شرق کشور اجتناب شود.

سخنگوی صنعت آب کشور بیان داشت: مناطق تحت پوشش سامانه بارشی موضوع هشدارهای هواشناسی اخیر به‌طور عمده عبارتند از استان‌های فارس، خوزستان، بوشهر، ایلام، لرستان، کرمان، هرمزگان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، کرمانشاه، کردستان، آذربایجان‌غربی، آذربایجان‌شرقی، اصفهان، یزد و خراسان جنوبی است. 

وی خاطرنشان کرد: البته احتمال فعالیت سامانه در استان‌های همدان، مرکزی، زنجان، قزوین، البرز، تهران، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، اردبیل، گیلان، مازندران و قم نیز وجود دارد و با توجه به ماهیت رگباری بارش‌های بهاره، احتمال طغیان رودخانه‌ها وجود دارد.

قاسم‌زاده تأکید کرد: با توجه به تقارن ایام بارشی با تعطیلات پیش‌رو و احتمال مسافرت هموطنان عزیز در سطح کشور، لذا توجه ویژه به هشدارهای سازمان هواشناسی کشور و رصد وضعیت بارشی مقصد سفرها و اجتناب از ورود به بستر و حاشیه رودخانه‌ها ضروری است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واگذاری بیش از ۹ هزار فقره انشعاب آب در استان مرکزی
  • رشد ۶۰ درصدی تولید نفت در کشور
  • احتمال طغیان رودخانه‌ها در چهار منطقه ایران
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • هدفگذاری کشور تولید ۴ میلیون بشکه نفت در روز است
  • تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • پیش‌بینی وضعیت هوا طی چهار روز آینده/ بارش باران و رعد و برق در این نقاط
  • احداث پروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا
  • تامین اعتبار ویژه برای تکمیل پتروشیمی دهدشت