Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مبارکه‌، علی‌اصغر ذاکری هرندی صبح امروز در آیین تکریم و معارفه شهردار جدید شهر مبارکه، گفت: بعد از شهرستان اصفهان، شهرستان مبارکه یکی از شهرستان‌های حساس و استراتژیک استان و قطب صنعتی کشور است که این شهرستان ۱۳۲ جاذبه گردشگری را در خود جای‌داده است.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری اصفهان، ادامه داد: موقعیت‌های فراگیر زیادی از جمله جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و طبیعی در شهرستان مبارکه به‌غیراز فولاد مبارکه، سیمان سپاهان، شهرک صنعتی وجود دارد که می‌توانیم تنوع منابع و پتانسیل‌های گردشگری شهرستان را افزایش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تعداد منابع گردشگری، تاریخی و فرهنگی شهرستان مبارکه، افزود: ۶۰ منبع تاریخی و گردشگری، حدود ۱۶ منبع طبیعی که شامل رودخانه‌ها، غارها و کوه‌ها و حدود ۳۰ منبع انسان‌ساخت در شهرستان مبارکه یافت می‌شود که می‌تواند جذب توریست را در این شهرستان افزایش دهد.

ذاکری هرندی، بابیان اینکه موقعیت‌هایی در شهرستان مبارکه وجود دارد که می‌توانیم از آن‌ها در کنار صنعت استفاده کنیم، گفت: باید در شهرستان مبارکه پتانسیل جذب وجود داشته باشد و شهرداری‌ها و شوراهای اسلامی بتوانند یک جذب در قالب مشارکت عمومی و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در شهرستان ایجاد کنند.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری اصفهان ادامه داد: موقعیت‌های فراگیر، احیای مناطق طبیعی و احیای جاذبه گردشگری حضور بخش خصوصی را لازم دارد که جذب این بخش با ایجاد اعتماد متقابل انجام می‌شود و اکثر مردم تا الان به شهرداری‌ها به دید مشارکت نگاه نکردند.

وی بابیان اینکه در دو مرحله شیوه‌نامه مشارکت بخش خصوصی شهرداری‌ها با مردم ابلاغ شد، خاطرنشان کرد: توسعه منابع طبیعی و انسانی در شهر و استفاده از نخبگان می‌تواند تشخیص دهد چه‌کاری با چه موضوعی با چه فصلی هم‌خوانی دارد و اگر قرار باشد از منابع انسانی کم‌ارزش و غیرمتخصص در اصول و برنامه و ریزی و سیاست استفاده کنیم محکوم‌به شکست هستیم.

ذاکری هرندی گفت: مدیری موفق است که کارشناس محور باشد نه شخص محور و باید منابع انسانی غنی در اختیار داشته و مواردی که در پایداری شهری با استفاده از این موقعیت‌ها وجود دارد باید مدنظر بگیریم.

وی بابیان اینکه ما میراث دار گذشته هستیم و باید امانت‌دار برای آینده باشیم، گفت: شهر اگر فاقد درآمد پایدار باشد بعد از مدت کوتاهی به شهر فرسوده تبدیل می‌شود و شورای ششم و شهردار جوان شهرستان در کنار اتاق فکر قوی از نخبگان هم سو با شهرستان و آگاه و نخبگانی که آینده شهر و شهرستان را تشکیل دادند باید استفاده کنند.

ذاکری هرندی گفت: شهرداری یک بنگاه اقتصادی است و باید مشتری محور باشد، وابسته به دولت و اعتبار دولتی نیست و تنها اعتبار شهرداری اعتمادی است که بین مردم ایجاد می‌کند و مشتری شهرداری مردم آن شهر هستند اگر اعتماد آن‌ها از تمامی جهات کم شود یک سال نشده محکوم‌ به شکست هستند.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری اصفهان با اشاره به خطوط متروی در حال تکمیل بهارستان، شاهین‌شهر و مبارکه، عنوان کرد: چهار خط مترو در استان اصفهان در حال‌ توسعه است و ادامه خط یک اصفهان به‌طرف شاهین‌شهر تا امروز ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و ادامه خط یک به‌طرف بهارستان ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی ادامه داد: برای خط سه بهارستان به مجلسی و مبارکه مسوولان تعامل خوبی داشتند ولی خط متروی مبارکه به بهارستان عقب است و نکته قابل‌توجه این است که این خط از سال ۹۰ آغاز به کارکرده و هنوز در مراحل اولیه به سر می‌برد.

به گزارش خبرگزاری فارس در آیین تکریم و معارفه شهردار جدید مبارکه از زحمات سید محسن هاشمی تقدیر و محمدمهدی احمدی به‌عنوان شهردار شهر مبارکه معارفه شد.

انتهای پیام/۶۳۱۱۰/آ/

منبع: فارس

کلیدواژه: اصفهان مترو گردشگری آزادسازی شهردار مبارکه محمدمهدی احمدی اخبار مبارکه مبارکه مترو مبارکه شهرستان مبارکه موقعیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۶۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۰ میلیارد تومان پروژه عمرانی در منطقه ۱۲ اصفهان/ اجرای فاز نخست پردیس خانواده به‌زودی

مدیر منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان گفت: در طول دو سال گذشته حدود ۸۰۰ میلیارد تومان پروژه عمرانی در این منطقه تعریف شده است که بخشی از آن‌ها اجرا شده و بخشی در مرحله افتتاح است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی‌اکبر رسالت امروز _سه‌شنبه چهارم اردیبهشت‌_ در دیدار شهردار اصفهان با اهالی منطقه ۱۲ در قالب برنامه «مردم سلام» که در مسجد قبای ملک‌شهر برگزار شد، اظهار کرد: این منطقه از جهت وسعت بیشترین وسعت را به خود اختصاص داده است و حاشیه‌های ویژه‌ای دارد.

وی با بیان اینکه تلاش ما این است که ارتباط خوبی با مردم داشته باشیم، افزود: در همین راستا در مساجد، معابر و در شهرداری منطقه ۱۲ برنامه ملاقات مردمی برگزار شده و ارتباط خوبی با مردم وجود داشته است.

مدیر منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان با اشاره به اقدامات انجام شده در محلات این منطقه گفت: در محله «محمود آباد» سعی شده است با آسفالت معابر، بخشی از مشکلات مردم در این حوزه برطرف شود.

رسالت با اشاره به وجود بزرگترین پارک در محله محمودآباد افزود: این پارک در سال ۱۴۰۲ دیوارکشی شد.

وی با اشاره به مشکل محله عاشق آباد، بن بست ترافیکی این محله و ضرورت دسترسی به خیابان امام خمینی (ره) به عنوان خواسته مردم این منطقه گفت: در محله عاشق آباد معضل ترافیکی به واسطه میدانی که مسجد وسط آن قرار دارد، به‌وجود آمده است که امسال بخشی از آزادسازی آن انجام خواهد شد، همچنین ورزشگاه بزرگ منهاجی در این منطقه افتتاح شد.

مدیر منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان با اشاره به هزینه آزادسازی‌های صورت گرفته برای اجرای پروژه‌ها تصریح کرد: تنها در یک مورد ۲۵ میلیارد تومان برای آزادسازی یک خانه انجام شد و شهرک کوثر به محله عاشق‌آباد وصل خواهد شد.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در محله مهدیه گفت: آسفالت و اصلاح معابر و ساخت مسجدی با همکاری اهالی که به‌زودی افتتاح خواهد شد، از جمله این اقدامات است.

رسالت گفت: در محله و شهرک امیرکبیر که تعداد زیادی از صنعتگران در این بخش حاضر هستند، طی ۲ سال چهار خیابان ساخته شد که ۲ خیابان به‌طور رسمی افتتاح شد و ۲ خیابان دیگر در آینده افتتاح خواهد شد، همچنین در این محله نماد صنعت در مرکز میدان نصب شد.

وی با بیان اینکه در محله ملک‌شهر یکی از بزرگترین معضلات ترافیکی در محله علیخانی برطرف شد و پارکینگی در آینده نزدیک افتتاح خواهد شد، ادامه داد: برای پیاده‌روسازی و اصلاح آسفالت اقداماتی انجام شده و فرهنگسرای جدیدی کلنگ‌زنی شده است.

مدیر منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان خاطر نشان کرد: یکی از اقداماتی که از ۱۰ سال پیش در دستور کار شهرداری منطقه بوده، تملک پردیس خانواده است که در حال حاضر ۷۰ درصد آزادسازی آن انجام شده است و فاز نخست آن به‌زودی انجام خواهد شد.

وی اضافه کرد: در مجموع در این ۲ سال حدود ۸۰۰ میلیارد تومان پروژه عمرانی در منطقه ۱۲ تعریف شده است که بخشی از آن‌ها اجرا شده و بخشی در مرحله افتتاح است.

کد خبر 747334

دیگر خبرها

  • لزوم عدالت‌محوری در توسعه شهرها/ شورای اسلامی شهر، صدای مردم است
  • اجرای بیش از ۲۰ طرح آبخیزداری در استان اصفهان
  • اصفهان پرچم‌دار شهرسازی الکترونیک است
  • تکمیل متروی گلبهار به مشهد در اولویت قرار گرفت
  • پیشرفت ۵۳ درصدی طرح متروی شهرستان اسلامشهر
  • احداث زیرگذر حصه شمالی در ۱۴۰۳
  • زمان‌بندی ۵۷۵ پروژه فعال در شهر اصفهان انجام شد
  • استفاده از الگوهای نوین مشارکتی در پروژه‌های شهری اصفهان
  • پیگیری مهم‌ترین خواسته تهرانی ها | آن ۷۹۲ واگن چینی کی به متروی تهران می رسد؟
  • ۸۰۰ میلیارد تومان پروژه عمرانی در منطقه ۱۲ اصفهان/ اجرای فاز نخست پردیس خانواده به‌زودی