Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه ایثار وشهادت ایرنا ، شهید «امیر حمزه سپاهی» روز اول شهریورماه ۱۳۵۸ در یکی از روستاهای سراوان دیده به جهان گشود.

وی پس از اتمام تحصیلات مشغول فراگیری دروس حوزوی شد. با رسیدن به سن مشمولیت، عازم خدمت وظیفه و در ۲۷ مهرماه ۱۳۷۳ در حین نگهبانی، به درجه شهادت نائل شد.

چهارشنبه سپاهی پدر شهید درباره دوران کودکی شهید «امیرحمزه سپاهی» گفت : دوران کودکی را در آغوش خانواده گذراند، شروع تحصیلاتش ۶ سالگی و در روستای محل تولدش بود و برای تحصیل در مقطع راهنمایی به مهرستان عازم شد و پس از اتمام تحصیلات در دوران راهنمایی به سیب و سوران که در فاصله ۶۰ کیلومتری از مهرستان قرار دارد داشت رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره اوقات فراغت فرزندش افزود:‌ در اوقات فراغت به منزل خویشاوندان و آشنایان و عیادت از بیماران می‌رفت. تعلیمات دینی تاثیر شدیدی در اخلاق و روحیه شهید بزرگوار ایجاد کرد، به گونه ای که زمانی که برای تعطیلات به محل سکونت بازمی‌گشت، به تبلیغ و انتشار علوم فراگرفته شده می‌پرداخت. اخلاق و رفتار شهید در روستای محل سکونت، همه جوانان را به انجام فرائض دینی دعوت و تشویق می‌کرد و  هم‌سن و سال‌هایش را دعوت به انجام کارهای نیک و دوری از منکرات می‌کرد.

پدر شهید ادامه داد: پسرش علاقه ای زیاد به مسائل و امور تربیتی و دینی داشت و همین عشق و علاقه او را به مدرسه دینی کشاند و شروع به فراگیری علوم حوزوی و تعلیمات دینی کرد. در حوزه علمیه مطلع العلوم گٌشت و مدرسه دینی مهرستان تحصیل کرده بود و همیشه به دنبال این فرصت بود که برای ادامه تحصیل به قم برود، بالاخره در ورودی حوزه علمیه امتحان داد و خوشبختانه با رتبه دوم از این آزمون سربلند بیرون آمد و تحصیلات خود را تا سطح یک ادامه داد، پس از قبولی در امتحانات به او یک جلد قرآن کریم به نشانه تقدیر و قدردانی هدیه داده بودند.

به نقل از سایت نوید شاهد ،‌ این پدر درباره دوران خدمت سربازی شهید گفت : با رسیدن به سن مشمولیت برای انجام وظیفه اعزام شد. از آن جایی که خدمت سربازی را برای خود واجب می‌دانست با وجود تحصیل در حوزه، عازم خدمت شد. خدمتش در لشکر ۵۸ تکاوری شاهرود آغاز شد و پس از مدتی به مناطق غرب کشور منتقل گشت . در پاسگاهی که خدمت می‌کرد در کنار وظایفش به  فعالیت‌های فرهنگی و دینی می‌پرداخت.

سپاهی با بیان نحوه شهادت فرزندش یاد آور شد : در یکی از روزها شهید در حال نگهبانی در سر پست خود بود تا از تجاوز به مرزهای کشور عزیزمان جلوگیری کند. در هنگام نگهبانی به دلیل وجود رعد برق و همراه داشتن لوازم ارتباطی، مانند بی‌سیم مورد اصابت رعد برق قرار گرفت و به علت برق گرفتگی و شدت جراحت وارده به درجه شهادت نائل شد.

پدر شهید افزود: فرزندش موضوع شهادتش را می دانست و همواره گوشزد می کرد که  قصد شهادت دارد ،اما تا روزی که بتوانم برای سربلندی و عزت ملت و کشور تلاش خواهم کرد. اگر خدا بخواهد شهید شوم، جان خود را فدای این کشور و انقلاب کرده‌ام، شهادت اولین اولویت من است. اگر خداوند مرا لایق بداند شهید شوم، شهادت بهترین راه برای رسیدن به خداوند است.

وی خاطر نشان کرد :‌ در آخرین دیدار که با شهید داشتیم او ما را دعوت به اتحاد می کرد  و می گفت: همه ما باید متحد باشید و در صورت لزوم جان خود را فدای ایران اسلامی کنید و هیچ موضوعی نباید میان شیعه و سنی ایجاد فاصله و تفرقه کند، اتحاد بهترین راه برای حفظ انقلاب پرشکوه است.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان بنیاد شهید و امور ایثارگران جمهوری اسلامی ایران هفته وحدت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان بنیاد شهید و امور ایثارگران جمهوری اسلامی ایران هفته وحدت سیستان و بلوچستان بنیاد شهید و امور ایثارگران جمهوری اسلامی ایران هفته وحدت پدر شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۷۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۶۰ شهید خدمت | ساخت ۱۱ هزار مسکن

به گزارش جام جم آنلاین، صبح امروز نشست خبری رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور در آستانه هفته بسیج سازندگی برگزار شد.

محمد زهرایی در این نشست در پاسخ به پرسش خبرنگار جام جم آنلاین مبنی بر اینکه تاکنون چند نفر از جهادگران شهید در کشور شناسایی شده اند، عنوان کرد: تا مدتی پیش برای شناسایی افرادی که در گروه‌های جهادی دچار حادثه شده بودند، اقدامی انجام نشده بود. اما از حدود شش سال پیش که در بسیج سازندگی فعالیت خود را آغاز کرده ام، اقدامات لازم برای شناسایی این افراد در دستور کار قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه در حدود شش سال گذشته شهدای جهادگری شناسایی شده اند که مربوط به دهه هفتاد هستند، ادامه داد: به این ترتیب تاکنون ۶۰شهید جهاد خدمت در کشور شناسایی شده اند.

 رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور یادآور شد: برای شناسایی شهدای جهادگر قواره‌ای تهیه و در ستاد کل نیرو‌های مسلح نیز مطرح شده است.

زهرایی عنوان کرد: در واقع برای شهید محسوب شدن این افراد مواردی در نظر گرفته شده است، برای نمونه شخصی شهید شناخته می‌شود که با حکم در گروه‌های جهادی شرکت کرده باشد.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این فرد جهادگر باید در عرصه دچار حادثه شده و با گروه جهادی ثبت شده همراه شده باشد.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: برای این مهم نیز قانون را اصلاح کرده ایم، زیرا در قانون بسیج سازندگی سال ۹۸ به بحث درمان و شهید شناخته شدن جهادگران اشاره‌ای نشده بود.

زهرایی ادامه داد: بنابراین از نمایندگان مجلس تقاضا داریم رسیدگی به این مهم را هر چه زودتر در صحن مجلس مطرح کنند.

 همه با هم برای خدمت رسانی

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به اینکه شعار امسال در نظر گرفته شده برای هفته بسیج سازندگی «همه با هم برای خدمت‌رسانی» است، یادآور شد: بسیج مردمی‌ترین تشکیلات انقلابی است، تشکیلاتی که به الگویی برای بلاد اسلامی تبدیل شده است.

 وی با اشاره به اینکه سال گذشته بیش از ۳۳ هزار مسکن از سوی کمیته امداد امام خمینی (ره) ساخته شد، عنوان کرد: از این تعداد ۱۱ هزار مسکن توسط بسیج سازندگی احداث شده است.

زهرایی با بیان اینکه سال گذشته در گسترش کمی ۱۱ هزار گروه جهادی به جمع ما پیوستند، توضیح داد: اکنون در سامانه اطلس بیش از ۶۲ هزار گروه جهادی ثبت شده که ۵۱ هزار گروه فعال هستند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور عنوان کرد: سال گذشته جشنواره جهادگران در ۴۴ نقطه از کشور برگزار شد و اختتامیه این جشنواره در هفته بسیج برگزار می‌شود.
 وی با اشاره به گسترش کیفی یادآور شد: برای این مهم اقشار تخصصی را پای کار آوردیم و در هفته بسیج سازندگی از مدرسه‌ای که مدرسه جهاد است و رویکرد آموزشی دارد رونمایی می‌شود. 

 زهرایی به دیگر اقدامات جهادگران اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۳۴ هزار جهیزیه تهیه و اهدا شد. علاوه بر این ۴ میلیون بسته معیشتی بین نیازمندان توزیع شد.

 رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه ما موضوع اشتغال را هم دنبال می‌کنیم، ادامه داد: بیش از ۲۰ هزار پروژه سازندگی در سال گذشته اجرا شد و در این مدت زمینه آزادی ۲۹۰۰ زندانی هم فراهم شد.
 وی با اشاره به قرارگاه اقتصاد مقاومتی بیان کرد: در این قرارگاه طرح‌های اشتغال زایی و اشتغال دنبال می‌شود. ما به دولت در سال گذشته تعهد اشتغال دادیم و حدود ۱۲۳ هزار شغل در سال گذشته ایجاد شد.

زهرایی یادآور شد: ۳۰ هزار فرصت شغلی نیز از طریق صندوق قرض‌الحسنه ایجاد شد و ۲۷ هزار فرصت شغلی در واحد‌های صنعتی فراهم شد.

به گفته وی بیش از هزار مانع زدایی در این بخش اتفاق افتاده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور ادامه داد: حدود ۵ هزار اشتغال نیز در شر‌کت‌های دانش بنیان صورت گرفته است.

دیگر خبرها

  • شهیدی که قهرمان دو سنگر بود
  • اولویت امروز جهان اسلام غزه است/ بقاء انقلاب و استحکام آن مرهون وحدت و تقریب است
  • جامعه نیازمند بهره‌گیری از سیره عملی شهید مطهری است
  • آغاز دیدار جمعی از معلمان با رهبر انقلاب
  • دیدار جمعی از معلمان سراسر ایران با رهبر انقلاب تا دقایقی دیگر
  • روایتی از شهادت مرتضی مطهری، معلمی برای انقلاب اسلامی ایران
  • دیدار جمعی از معلمان با رهبر انقلاب در روز چهارشنبه
  • دیدار جمعی از معلمان با رهبر معظم انقلاب در روز چهارشنبه
  • شناسایی ۶۰ شهید خدمت | ساخت ۱۱ هزار مسکن
  • وحدت و برادری نیاز مهم امروز کشور است