Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تأکید کرد: تمسک جستن به قرآن کریم و سنت قطعی پیامبر اکرم (ص) و نیز تمسک جستن به سیره اهل بیت ایشان (علیهم السلام) مهمترین معیار‌های همکاری میان مسلمانان است.

خبرگزاری میزان - حجت الاسلام والمسلمین حمید شهریاری،  در نهمین وبینار روز سوم کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی، با اشاره به عنوان کنفرانس امسال یعنی «وحدت اسلامی؛ صلح و پرهیز از تفرقه و تنازع در جهان اسلام» خاطرنشان کرد: این موضوع به این دلیل برای کنفرانس «وحدت اسلامی» انتخاب شد که ما در مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی الگوی مفهومیِ «امت اسلامی واحده» را ارائه دادیم؛ الگوی مفهومی‌ای که اتحاد کشور‌های اسلامی بر مبنای آن شکل می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، ادامه داد: ما دو طرح را عرضه کردیم؛ یکی الگوی مفهومیِ «امت اسلامی واحده» و دیگری، الگوی مفهومی پیرامون اتحاد کشور‌های اسلامی. الگوی مفهومی «امت اسلامی واحده» خود ۴ دسته از مفاهیم را ایجاد می‌کند که دسته اول، همین موضوع سی و پنجمین دوره از کنفرانس بین‌المللی «وحدت اسلامی» یعنی «وحدت اسلامی؛ صلح و پرهیز از تفرقه و تنازع در جهان اسلام» است. ما مفهوم این موضوع را در جلسه اول نشست افتتاحیه تشریح کردیم.

شهریاری درباره بخش دوم یعنی «همکاری لازم میان کشور‌های جهان اسلام» اظهار کرد: ما معتقدیم که معیار همکاری در جهان اسلام برگرفته از سیره رسول الله (ص) و سنت قطعی ایشان است. عنوان آن نیز با عنوان همراهی با رسول الله (ص) مطابقت دارد. در همین ارتباط، خداوند متعال در قرآن کریم فرموده است: «محمّد (ص) فرستاده خداست و کسانی که با او هستند در برابر کفّار سرسخت و شدید و در میان خود مهربانند».

دبیرکل مجمع تقریب افزود: معنای این همراهی آن است که رسول خدا (ص) سقفی را در بالای سَر امت اسلامی قرار دادند که همگان باید زیر آن گردهم آیند، با یکدیگر متحد شوند و امت اسلامی واحده یعنی امت رسول الله (ص) را تشکیل دهند. افرادِ این امت واحده را مسلمانانِ همراه پیامبر اکرم (ص) و کسانی که در عرصه‌های نظری و عملی در مسیر ایشان گام برمی‌دارند، تشکیل می‌دهند.

شهریاری ادامه داد: افرادِ این امت واحده را همچنین کسانی تشکیل می‌دهند که به پیامبر اکرم (ص) اقتدا می‌کنند و درست در همان مسیری که ایشان گام نهادند، قدم می‌گذارند. افزون بر این، اصحاب رسول خدا (ص) کسانی هستند که از لحاظ فیزیکی در کنارشان بودند و ایشان را همراهی کردند. این درحالی است که اصحاب حقیقی کسانی هستند که با جسم‌شان در کنار پیامبر اکرم (ص) بودند، روح و جان و قلب‌شان با ایشان بود و از تمامی نظرات و دیدگاه‌های ایشان پیروی می‌کردند. حتی اگر اختلافی به وجود می‌آمد، آن‌ها [اصحاب واقعی]به پیامبر اکرم (ص) مراجعه و از نظرات و دیدگاه‌های ایشان پیروی می‌کردند.

وی خاطرنشان کرد: در همین ارتباط، خداوند متعال می‌فرماید: «مؤمنان راستین تنها کسانى‌اند که به خدا و پیامبرش ایمان آورده‌اند و هنگامى که با پیامبر بر سر یک کار همگانی که مربوط به جامعه اسلامى است، گردهم آمدند، پیش از آن که از او اجازه بگیرند، از نزد وى خارج نمی‌شوند». علامه «طبرسی» در تفسیر این آیه شریفه می‌گوید: «لفظ کار همگانی که در آیه مذکور آمده است، کاری است که اقتضا می‌کند در رابطه با آن اجماع و همکاری وجود داشته باشد. ازجمله می‌توان به حضور در جنگ، مشورت در خصوص یک مسأله، مشارکت در نماز جمعه و موارد مشابه آن، اشاره کرد. ازهمین‌روی، کاملا واضح است که پذیرش اوامر رسول الله (ص) و پیروی از رهنمودهای‌شان مستلزم همراهی با ایشان است.

شهریاری درباره ویژگی‌های این همراهی تصریح کرد: این همراهی دارای دو خصوصیت و ویژگی اصلی و اساسی است که آیه مذکور به آن‌ها اشاره کرده است. خصوصیت و ویژگی اول، مقابله با دشمنان اسلام و خصوصیت و ویژگی دوم، تکیه بر مهربانی و رأفت در برخورد با مسلمانان است.

وی در تشریح این دو خصوصیت و ویژگی گفت: ویژگی اول، مواجهه با دشمن مشترک است. اولین ویژگی که اصحاب رسول الله (ص) را از دیگران متمایز می‌سازد، برخورد شدید و سخت آن‌ها با کفار و اتحادشان در این عرصه است. کافری که علیه مسلمانان سلاح به دست می‌گیرد و در میادین نبرد به جنگ با مسلمانان می‌پردازد «کافر حربی» خوانده می‌شود. این درحالی است که کافرانی که در کنار مسلمانان به صورت مسالمت‌آمیز زندگی می‌کنند و با آن‌ها نمی‌جنگند، می‌توانند به زندگی در سرزمین اسلامی ادامه دهند و از حقوق شهروندی نیز برخوردار باشند.


شهریاری تأکید کرد: باید توجه داشت که برخورد سخت و شدید با «کافر حربی» مستلزم برخورداری از ۴ ویژگی است. ویژگی اول تشخیص دشمنان اسلام در سطح جهان و در سطوح جغرافیایی مختلف است. مسلمانان باید دشمن مشترک خود را بشناسند. در جهانِ امروز که دشمنان برای خصومت‌ورزی خود به راه و روش‌های مختلف و پیچیده‌ای متوسل می‌شوند، جای هیچ شکی نیست که شناختِ آن‌ها [دشمنان]از اهمیت بسزایی برخوردار است. ما این دشمنان را «استکبار جهانی» می‌خوانیم که در رأس آن‎‌ها آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی قرار دارند. قرآن کریم، این کافران را دشمن آشکار مسلمانان می‌داند و یهودیان و مشرکان را دشمن‌ترین افراد به مؤمنان معرفی می‌کند.

وی ادامه داد: ویژگی دوم لزوم موضع‌گیری شفاف در قبال استکبار جهانی است. همه ما باید موضع خود در قبال استکبار جهانی را به صورت واضح اتخاذ کنیم و صفِ خود را از استکبار جهانی جدا سازیم. همچنین در تعامل با دشمن باید خطوط قرمزی وضع گردد. اگر کسی از این خطوط قرمز عبور کرد، به معنای آن است که به جای همکاری با جهان اسلامی وارد دایره همکاری با دشمن شده است. هدف از مشخص کردن این موضع‌گیری، ایجاد شفافیت در ماهیت رابطه با دشمن است.

دبیرکل مجمع تقریب در ادامه خاطرنشان کرد: شایسته نیست که موضع‌گیری در برابر دشمنان ابهام‌آلود باشد. شایسته نیست که مشخص نباشد که فلان دولت اسلامی با استکبار جهانی همکاری می‌کند یا به رویارویی با آن می‌پردازد و یا عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را می‌پذیرد. باید این ابهام را از میان برداشت و بر اساس شفافیت عمل کرد. خداوند متعال در قرآن کریم می‌فرماید: «دشمن من و دشمن‌تان را دوستانِ خود نگیرید».

شهریاری به ویژگی سوم پرداخت و گفت: ویژگی سوم ترویج روحیه مقابله با استکبار در میان نخبگان، صاحبان پست‌های دولتی و عموم مردم است. زمانی که موضع‌گیری در برابر دشمن مشخص شد، باید به فرهنگ‌سازی و آگاهی‌بخشی در این زمینه پرداخت و روحیه مقابله با دشمنان و مستکبران را ترویج کرد.

وی افزود: شاید این رویکرد هنوز هم در جهان اسلام شکل نگرفته است؛ به گونه‌ای که همگان برای مواجهه با استکبار و مقابله با دشمن مشترک آماده باشند. بنابراین، ما علما و نخبگان در جهان اسلام باید روحیه مواجهه با دشمنان اسلام را در عرصه‌های مختلف میان نخبگان و صاحبان پست‌های دولتی و نیز میان عموم مردم، ترویج کنیم. این مهم باید به گونه‌ای انجام شود که اقشار اجتماعی مختلف با تعالیم و آموزه‌های اسلامی پرورش یابند و روحیه مبارزه با استکبار در درون‌شان تقویت گردد.

دبیرکل مجمع تقریب درباره ویژگی چهارم نیز گفت: ویژگی چهارم، ورود به جنگ نرم علیه دشمنان با استفاده از تکنولو‌ژی‌های مدرن و ایمن است. علت این مسأله آن است که مواجهه با دشمن تنها در جنگ سنتی به وسیله توپخانه، تانک و موشک و یا حتی محاصره اقتصادی که یکی از انواع جنگ نظامیِ سنتی به شمار می‌رود، محدود و محصور نمی‌شود.

وی ادامه داد: علاوه بر لزوم مواجهه با دشمن در دو سطح نظامی و اقتصادی، نوعِ سومی از مواجهه نیز وجود دارد که عبارت است از جنگ نرم در عرصه رسانه‌ای. ما باید با تکیه بر تکنولوژی‌های مدرن و ابزار‌های فراگیر در عرصه رسانه‌ای در جهان اسلام، فعال‌تر عمل کنیم. البته این ابزار‌ها باید ایمن بوده و جزو آن دسته از ابزار‌هایی که دشمن از آن‌ها برای شناخت فعالانِ ما در این زمینه استفاده می‌کند، نباشند. این مسأله بسیار مهمی است.


دکتر شهریاری تأکید کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران قادر است ـ و در آینده قدرت بیشتری خواهد داشت ـ که این وسایل و ابزار‌ها را فراهم سازد تا بدین‌ترتیب، با اتکا به شیوه‌های مدرن در عرصه جنگ نرم به مقابله با دشمن بپردازیم. این کار از طریق تأسیس کانال‌ها و شبکه‌های اجتماعی در اینترنت و نیز از طریق راه‌اندازی شبکه‌های ماهواره‌ای و حضور رسانه‌ایِ مطلق، امکان‌پذیر است.

شهریاری افزود: به هر حال، ما در میدان جنگ نرم باید سربازان و فرماندهانی را داشته باشیم و سازوکار قدرتمندی را که قادر به مواجهه با رسانه‌های استکبار جهانی به صورت فعال و مؤثر است، ایجاد کنیم. از آنجایی که دشمنان اسلام با هدف مقابله با انقلاب و بیداری اسلامی به صورت کاملا گسترده و هوشمندانه از ابزار‌های مدرن استفاده می‌کنند، بنابراین ما نیز باید از این ابزار‌ها بهره‌برداری کنیم.

وی در ادامه به آیه شریفه‌ای از قرآن کریم اشاره کرد و گفت: این آیه شریفه بر لزوم استفاده از ابزاری مشابهِ آنچه که دشمنان در مواجهه با مسلمانان به کار می‌گیرند، تأکید می‌کند. خداوند متعال می‌فرماید: «و هر کس به شما تجاوز کرد، همانند آن بر او تعدّی کنید».


شهریاری در خصوص ویژگی دوم همراهی با رسول خدا (ص) خاطرنشان کرد: ویژگی دوم، مودت و مهربانی میان مسلمانان است. اینکه خداوند فرمود: «سرسخت و شدید با کفار» ویژگی اول است و اینکه فرمود «مسلمانان با یکدیگر مهربانند» ویژگی دوم است.

وی ادامه داد: خصوصیت و ویژگی دوم حاکی از «مهر، محبت و اخوت میان مسلمانان» است. قرآن کریم، مسلمانانِ پیرامونِ پیامبر اکرم (ص) را به مهر و مودت و دوستی با یکدیگر دعوت کرده و در توصیف آن‌ها لفظ «رحماء بینهم» را به کار بُرده است.

دبیرکل مجمع تقریب تأکید کرد: مهربانی و مودت متقابل میان مسلمانان در چند عرصه ظهور و بروز پیدا می‌کند. اول؛ همکاری برای رفع عوامل تفرقه. اولین گام در مسیر تحکیم و تثبیت مهر و محبت و مودت میان مسلمانان، همکاری آن‌ها با یکدیگر برای از بین بردن منازعات، مناقشات و درگیری‌ها و نیز همکاری برای جلوگیری از پدیده تکفیر در جهان اسلام است. خداوند متعال در قرآن کریم می‌فرماید: «در حقیقت مؤمنان با هم برادرند پس برادرانتان را با یکدیگر سازش دهید و از خدا پروا کنید؛ امید که مورد رحمت قرار گیرید». در همین زمینه از امیر المؤمنین حضرت علی (علیه السلام) نقل شده است: «فضیلت ایجاد اصلاح میان مردم و نزدیک‌تر کردن دل‌هایشان به یکدیگر از فضیلت هر نماز و روزه‌ای بیشتر است».

وی به گام دوم اشاره کرد و گفت: گام دوم؛ کمک به مظلومان و مستضعفان است. این گام دوم در مسیر تثبیت و تحکیم مهر، محبت و مودت میان مسلمانان است. کمک به مظلومان و مستضعفان، مهر و مودت میان مسلمانان را متجلی می‌کند. درحال حاضر، اقشار مختلفی از مردم در جهان اسلام هستند که مورد ظلم و ستم قرار گرفته‌اند. بنابراین، باید دست یاری به این دسته از مردم دراز کرد، چراکه کمک به مظلوم از جمله مهمترین واجبات بر روی دوش تک تک مسلمانان است.

وی اضافه کرد: این درسی است که ما آن را از پیامبر اکرم (ص) آموخته‌ایم. ایشان فرمودند: «کسی که به امور مسلمانان اهتمام نداشته باشد از من نیست. کسی که صدای برادر مسلمان خود را که طلب کمک می‌کند، بشنود و به او پاسخ ندهد، مسلمان نیست». افزون بر این، در وصیت امیر المؤمنین (ع) خطاب به دو فرزندشان امام حسن (ع) و امام حسین (ع) آمده است: «پیوسته دشمن ظالم و یاور مظلوم باشید».

دکتر شهریاری ادامه داد: ما برای مهربانی، مودت و دوستی میان مسلمانان نیازمند یک معیار هستیم و آن، تمسک جستن به قرآن کریم، سنت پیامبر اکرم (ص) و عترت پاک و مطهرشان به عنوان محور‌های همکاری [میان مسلمانان]، است. تمسک جستن به قرآن کریم و سنت قطعی پیامبر اکرم (ص) و نیز تمسک جستن به سیره اهل بیت ایشان (علیهم السلام) مهمترین معیار‌های همکاری میان مسلمانان است. لازم است که این همکاری در جهان اسلام بر ۳ محور اساسی استوار باشد؛ محور اول سنت نبوی (ص) است و ۲ محور دیگر آن چیزی است که در حدیث ثقلین آمده است و پیامبر اکرم (ص) ما را به آن‌ها سفارش کرده‌اند. این ثَقَلین در واقع قرآن و عترت مطهر هستند.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در پایان ضمن قدردانی از میهمانان و علمای جهان اسلام که دعوت مجمع تقریب را پذیرفتند و با سخنرانی ها‌ی خود و حضور فیزیکی و مجازی‌شان در این کنفرانس با این مجمع همکاری کردند، از خداوند متعال مسئلت کرد که این ویروس همه‌گیر یعنی ویروس کرونا را در سراسر جهان نابود سازد و با یاری و کَرَم خود، ملت‌های جهان را از شرّ این بیماری رهایی بخشد.

بیشتر بخوانید: آغاز به‌کار رسمی سی و پنجمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی

انتهای پیام/

برچسب ها: دبیرکل مجمع جهانی تقریب کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دبیرکل مجمع جهانی تقریب کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی دبیرکل مجمع جهانی تقریب کنفرانس بین المللی دبیرکل مجمع تقریب میان مسلمانان امت اسلامی واحده خصوصیت و ویژگی مواجهه با دشمن مقابله با دشمن استکبار جهانی جهان اسلام دشمنان اسلام الگوی مفهومی خداوند متعال تمسک جستن وحدت اسلامی پیامبر اکرم ویژگی دوم ویژگی اول موضع گیری رسول الله قرآن کریم ابزار ها جنگ نرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۷۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیرآلات اهرمی استاندارد باید چه ویژگی‌های داشته باشند؟

مهمترین ویژگی‌های شیرآلات اهرمی استاندارد هر فرد ممکن است در هنگام خرید شیرآلات برای منزل خود اولویت‌های متفاوتی داشته باشد. بعضی از افراد به قیمت بیش از هر چیز دیگری اهمیت می‌دهند. برای عده‌ای دیگر هم ظاهر و جذابیت شیر مهمترین ویژگی است. اما در مجموع شیرآلات اهرمی استاندارد که ارزش خرید داشته باشند، از این ویژگی‌ها برخوردار هستند: دارای طراحی بهینه هستند آیا تا به حال در هنگام باز و بسته کردن یا تنظیم دمای شیر آب با مشکل مواجه شده‌اید؟ سفت بودن اهرم، چکه آب و پاشش ناگهانی آب به دلیل هرز و شل بودن اهرم از مشکلات رایج شیرآلات غیراستاندارد است. اما شیرهای اهرمی استاندارد و مهندسی شده هیچ یک از این مشکلات را ندارند. اهرم آن‌ها به درستی طراحی و تعبیه شده و بالطبع به آسانی باز و بسته می‌شود.
از جهتی ارتفاع علم هم اندازه استانداردی دارد که استفاده از شیر، شستن ظروف و نظافت را آسان‌تر می‌کند. با این ابعاد بهینه حتی نصب شیرها هم آسان‌تر از همیشه است. در حالی که اگر این طراحی غیراستاندارد باشد، حتی نمی‌توانید به راحتی دمای شیر را کم و زیاد کنید. البته به شرطی که از شیر استاندارد هم به درستی استفاده کنید تا اهرم یا بدنه آن آسیب نبیند! جنس مرغوبی دارند
جنس شیر مهمترین عاملی است که در قیمت، کیفیت، ماندگاری و سلامت شیر تأثیر می‌گذارد. به همین دلیل مدل‌های ارزان قیمت بازار ماندگاری کوتاه مدتی دارند و پس از مدتی به تعمیر و تعویض نیاز پیدا می‌کنند. حتی در بعضی مدل‌های بی‌کیفیت دچار شکستگی، زنگ‌زدگی و پوسیدگی هم می‌شوند.
در مقابل، در شیرآلات استاندارد این مشکلات رخ نمی‌دهند. شیرآلات اهرمی باکیفیت از مواد و اجناس مرغوبی تهیه می‌شوند. این مواد برای قرارگیری در رطوبت، حرارت و بخار فراوان تهیه شده‌اند تا در نهایت پس از استفاده طولانی مدت آسیب نبینند.
به طور کلی جنس تأیید شده و استاندارد شیرآلات در ایران جنس آلیاژ برنج است. البته هر ترکیبی از آلیاژ برنج مورد تأیید سازمان بهداشت نیست؛ بلکه میزان سرب آن باید کمتر از ۲.۵ درصد باشد. در غیر این صورت آب خروجی آن بهداشتی و سالم نیست. به همین دلیل برندهای معتبر حتی با رعایت استانداردها در تهیه مواد هم همچنان پس از تولید آزمایشات و تست‌های مختلفی را بر روی هر محصول انجام می‌دهند. آبکاری آن‌ها بادوام است آبکاری که لایه رویی شیر را شامل می‌شود، مهمترین عامل برای حفظ ماندگاری ظاهری و جذابیت شیر در طول سالیان استفاده است. برای مثال شیرآلات حمام را در نظر بگیرید که تقریباً هر روزه در برابر میزان زیادی از حرارت، رطوبت و بخار هستند. بالطبع اگر جنس آبکاری بادوام و مرغوب نباشد، این شیر به آسانی پوسیده و زنگ زده می‌شود.
در حال حاضر تولید کنندگان از روش‌های متعددی برای آبکاری شیرآلات استفاده می‌کنند. روش‌های تأیید شده، باکیفیت و بادوامی که در شیرآلات استاندارد دیده می‌شود، این موارد را در برمی‌گیرد: آبکاری نیکل-کروم
آبکاری پی‌وی‌دی
آبکاری رنگی آب را هدر نمی‌دهند صرفه‌جویی در مصرف آب از اصلی‌ترین وظایف هر شهروند دغدغه‌مند است. حال که با بحران کم آبی مواجه هستیم، اهمیت این مسئله چندین برابر می‌شود. اما انجام این کار تنها با شیرآلات بهداشتی و باکیفیت امکان‌پذیر است.
مدل‌های غیراستاندارد نه تنها کمکی در این زمینه نمی‌کنند، بلکه با مشکلاتی نظیر چکه آب به آن دامن می‌زنند. به همین دلیل کمک به صرفه‌جویی در مصرف از مهمترین ویژگی‌های شیرآلات استاندارد به حساب می‌آید. تنظیم آسان، برخورداری از پرلاتور باکیفیت و طراحی بهینه بخشی از موارد کمک کننده در این راستا هستند. ظاهر جذابی دارند همیشه همه چیز درباره عملکرد شیر نیست. شیرآلات بهداشتی و اهرمی شما قرار است به طور مداوم در مقابل دیدتان باشند و بالطبع به یک ظاهر خوشایند نیاز دارند. به همین دلیل برندهای معتبر در طراحی شیرآلات استاندارد خود به طراحی ظاهری و جذابیت آن هم دقت می‌کنند.
نتیجه این مسئله وجود انواعی از شیرآلات رنگی و شیک برای آشپزخانه، حمام و حتی سرویس بهداشتی است که توسط برندهای شناخته شده و مطمئن این زمینه تولید شده‌اند. به عبارتی دیگر، در طراحی شیرآلات اهرمی استاندارد به تمامی جزئیات و جوانب محصول توجه می‌شود. شیر استاندارد گارانتی دارد
گارانتی یا ضمانت نامه یکی از نشانه‌های دیگری است که با آن می‌توانید به استاندارد بودن شیرآلات اهرمی پی ببرید. زمانی که در هنگام خرید از فروشگاه‌های آنلاین و اینترنتی یا حضوری با محصولاتی مواجه می‌شوید که گارانتی معتبر دارند، به احتمال زیاد آن شیر استاندارد است. در واقع سازنده، خود به محصول، کیفیت و مرغوبیت آن اعتماد داشته است که گارانتی را در اختیار مصرف کننده قرار می‌دهد. به قیمت‌ها دقت کنید تولید کننده برای تهیه مواد مرغوب، تجهیزات پیشرفته و الزامات تولید محصول هزینه‌های بسیاری می‌کند تا در نهایت شیرآلات استانداردی را عرضه کند. در نتیجه باید در هنگام عرضه محصول تعرفه‌هایی را اعمال کند که این هزینه‌ها را جبران کند. در نهایت هم قیمت‌ها باید عادلانه و معقولانه باشند.
به این ترتیب زمانی که قیمت شیر اهرمی پایین‌تر از حد معمول و بسیار ارزان است، باید به مواد اولیه، کیفیت و ساختار شیر شک کنید. همچنین با یک بار هزینه کردن برای خرید شیرآلات استاندارد می‌توانید از هزینه‌های اضافی و خسارات احتمالی جلوگیری کنید. نام آشنا هستند شیرآلات استاندارد و باکیفیت توسط افراد زیادی استفاده می‌شوند. به عبارتی نام آن‌ها به گوش همه افراد رسیده است چراکه مشتریان راضی این مدل‌ها را به دیگران هم پیشنهاد کرده‌اند. در نتیجه می‌توانید برای خرید شیرهای بهداشتی استاندارد به برند هم توجه کنید. برند معتبر و مجرب تنها یک اسم نیست؛ تضمینی بر کیفیت و مرغوبیت محصول است.

دیگر خبرها

  • برپایی بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ایران و کشور‌های جهان
  • شیرآلات اهرمی استاندارد باید چه ویژگی‌های داشته باشند؟
  • تسلیت دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به مناسبت درگذشت ماموستا ملااحمد فخری
  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • جمهوری اسلامی ایران؛ پرچمدار تقریب/ مسئله فلسطین اولویت اول جهان اسلام است
  • دشمنان شکست خورده در حال تدارک استراتژی جدید برای ضربه زدن به نظام هستند
  • مسجد مهمترین پایگاه انقلاب و مردم/ مسلمانان از انتقام سخت فرزندان امام به وجد آمده‌اند
  • انتقاد دبیر کل حزب مجمع ایثارگران از حذف اندیشه و تصاویر امام