Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان مدیرکل بیمه سلامت لرستان گفت: یکی از مشکلات حاد استان در طرح نظام ارجاع بیمه همگانی، بحث کمبود پزشک است.

دکتر شاهدخت فتحی بیرانوند در جلسه‌ای که به‌صورت ویدئو کنفرانس با مدیرعامل سازمان، مدیران ستادی و استانی برگزار شد، اظهار کرد: از مشکلات حاد لرستان در طرح نظام ارجاع بیمه همگانی، بحث کمبود پزشک است که در بعضی از شهرستان‌های استان علی‌رغم جمعیت بالا متأسفانه تعداد پزشک کافی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در شهرستان‌های مثل خرم‌آباد، نورآباد و کوهدشت متأسفانه با کمبود پزشک مواجه هستیم که در شهرستان کوهدشت با جمعیت ۲۱ هزار نفر فقط ۴ تا پزشک وجود دارد که عمده مشکل ما در این زمینه است و باعث شده نتوانیم به‌خوبی برنامه طرح نظام ارجاع بیمه همگانی را پیش ببریم.

مدیرکل بیمه سلامت لرستان بیان کرد: انتظار می‌رود برای جبران کمبود پزشک این موضوع از طریق عقد قراردادها با درمانگاه، مراکز دولتی دانشگاهی و خصوصی رفع شود.

فتحی بیرانوند تصریح کرد: مشکل دیگری که در طرح نظام ارجاع بیمه همگانی که باعث کندی این طرح شده، مشکلات اطلاعات بیمه‌ای بیمه‌شدگان اعم از تغییر آدرس و تلفن است که اکثراً اطلاعاتی که در گذشته ثبت و در سامانه امید وجود دارد، اشتباه هستند.

وی ادامه داد: سعی کرده‌ایم از لحاظ اطلاع‌رسانی از همه ظرفیت‌ها و امکانات موجود برای طرح نظام اجرای بیمه همگانی استفاده کنیم اما متأسفانه این روند به‌کندی طی می‌شود.

فتحی بیرانوند اضافه کرد: امیدواریم با رفع این مشکلات درصد ویزیت پایه افزایش پیدا کند که در حال حاضر از جمعیت ۲۰۰ هزار بیمه شده مورد نظر در طرح نظام ارجاع بیمه همگانی حدود ۱۰۰ هزار بیمه شده را توانستیم منتسب کنیم و بقیه انتساب به خاطر کمبود منتسب نشده‌اند که ان شاء الله با رفع مشکلات این طرح به‌خوبی اجرا خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شهرستان کوهدشت استان لرستان پزشک بيمه سلامت طرح نظام ارجاع بیمه همگانی کمبود پزشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۷۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کمبود نیروهای پلیس راهور در شهرها را با برون‌سپاری رفع می‌کنیم

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: با ورود بخش خصوصی از طریق واگذاری و برون‌سپاری بخش عمده‌ای از مسئولیت‌هایی که از طریق وسایل هوشمند قابل اجرا است، کمبود نیروی پلیس راهور برطرف شود.

سردار تیمور حسینی در حاشیه دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در تمام دنیا برای کلان شهرها و استان‌هایی که در معرض آلودگی هوا قرار دارند، برنامه‌های فوری را اجرا می‌شود. از نظر من اگر بتوانیم طی مدت ۱۰ سال طرح جایگزینی خودروهای هیبریدی و برقی را در استان‌های درگیر با آلودگی هوا اجرا کنیم، به موفقیت چشمگیری دست پیدا خواهیم کرد.

وی با اشاره به فعالیت خودروهای ثبت تخلف ویژه ناوگان بار درون‌شهری افزود: این کار بر اساس تبادل اطلاعات مدیریت شهری و پلیس اجرا شده است و مطابق با آن پس از استعلام از سرور اجرایی پلیس مشخص خواهد خودروی مورد نظر برای حمل این محموله مجوزهای لازم را دریافت کرده است یا خیر؟، اگر فعالیت خودرو بدون مجوز باشد مطابق با جدول جرایم با آن برخورد می‌شود.

رئیس پلیس راهور فراجا پیرامون تأثیر مثبت ثبت تخلف ناوگان‌های باری خاطر نشان کرد: هر کاری که در آن نظارت و کنترل وجود داشته باشد، در نهایت به نظم منجر می‌شود، چراکه برای آن آئین‌نامه و دستورالعمل وجود دارد. اگر اقدامی براساس آئین‌نامه باشد و برای آن ضمانت اجرا در نظر گرفته شود می‌تواند افراد را به سمت رعایت ملاحظات سوق دهد.

وی تصریح کرد: امیدوارم با ورود بخش خصوصی از طریق واگذاری و برون‌سپاری بخش عمده‌ای از مسئولیت‌هایی که از طریق وسایل هوشمند قابل اجرا است، کمبود نیروی پلیس راهور برطرف شود.

سردار حسینی اضافه کرد: سامانه‌های ثابت به دلایل مختلف از جمله حمایت نشدن به موقع از پیمانکاران با یک وقفه جدی مواجه شد، اما می‌توان با استفاده از تجهیزات دستی، قدرت مانور بالا و سرمایه‌گذاری روی واحدهای کوچک این مسائل را بهبود بخشید.

کد خبر 749705

دیگر خبرها

  • رفع مشکل کمبود آب شرب روستای میرآباد مازول نیشابور
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد + فیلم
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد
  • مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری رفع شود
  • مشکل کمبود نیروهای پلیس راهور در شهرها را با برون‌سپاری رفع می‌کنیم
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • خیرین و مسؤولان در رفع مشکلات مراکز نگهداری معولان کمک کنند