Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر انرژی عربستان سعودی اعلام کرد: حتی اگر اوپک پلاس همان طور که کشورهای مصرف کننده بزرگ درخواست کرده‌اند، عرضه نفت به بازار را افزایش دهد، تاثیر چندانی روی بازار گاز طبیعی جهان نخواهد داشت.

به گزارش ایسنا، آمریکا هفته جاری اعلام کرد دولت بایدن درخواست از اوپک پلاس برای افزایش عرضه به بازار و پایین بردن قیمتهای نفت و بنزین را متوقف نخواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جن ساکی، دبیر مطبوعاتی کاخ سفید در کنفرانس مطبوعاتی روز دوشنبه گفته بود: ما از طریق کشورهای عضو اوپک و حتی کشورهایی که عضو این گروه نیستند، به فشار بر تولیدکنندگان برای رسیدگی به مسئله عرضه و رفع آن ادامه می‌دهیم. دولت آمریکا از هر اهرمی که در اختیار دارد همچنان استفاده خواهد کرد.

با وجود فشار دولت بایدن و درخواست هند، اوپک پلاس همچنان به برنامه افزایش ماهانه تولید به میزان ۴۰۰ هزار بشکه در روز ادامه می‌دهد. تحلیلگران برآورد کرده‌اند که سوئیچ از گاز به نفت برای تولید برق، تقاضای جهانی برای نفت را در صورت زمستان سردتر افزایش خواهد داد.

وزیر انرژی عربستان سعودی در کنفرانس انرژی سراویک هند با اشاره به احتمال این که اوپک پلاس با عرضه بیشتر نفت در خصوص کمبود انرژی کمک کند، گفت: ما نقش خودمان را فوق العاده محدود می‌بینیم. مسئله موجود بودن نفت خام نیست. حتی اگر میزان زیادی نفت عرضه کنیم، چه کسی آن را خواهد سوزاند؟ و آیا آنها به نفت نیاز خواهند داشت یا به عنوان مثال به گاز نیاز دارند؟

شاهزاده عبدالعزیز بن سلمان، اظهار کرده که سوئیچ از گاز به نفت، ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار بشکه در روز تقاضا برای نفت را تشکیل می‌دهد و جهان اکنون متوجه کمبود در بخش انرژی شده است.

امین ناصر، مدیرعامل آرامکو ماه جاری اظهار کرده بود کمبود گاز طبیعی تقاضای جهانی برای نفت را ۵۰۰ هزار بشکه در روز افزایش می‌دهد.

بر اساس گزارش اویل پرایس، آژانس بین المللی انرژی (IEA) در گزارش ماهانه خود اعلام کرد بحران انرژی باعث سوئیچ از گاز طبیعی به فرآورده‌های نفتی شده است و می‌تواند تقاضا برای نفت را در مقایسه با شرایط عادی ۵۰۰ هزار بشکه در روز افزایش دهد.

منبع: الف

کلیدواژه: هزار بشکه در روز برای نفت اوپک پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۷۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بیش از ۲ هزار قوطی نوشیدنی انرژی‌زا قاچاق در هشترود

سرهنگ ابراهیمی پدیده قاچاق و هرگونه فعالیت اقتصادی غیرقانونی را موجب اخلال در نظام اقتصادی کشور عنوان کرد و گفت: فعالیت‌های اقتصادی غیرقانونی باعث اخلال در عرضه تولیدات داخلی و نابسامانی در بازار می‌شود.

وی در ادامه با بیان اینکه ماموران پلیس آگاهی، یگان امداد و کلانتری ۱۱ حین گشت‌زنی در محور‌های مواصلاتی هشترود و سطح شهر به حرکات راننده یک دستگاه خودرو روا و یک دستگاه وانت مشکوک شده و برای بررسی آنها را متوقف کردند افزود: در بازرسی از این خودروها ۲ هزار و ۹۷ قوطی انواع نوشیدنی انرژی‌زا قاچاق کشف شد.

فرمانده انتظامی هشترود از توقیف خودرو‌های مورد نظر و معرفی رانندگان برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی خبر داد و بیان کرد: کارشناسان ارزش تقریبی این کشفیات را ۹۰۰ میلیون ریال برآورد کردند.

وی با اشاره به اینکه استفاده از مواد غذایی خارجی قاچاق به دلیل عدم احراز فاکتور‌های سلامت برای مصرف کننده آسیب‌زا است از شهروندان خواست در صورت برخورد با موارد مشابه یا شناسایی عاملان عرضه کالا‌های قاچاق مراتب را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • کشف بیش از ۲ هزار قوطی نوشیدنی انرژی‌زا قاچاق در هشترود
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • سیاست‌های خلاف تولید، بازنگری شود
  • قیمت گذاری دستوری بیشتر باعث افزایش قیمت لاستیک می شود
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • افزایش ۶۲ درصدی تولید انرژی در نیروگاه ری
  • راحت می‌گویند از افزایش نرخ ارز سود نمی‌بریم و نقشی در آن نداریم!
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • بورل: تخریب شهر‌های غزه از تخریب شهر‌های آلمان در جنگ جهانی دوم بیشتر است