Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رییس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: مرد ۷۰ ساله در همدان به علت مسمومیت ناشی از گاز مونوکسیدکربن جان خود را از دست داد.

به گزارش رکنا، «حبیب معصومی» روز پنجشنبه اظهار داشت: این پیرمرد در اتاق سرایداری یک واحد مسکونی در حال ساخت واقع در منطقه جوادیه شهر همدان ساکن بود که به علت استفاده غیراصولی از وسایل گرمایشی و جریان یافتن گاز مونوکسید کربن در داخل اتاق دچار مسمومیت و خفگی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سال گذشته ۲۳ نفر در استان همدان به علت مسمومیت ناشی از گاز مونوکسید کربن جان باختند اضافه کرد: تلفات ناشی از مسمومیت در سال ۸۶ به علت شدت برودت و سرما افزایش یافت و این آمار از سال ۸۹ روند کاهشی داشته است.

رییس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اضافه کرد: رعایت اصول اولیه ایمنی برای حفظ جان و پیشگیری از بروز اتفاق ضروری است به ویژه با ورود به فصل سرد سال باید هنگام استفاده از وسایل گرمایشی نکاتی را مد نظر قرار داد

معصومی اضافه کرد: نباید از دودکش مشترک برای وسایل گرمایشی استفاده کرد بلکه هر یک از سیستم های گرمایشی باید یک دودکش مجزا داشته باشند.

وی بیان کرد: پیش از نصب و روشن کردن وسایل گرمایشی باید از باز بودن مسیر دودکش اطمینان حاصل کرد همچنین دودکش باید دست کم ۷۵ سانتیمتر از پشت بام فاصله داشته باشد.

رییس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان همدان ادامه داد: خارج کردن دودکش از شیشه نیز بسیار خطر آفرین است چرا که گرمای دودکش موجب شکستن شیشه، سقوط دودکش، حریق ناقص وسایل گرمایشی، نشت و نشر گاز و مسمومیت می شود.

معصومی افزود: سردرد و سرگیجه، تهوع، خستگی، ضعف، بی حالی، تنگی نفس از عوارض مسمومیت با گاز مونوکسید کربن است و در صورت مواجهه با این قبیل افراد باید ابتدا وسایل گرمایشی را خاموش و مصدوم را از محل و وسایل گرمازا دور کرد.

وی اضافه کرد: سپس در و پنجره را برای خروج دود و گاز مونوکسید کربن باید باز گذاشت و با سازمان آتش نشانی و مرکز فوریت های پزشکی برای ارائه خدمات مورد نیاز و انتقال بیمار تماس برقرار کرد.

طبق گزارش پزشکی قانونی یک زن و سه مرد طی ۶ ماهه نخست امسال به دلیل مسمومیت با گاز مونواکسیدکربن به عنوان "قاتل خاموش" جان خود را از دست دادند همچنین ۲۳ نفر شامل هشت زن و ۱۵ مرد سال گذشته بر اثر مسمومیت با گاز جان خود را از دست دادند که نسبت به سال ۹۸ حدود ۴۴ درصد افزایش داشته است.

استنشاق گاز مونو اکسید کربن در مقادیر کمتر از ۵۰ppm خطری ندارد و بین ۵۰ تا ۱۰۰ ppm می‌تواند منجر به عوارض نورولوژیک شود و در مقادیر بیشتر از ۱۰۰ppm مرگ فرد را به دنبال دارد.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سهام عدالت قیمت خودرو کرونا اتاق سرایداری اخبار حوادث کشف جنازه جنازه مردانه اتاق سرایداری سهام عدالت قیمت خودرو کرونا سحر قریشی ریحانه پارسا قیمت ریحانه پارسا بازیگر علی دایی ریحانه پارسا اینستاگرام ریحانه پارسا برهنه سحر قریشی و مهدی طارمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۸۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ردپای یک دایناسور ماموت در چین | یک شکارچی غول‌پیکر!

همشهری آنلاین -یکتا فراهانی: همان طور که شواهد نشان می‌دهد بسیاری از دایناسورها متابولیسم بیشتری شبیه پرندگان داشته اند. اما احتمالاً طول عمر نسبی آنها مانند خزندگان زیاد نبوده است.
اما دنیای ماقبل تاریخ چگونه بوده و چگونه بین اولین ظهور دایناسورها و انقراض دسته جمعی در پایان دوره کرتاسه تغییر کرده است.

دایناسورهای غیر پرنده بین ۲۴۵ تا ۶۶ میلیون سال پیش، در زمانی که به عصر مزوزوئیک معروف است، زندگی می‌کردند. این میلیون‌ها سال قبل از ظهور اولین انسان مدرن، یعنی هومو ساپینس بوده است.

شکارچی غول‌پیکر

به تازگی رد پاهایی از یک شکارچی غول‌پیکر که می‌توانست همچنان بر فراز دیگر پسرعموهایش در پارک ژوراسیک بچرخد، پیدا شده است.

به نظر می‌رسد این دایناسور ماموت تا ۱۶.۴ فوت باشد (یعنی ۵ متر طول دارد) که ردپاهای قابل توجه آن در استان فوجیان چین پیدا شد و ده‌ها میلیون سال پیش زندگی می‌کرد.

بیشتر بخوانیم :

پارک ژوراسیک

دیرینه‌شناسی را دریابیم

این دایناسورهای خونخوار از میمون ها باهوش تر بوده‌اند؟

شکارچیانی به اندازه انسان

بسیاری از شکارچیان کوچک بودند. بنابراین دانشمندان می‌گویند این کشف کمک می‌کند تا نشان دهیم بعضی گونه‌ها می‌توانند غول پیکر شوند.

دکتر آنتونی رومیلیو، دیرینه شناس در آزمایشگاه دایناسورهای دانشگاه کوئینزلند، می‌گوید: وقتی مردم به دایناسورهای رپتور فکر می‌کنند، به احتمال زیاد به آن‌هایی که در فیلم‌های پارک ژوراسیک هستند فکر می‌کنند؛ شکارچیانی به اندازه انسان، عضلانی و تهاجمی.

اما این ردپاها توسط یک گروه بسیار باریک‌تر و باهوش‌تر از خانواده Velociraptor به نام Troodontids باقی مانده است که در اواخر دوره ژوراسیک در حدود ۹۵ میلیون سال پیش ظهور کردند

دایناسورهای پارک ژوراسیک

با توجه به اینکه بسیاری از شکارچیان کوچک بودند؛ بنابراین دانشمندان می‌گویند این کشف کمک می‌کند تا نشان دهیم بعضی از گونه‌ها می‌توانند غول پیکر شوند.

اما این رپتور حدود پنج متر طول داشت و طول پاهای او هم به ۱.۸ متر می‌رسید که بسیار بیشتر از اندازه رپتورهای تصویر شده در پارک ژوراسیک بود.

کشف متمایز و بی نظیر ردپای دایناسورها

تصور کنید چنین موجودی با سرعت تمام به سمت شما می‌آید! اول پاها و بعد ..در واقع این ردپاها در سال ۲۰۲۰ توسط یک تیم بین المللی از محققان در حال بررسی ردپای دایناسورها کشف شد.

این ردهای خاص دو انگشتی بودند و توسط محققان به عنوان شکل متمایز و بی نظیر توصیف شدند.

ترودنتیدهای بزرگ در جامعه دیرینه‌شناسی

ترودنتیدها دایناسورهای پرنده مانندی بودند که به نظر می رسیده تا حدود زیادی از گوشتخواران درنده بوده اند. دکتر رومیلیو می‌گوید: ما دریافتیم که این نوع مسیر از نظر ظاهر کاملاً از گونه‌های دیگر متمایز است بنابراین می‌تواند آن را کاملاً منحصر به فرد کند.

مفهوم ترودنتیدهای بزرگ اخیراً در جامعه دیرینه‌شناسی ظاهرشده است. استخوان‌های کشف‌شده در آلاسکا حاکی از گرایش به غول‌پیکر شدن در نزدیکی دایره قطب شمال باستانی است؛ منطقه‌ای که به‌دلیل دوره‌های طولانی تاریکی زمستانی، رقابت گونه‌ای بالقوه کمتری دارد.

اما یافته‌های ما نشان می‌دهد که این غول‌های رپتور بسیار بیشتر به سمت جنوب پرسه می‌زدند و پراکنده‌تر بودند.
جالب اینجاست که بعضی از تیم ها تحقیقاتی ما روی کوچک‌ترین ردپای دایناسورهای جهان نیز کار کرده‌اند؛ مسیرهای رپتور در کره جنوبی که تنها یک سانتی‌متر طول دارند.

این موضوع نشان می‌دهد محدوده اندازه باورنکردنی در میان دایناسورهای رپتور، سازگاری و تنوع زیست محیطی آنها را برجسته می‌کند.


کد خبر 848715 برچسب‌ها چین دایناسور قطب شمال

دیگر خبرها

  • رازهای خوش تیپی مردان
  • پسر پرخاشگر مادر را کشت و جسدش را سوزاند
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز/ عین‌الهی: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است!
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت الکلی پزشکان واکنش نشان داد
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز
  • کشف ردپای یک دایناسور ماموت در چین | یک شکارچی غول‌پیکر!
  • کوه‌ها هم ترک برمی‌دارند!