Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون فرهنگی در کمیسیون مشترک بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی گفت: حمایت ا ز مشاغل و برند‌های تجاری و همچنین ایجاد میلیون‌ها شغل در فضای مجازی از اهداف طرح حمایت از حقوق کاربران وخدمات پایه فضای مجازی به شمار می‌روند.

 به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسن میرزایی، نماینده کمیسیون فرهنگی در کمیسیون مشترک بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی، در میزگرد اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل گفت: در طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی، اصلا به دنبال فیلترکردن نیستیم، بلکه به دنبال ظرفیت‌سازی قانونی و اقتصادی در فضای مجازی هستیم که دانشمندان و شرکت‌های دانش بنیان کشورمان، در طی یک فرایند چندساله بتوانند شبکه‌های اجتماعی و موتور‌های جست‌وجوگری، در حد کلاس جهانی به وجود بیاورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: هدف ما در این طرح حمایت از مشاغل و برند‌های تجاری در فضای مجازی است. همچنین ایجاد صد‌ها هزار میلیون شغل درفضای مجازی از اهداف این طرح است.

این نماینده مجلس در ادامه بیان کرد: شورای عالی جدیدی تصویب نکردیم، برای قانون و مقرارت این طرح کمیسیون عالی تشکیل دادیم برای تشکیل این کمیسیون از مجلس، دولت، قوه قضائیه، نیرو‌های امنیتی و متخصصانی که در داخل حاکمیت نیستند استفاده کردیم. همچنین مجری این طرح وزارت ارتباطات است.

میرزایی گفت: ما تصمیم گرفتیم که زیر ساخت‌های لازم برای فضای مجازی را در کشور به وجود بیاوریم. نباید خودباوری خودمان را از دست بدهیم، اگر از امروز شروع بکنیم چند سال دیگر می‌توانیم بگوییم که ما این زیرساخت‌ها را داریم.

وی افزود: هزینه‌های این طرح از صندوق حمایت از ارائه خدمات پایه مجازی تامین خواهد شد و جزییات تامین هزینه درماده 13 این طرح و چند ماده دیگر امده است.

میرزایی درپاسخ به این سوال که اگر شبکه‌های اجتماعی در ایران دفتر نزنند چه اتفاقی خواهد افتاد، گفت: این تفسیر اشتباهی است که شبکه‌های اجتماعی در ایران دفتر نمی‌زنند، زیرا سالانه چندین میلیارد ازحضور مردم کشور ما در این اپلیکیشن‌ها درآمد دراند. هم‌چنین در نظر داشته باشید که وجود اپلیکیشن‌هایی مانند اینستاگرام و تلگرام در کشور ما برای کشور‌هایی هم‌چون آمریکا غنیمت است. اگر هم این اپلییکیشن‌ها همراهی نکردند از رقبای خارجی و داخلی آن‌ها استفاده می‌کنیم. به علاوه در بند 28 این طرح آمده است که وزارت ارتباطات در صورت همکاری نکردن آن‌ها موظف به جایگزین کردن اپلیکیشن‌ها است و تازمانی که اپلیکیشن جایگزین فراهم نشده است، حق مسدودسازی را ندارد.

وی افزود: روی دیگر مسئله این است که اگر این شبکه‌های اجتماعی اطلاعات کاربران را به سرقت بردند یاتصمیم به مسدود سازی یک صفحه گرفتند، چه کسی پاسخگو است؟ در این طرح ما به دنبال حمایت از حقوق کاربران هستیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل فضای مجازی اشتغال در فضای مجازی طرح حمایت از حقوق کاربران شبکه های اجتماعی خدمات پایه فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۸۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرد هتاک فضای مجازی دستگیر شد

چالوس- فرمانده انتظامی چالوس از دستگیری فرد هتاک فضای مجازی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش مشرق، سرهنگ محسن سلیمانی اظهار کرد: در پی کسب خبری مبنی بر هتک حرمت و حیثیت از سوی یک صفحه اینستاگرامی با انتشار تصاویر کاندیداها و تمسخر آنان و انتشار اخباری تحت عنوان افشاگری بر علیه برخی افراد و مسوولان با هدف تشویش اذهان عمومی در زمان برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.

وی تصریح کرد: با انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی، متهم شناسایی و با هماهنگی قضائی در اقدامی غافلگیرانه دستگیر شد.

سرهنگ سلیمانی، افزود: متهم در تحقیقات و بازجویی‌های فنی پلیس به بزه انتسابی اقرار کرد و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی و سپس روانه زندان شد.

دیگر خبرها

  • خسرو غفوریان کیست؟
  • زبان طنز نیشدار است
  • پرطرفدارترین تیم فوتبال ایران با روایت صفحات مجازی
  • فرد هتاک فضای مجازی دستگیر شد
  • راهکار‌های رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران
  • عربستان یک فعال زن را به ۱۱ سال زندان محکوم کرد / اتهامات: انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌ها در فضای مجازی
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • صبا آذرپیک به ۲ سال حبس قطعی و ممنوعیت از فعالیت در فضای مجازی محکوم شد
  • تصاویر سوءاستفاده از دختربچه برای تبلیغ آرایشگاه