Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان خواستار تشکیل مجدد سازمان ملی جوانان شد.

به گزارش برنا از اراک ، دکتر علی اکبر کریمی در نشست وزیر ورزش و جوانان با سمن های جوانان، تشکل ها و فعالین اردوهای جهادی استان مرکزی، با اشاره به نگاه مثبت وزیر ورزش به جوانان، افزود: امید است که در حوزه جوانان تحولی در کشور رقم بخورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در سال های گذشته پس از ادغام سازمان ملی جوانان در وزارت ورزش، امور جوانان در سایه ورزش قرار گرفت و حوزه جوانان نیز در استان ها به صورت کامل کمرنگ شد، بر این اساس باید این تحول در حوزه جوانان رقم بخورد. با تفکیک حوزه جوانان از حوزه ورزش موافقیم، تشکیل وزارتخانه جدید مطلوب نیست، اما تشکیل سازمان ملی جوانان ذیل وزارت ورزش راهکار مناسبی است، این موضوع در مجلس با استقبال مواجه است و امیدواریم برای تقویت حوزه جوانان در سطح ملی این سازمان مجددا شکل گیرد.

کریمی با بیان اینکه جوانان امروز مشکلات و مطالبات به حق زیادی دارند، افزود: این مشکلات فقط در بحث ازدواج، اشتغال و مسکن و ... نیست. علاوه بر این موارد دغدغه هایی در حوزه سیاسی، فرهنگی و اجتماعی وجود دارد و باید متولی امور جوانان، به همه امور جوانان نگاهی جامع داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه سمن ها سرمایه هایی برای کشور هستند، با تشکیل آنها کارهای بزرگی در کشور انجام شده است و سمن ها در حوزه جوانان به محلی برای کادرسازی و تربیت مدیران آینده تبدیل شده اند، گفت: فقدان قانون جامع برای اداره امور سمن ها و تشکیل و ساماندهی آنها و حمایت های دولت را در کشور شاهدیم ولی علیرغم پیگیری های انجام شده لایحه ای در این خصوص ارائه نشد، البته طرحی به عنوان قانون ساماندهی سمن ها در مجلس شورای اسلامی تهیه شده است و فراکسیونی برای رسیدگی به امور سمن نیز تشکیل شده است.

کریمی با بیان اینکه در استان ۴۴۰ سمن وجود دارد که ۹۵ سمن مربوط به حوزه وزرش و جوانان است و کارنامه ای درخشان را در استان شاهدیم، اما باید برای کیفیت بخشی سمن ها ساماندهی را دنبال کرد و باید مطالبات آنها را مدنظر داشت، گفت: فاقد اطلاعاتی جامع از نخبگان جوان هستیم و باید بانک اطلاعاتی از جوانان نخبه و کارشناس توسط معاونت جوانان تهیه شود که مسیر استفاده از این سرمایه های اجتماعی را میسر می کند.

وی تاکید کرد: فدراسیون ها و هیات ها آیین نامه هایی دارند که گردش نخبگان در انها رخ نمی دهد، هیات ها و فدراسیون ها باید از این ظرفیت عظیم استفاده کنند، اما ضوابط و ایین نامه ها به شکلی است که چنین روندی را اجازه نمی دهد، از طرفی اعتبارات فدراسیون در تهران صرف اردوهای ملی می شود و چیزی به هیئات شهرستان ها نمی رسد، این هیات ها به لحاظ مالی ضعف بالایی دارند و باید منابع فدراسیون به شکل عادلانه در استان ها توزیع شود.

کریمی با بیان اینکه صندوق حمایت از پیشکسوتان و قهرمانان در استان در حد شعار باقی مانده است، گفت: آیین نامه استخدام و اشتغال قهرمانان باعث اشتغال این افراد نشده است و الزامی را در این ایین نامه ها شاهد نیستیم، از طرفی بخش زیادی از منابع مالی حوزه ورزش توسط فوتبال بلعیده می شود و قراردادهای میلیاردی فوتبالیست ها انگیزه سایر ورزشکاران سایر رشته ها را نابود می کند و لازم است در این راستا ضوابط و سقفی برای قراردادها در نظر گرفت.

وی در خصوص ورزش بانوان اظهار کرد: این حوزه به ویژه در شهرستان ها مغفول مانده است، فضای ورزشی بانوان مورد بی توجهی قرار گرفته است و باید عنایت ویژه ای به این حوزه داشت، همچنین باید زمینه برگزاری کلاس های مربی گری نیز در نظر گرفته شود.

کریمی اضافه کرد: در تعدادی از شهرهای غیر از مرکز استان، استادیوم ۱۵ هزار نفری وجود دارد، اما مجموعه اراک هنوز تکمیل نشده است، بزرگترین سالن ورزشی در حال ساخت اراک با جمعیت ۶۰۰ هزار نفر ۳ هزار نفر ظرفیت دارد و در واقع حق مردم تضییع می شود.

وی گفت: آیین نامه اجاره اماکن ورزشی به شکلی اجرا می شود که لطمه به هیات ورزشی را به دنبال داشته است. باید شرایطی دیده شود که اولویت با هیات های ورزشی باشد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزیر ورزش و جوانان نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی سفر وزیر ورزش به استان مرکزی حوزه جوانان هیات ها سمن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۸۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعریف ظرفیت‌های مشاوره‌ای برای افرادی که در سن ازدواج هستند

سیدمحمدرضا مدرسی فرماندار یزد در نشست ستاد ساماندهی امور جوانان یزد گفت: در این نشست پیرامون بهتر برگزار شدن برنامه‌های گرامیداشت هفته ازدواج، هماهنگی، برنامه ریزی و تصمیم گیری شد.

وی تصریح کرد: بررسی وضعیت ازدواج، طلاق و همچنین استفاده از ظرفیت‌های مشاوره‌ای برای افرادی که در سن ازدواج هستند در شهرستان تعریف شده است.
مدرسی در ادامه گفت: موضوع دومی که در این نشست به آن پرداخته شد، موضوع فراغت جوانان بود.

فرماندار یزد افزود: ادارات آموزش و پرورش و ورزش و جوانان به عنوان دستگاه متولی برای پرکردن اوقات فراغت تعریف شده اند و خوشبختانه در شهرستان یزد طرح‌های خوبی در این زمینه از نظر سخت افزاری و نرم افزاری در نظر گرفته شده است.

مدرسی در پایان افزود: با تعاملی که بین ادارات آموزش و پرورش و ورزش و جوانان است و کمیته‌هایی که در فرمانداری یزد تشکیل شده است برای هم افزایی و استفاده حداکثری از زمان تعطیلی مدارس، می‌توان اوقات فراغت مناسبی برای آموزش‌های فرهنگی و ورزشی در اختیار نوجوانان و جوانان قرار داد تا در مدت سه ماه تابستان به نحو شایسته‌ای از این فرصت‌ها استفاده کنند.

۱۹تا ۲۹ خرداد، در تقویم به نام هفته ازدواج با شعار ازدواج آسان و آسمانی نامگذاری شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • حضور وزیر ورزش در مراسم ترحیم مرحوم اسکویی
  • رضا اطری مسئول ورزش و جوانان رودبست شد
  • هاشمی: طرح آمایش سرزمینی، ورزش کشور را از روزمرگی دور می‌کند
  • کشتی همدان سروسامان می‌گیرد
  • تعریف ظرفیت‌های مشاوره‌ای برای افرادی که در سن ازدواج هستند
  • بررسی مطالبات مردم احمد آباد اردکان
  • طرح آمایش سرزمین با هدف توسعه ورزش در استان اجرا می شود
  • پاسخگویی به مطالبات مردم، در دستور کار مدیران خراسان جنوبی
  • جشنواره ملی منتظران در خاش برگزار شد
  • ورزش خوزستان با طرح ملی آمایش سرزمینی به نقطه مطلوب می‌رسد