Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@00:30:53 GMT

چه عواملی ما را از پیک ششم کرونا دور نگه می‌دارد

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۵۹۲۶۱

چه عواملی ما را از پیک ششم کرونا دور نگه می‌دارد

حمید رضا جماعتی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار گروه آموزش ایرنا افزود: موضوعات اول و دوم از اهمیت بیشتری برخوردار است که در اجرایی شدن آنها هم مسئولان و هم مردم نقش دارند.

وی ادامه داد: افزایش تست های غربالگری بیماری کرونا می تواند در قالب هوشمندسازی در آینده به نحو مطلوب به اجرا درآید.

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا اظهار داشت: هرچند واکسیناسیون با سرعت زیاد در حال انجام است، اما در کنار آن مردم باید همچنان پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جماعتی بر لزوم انجام تست تشخیص بیماری و شناسایی به موقع بیماران تاکید کرد و گفت: اگر کسی به بیماری کرونا مبتلا شد، باید او را قرنطینه کرد.  

وی تصریح کرد: اصول بهداشتی از سوی اصناف و همچنین در مراکز پرازدحام و شلوغ از جمله حمل و نقل عمومی باید به دقت رعایت شود.

اگر پروتکل بهداشتی رعایت نشود، لغو دورکاری می تواند به ایجاد موج ششم کمک کند

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا توضیح داد: اگر مردم پروتکل های بهداشتی را رعایت نکنند و تست های غربالگری از بیماران انجام نشود، لغو دورکاری می تواند به ایجاد موج ششم کمک کند.

وی در پاسخ سوال که آیا شرایط تهران به حد مناسب رسیده که دورکاری در استان تهران لغو شد؟ گفت: این سوال مربوط به ستاد اجرایی است، اما اگر واکسیناسیون و پروتکل ها به نحو مطلوبی رعایت می شود، می توان این کار را انجام داد.

جماعتی افزود: موضوع لغو دورکاری مربوط به ستاد اجرایی است، اما با توجه به اینکه هنوز از نظر واکسیناسیون عقب هستیم و به نظر به ایمنی جمعی نرسیدیم، اگر پروتکل ها اجرا نشود، این کار می تواند خطرناک باشد.

به گزارش ایرنا، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز سه شنبه گفت: طبق برآورد دانشمندان نه تنها در ایران بلکه در جهان، موج ششم کرونا در آبان ایجاد خواهد شد. این نگرانی را داریم و می دانیم که قطعا ایجاد خواهد شد؛ البته آمادگی کامل برای مبازره با بیماری کرونا در موج ششم را داریم.

وی افزود: تاکنون ۱۲۰ میلیون دُز واکسن وارد کشور شده که همچنان تا اواسط آبان ماه ادامه دارد و به طور قطع به ۱۸۰ میلیون دُز خواهد رسید.

وزیر بهداشت ادامه داد: از مرداد ماه تاکنون حدود ۷۰ میلیون دُز واکسن تزریق شده است. برای آنکه خیالمان راحت شود حتما باید به ۸۰ درصد مردم دو دُز واکسن تزریق شود، اکنون در تزریق دُز اول به ۷۵ درصد و در دو دُز به حدود ۳۵ درصد رسیده ایم.  

برچسب‌ها کرونا ویروس کرونا پروتکلهای بهداشتی دور کاری واکسیناسیون واکسن کرونا پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا پروتکلهای بهداشتی کرونا ویروس کرونا پروتکلهای بهداشتی دور کاری واکسیناسیون واکسن کرونا پروتکل ها موج ششم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۹۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد آقاجان زاده، معاون بهداشت و درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر استان، با اشاره به ضرورت انجام واکسیناسیون برای زائران، گفت: متقاضیان حج تمتع امسال استان طبق نوبت اعلام شده از امروز تا ۱۶ اردیبهشت ماه فرصت دارند برای انجام واکسیناسیون اجباری به مراکز تعیین شده مراجعه کنند.

وی افزود: هر فرد متقاضی سفر به حج تمتع باید ۱۵ روز قبل از اعزام، واکسن مننژیت را به منظور ایمن سازی در مقابل این بیماری دریافت کرده باشد.

آقاجان زاده در خصوص تزریق واکسن مننژیت برای متقاضیان، توضیح داد: تزریق این واکسن برای افرادی که در دو سال گذشته آن را دریافت نکرده‌اند، الزامی است.

معاون بهداشت و درمان هلال احمر استان با بیان اینکه در تبریز حدود ۴۰۰۰ نفر شامل متقاضیان اعزام، عوامل کاروان‌ها و عوامل آشپزخانه واکسینه می‌شوند، خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت زمانی برای تزریق واکسن حجاج، ظرفیت پذیرش و انجام واکسیناسیون زائران غیرآذربایجان شرقی را نیز در تبریز با توجه به موقعیت مسافرپذیر این شهر داریم.

وی در ادامه به آمار زائران حج تمتع امسال استان اشاره کرد و گفت: شمار متقاضیان حج تمتع امسال آذربایجان شرقی ۳۹۵۱ نفر است که در قالب ۲۸ کاروان به این سفر معنوی اعزام خواهند شد. ۱۵ کاروان از این تعداد متعلق به زائران تبریزی است.

آقاجان زاده همچنین از آغاز معاینات پزشکی ۴۵ نفر از عوامل اجرایی پزشکی حج و زیارت که در موسم حج تمتع خدمت رسانی خواهند کرد، از روز گذشته در تبریز خبر داد.

کد خبر 6088814

دیگر خبرها

  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • واکسیناسیون موثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقاء سلامت
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • آغاز برنامه واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در استان همدان
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • واکسیناسیون بیش از ۲۴۷ هزار رأس دام در زنجان
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • انجام طرح نوبت اول واکسیناسیون فلج اطفال برای ۶۱۱ کودک زیر ۵ سال