Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@13:24:15 GMT

هشدار یک نماینده به محرابیان درباره کمبود برق

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۶۰۰۲۵

هشدار یک نماینده به محرابیان درباره کمبود برق

رئیس کمیته اقتصاد انرژی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به علی اکبر محرابیان وزیر نیرو نسبت به کمبود برق هشدار داد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم،مجتبی توانگر نماینده تهران و رئیس کمیته اقتصاد انرژی کمسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای با هشدار به علی‌اکبر محرابیان وزیر نیرو نسبت به کمبود برق تولیدی در کشور گفت که در صورت وجود برنامه زمان‌بندی شده و عملیاتی برای تأمین پایدار برق در تابستان 1401 ، این برنامه در اختیار این کمیته قرار گیرد تا با همکاری بین دولت و مجلس از بروز خسارت‌های جبران‌ناپذیر به مصرف‌کنندگان برق جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن نامه مجتبی توانگر به وزیر نیرو به شرح زیر است:

«جناب آقای علی‌اکبر محرابیان

وزیر محترم نیرو

با سلام و احترام

همانطور که مستحضر هستید، طبق صدر اصل (44) قانون اساسی مسئولیت نهایی تأمین نیروی برق کشور به عهده وزارت نیرو واگذار شده است. متأسفانه، به نظر می‌رسد وزارت نیرو بنا به دلایلی اعم از عدم کفایت سرمایه‌گذاری برای احداث نیروگاه‌های جدید، تأخیر در اجرای برنامه‌های تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی، افت قابل ملاحظه نزولات جوی در سال آبی گذشته و غیره، موفق به تأمین انرژی برق مورد نیاز کشور نگردید. در نتیجه این وضعیت، کشور با افت درآمد ملی، کاهش رفاه عمومی و خسارت به بنگاه‌های تولیدی مواجه گردید.

بدیهی است، تداوم این شرایط در سال آینده آثار و تبعات به مراتب زیان‌بارتری بوجود خواهد آورد. زیرا در سال جاری، حداکثر نیاز مصرف اصلاح شده در پیک روز، به بیش از 67 هزار مگاوات بالغ شد. این در حالی است که حداکثر قدرت تأمین شده در لحظه پیک سال 1400، با ریسک بالا به حدود 55.1 هزار مگاوات رسید. بنابراین کشور در لحظه پیک امسال با کمبود بی‌سابقه 11.9 هزار مگاوات مواجه شد. بنابراین مشاهده می‌شود که حدود 17.7 درصد از مصرف مشترکین تأمین نشده است.

در صورتی که روند رشد اوج بار مصرفی همچون سال‌های اخیر تقریباً 5 درصد درنظر گرفته شود، پیک مصرف سال 1401 به رقم 70.3 هزارمگاوات بالغ خواهد شد. بنابراین در صورت تداوم وضع موجود در تأمین حداکثر توان، کمبود برق در زمان اوج مصرف سال 1401 به رقم 15.2 هزار مگاوات معادل 21.6 درصد از مصرف مشترکین در زمان پیک خواهد شد. بی‌شک برای جبران این میزان کمبود برق در کشور، احتیاج به برنامه‌ریزی دقیق و قابل اجرا با پیگیری مستمر در بازه زمانی موجود تا خردادماه سال 1401 احساس می‌شود.

خواهشمند است، چنانچه برنامه زمان‌بندی شده و عملیاتی برای تأمین پایدار برق در تابستان 1401 تهیه شده است، دستور فرمائید در اختیار کمیته اقتصاد انرژی کمسیون اقتصادی قرار گیرد. امید است با همکاری و تعامل میان دولت و مجلس، اجرای کامل این برنامه تسهیل شود و از بروز خسارت‌های جبران‌ناپذیر به مصرف‌کنندگان برق جلوگیری شود.»

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هزار مگاوات کمبود برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۰۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار سازمان غذا و دارو به خانم ها درباره استفاده از رژهای لب

 دکتر شیما حلاج در گفتگو با ایفدانا با بیان اینکه اگر چه برحسب وظیفه قانونی موظف است تا بر تولید، واردات و ارزیابیهای ایمنی و کیفی فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی، بر طبق دستورالعمل‌های معتبر جهانی، نظارت نماید؛ اذعان کرد: برخی از خانم‌ها بدلیل افراط در آرایش صورت، سلامتی خود را با چالش مواجه می‌کنند.

کارشناس آرایشی سازمان غذا و دارو با اشاره افزایش استفاده از رژ لب در خانم‌ها گفت: این فرآورده آرایشی مواد مضر زیادی همچون فلزات سمی سنگین سرب، کادمیوم، جیوه و آنتیموان در خود دارد لذا پیشگیری از آسیب‌های ناشی از افراط در استفاده از فراورده‌های آرایشی باید نسبت به مصرف این محصولات احتیاط کنند

وی در توضیح بیشتر اظهار داشت: وقتی رژ لب با عناصر مذکور برای ساعت‌های طولانی روی لب باقی می‌ماند ممکن است مواد اولیه رژ لب‌ها که از آلاینده‌های معمول زیست محیطی هستند به طور ناخواسته و در اثر خوردن یا آشامیدن مواد غذایی، بلعیده شود که نتیجه آن تماس بدن با مواد سمی است

دکتر حلاج در پایان گفت: در کنار اقدامات نظارتی، شناسه گذاری فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی یکی دیگر از اقدامات اداره کل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی برای فراهم نمودن امکان پیگیری اصالت کالا برای مصرف کنندگان است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • کودکان و نوجوانان کدام کشور رکورددار سوء مصرف الکل هستند؟
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان
  • بهترین ساعت برای مصرف ویتامین D صبح است یا شب؟
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • نشانه‌های کمبود ویتامین K
  • تأمین بهینه برق صنایع در تابستان با همکاری در مدیریت مصرف
  • ایران جز کشورهای برتر در سدسازی است/ تامین ۹۵درصد تجهیزات آب و فاضلاب
  • مردم اصفهان در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند
  • هشدار سازمان غذا و دارو به خانم ها درباره استفاده از رژهای لب
  • کمبود این ویتامین سبب یبوست می‌شود