Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@04:04:10 GMT

زنان در وحدت‌آفرینی افراد جامعه نقش بسزایی دارند

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۶۱۱۰۳

زنان در وحدت‌آفرینی افراد جامعه نقش بسزایی دارند

«احمد محمدی» روز جمعه در گفت و گو با ایرنا با  تبریک هفته وحدت افزود: نقش زنان در ارتقای وحدت اسلامی را به عنوان الگو و منادی و به عنوان مربی می توان اشاره کرد، باتوجه به اینکه زنان نیمی از پیکره جامعه هستند؛ از این رو نمی‌شود آنها را نادیده گرفت.

وی اظهار داشت: زنان نه تنها به عنوان یک زن بلکه به عنوان مادر و مربی در خانه و جامعه، می‌توانند در برنامه های تربیتی خود مؤلفه های وحدت آفرین را شناسایی کرده و فرزندان را با آن مؤلفه ها آشنا کنند و انسان‌های وحدت گرا را به جامعه تحویل دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدی، با اشاره به مسوولیت پذیری زنان گفت: بصیرت الهی در انتخاب زنان به‌ عنوان محور پرورش انسان‌ها موید توانایی ذاتی آنها است.

وی ادامه داد: امروز حضور زنان را در دانشگاه، در معلمی دبستان و دبیرستان، در مراکز تحقیقاتی در آزمایشگاه‌ها، در مطلب پزشکان و در بیمارستان‌ها احساس می‌کنیم که این نشان از توانایی آنها دارد.

جانشین نماینده ولی فقیه در امور اهل سنت استان کرمانشاه همچنین گفت: پس از پیروزی انقلاب روز به روز بر حضور اجتماعی زنان در کنار نقش تربیتی و خانوادگی آنها افزوده شده به گونه‌ای که با کسب علم و افزایش ظرفیت ها، در حوزه های مختلف اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و علمی آینده ای به مراتب روشن تر را برای کشور رقم خواهند زد.

وی در ادامه افزود: برای نمونه در یک آمار اعلام شده پیش از انقلاب اسلامی سهم زنان از کرسی استادی دانشگاه و اعضای هیات علمی حدود یک درصد بود که این رقم اکنون به ۲۷‌ درصد رسیده است.

محمدی با بیان اینکه بیش از ۱۸ هزار زن اکنون عضو هیات علمی وزارتخانه های علوم و بهداشت و پژوهشکده ها هستند، گفت: از این تعداد ۳۵۰ استاد زن یک هزار و ۴۵۴ دانشیار و بیش از هشت هزار و ۵۰۰ استادیار زن هستند.

وی گفت: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، تنها ۶ درصد از دانش آموخته گان دانشگاهی را زنان تشکیل می‌دادند که این آمار اکنون نزدیک به ۵۰ درصد رسیده و ۵۷ درصد دانشجویان کل مقاطع و ۴۴ درصد دانش آموختگان کشور زن هستند.

جانشین نماینده ولی فقیه در امور اهل سنت استان کرمانشاه در پایان افزود: بنابراین نتیجه می گیریم توسعه هرجامعه در گرو توانمندی و مشارکت همه اعضای آن جامعه است و رویکرد توانمندسازی بانوان در عرصه‌های مختلف در جامعه اسلامی نه‌ تنها رهیافت مهم برای رسیدن به توسعه پایدار است بلکه خود به‌ عنوان هدف توسعه محسوب می‌شود.

برچسب‌ها پیروزی انقلاب اسلامی ایران حقوق زنان هفته وحدت اهل تسنن کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پیروزی انقلاب اسلامی ایران حقوق زنان هفته وحدت پیروزی انقلاب اسلامی ایران حقوق زنان هفته وحدت اهل تسنن کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۱۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شانزدهمین جلسه کافه انجمن برگزار شد

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از هرمزگان، شانزدهمین جلسه کافه انجمن توسط دانشجویان تشکل انجمن اسلامی تحکیم وحدت در سالن روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس برگزار شد.

کافه انجمن هر هفته با موضوعات مهم روز تشکیل می‌شود.

دانشجویان در این جلسه به موضوع «حجاب فطری است یا اکتسابی؟ » با زیر موضوعات زیر پرداختند:

۱_ جمهوری اسلامی چرا باید برای مبارزه با بی‌حجابی هزینه کند؟

۲_ از نظر مخالفین حجاب؛ حدود پوشش چقدر است؟

۳_ حجاب محدودیت است یا مصونیت؟

۴_ وضعیت حجاب در زمان شاه چگونه بوده است؟

۵_ تفاوت کرامت زن در جمهوری اسلامی با غرب چیست؟

۶_ نحوۀ برخورد پلیس با زنان در ایران و غرب چه تفاوتی دارد؟

در پایان حضار جلسه به جمع بندی زیر رسیدند:

جمهوری اسلامی ایران، داعیه‌دار پرچم‌داری تمدن اسلامی است لذا بدیهیست که در مسئله حجاب سفت و سخت برخورد کند و حتی با اینکه امروز، حجاب به مسئله‌ای حکومتی مبدل شده و بی‌حجابی به نوعی نماد مخالفت با نظام جمهوری اسلامی است، حاضر نباشد اجبار حجاب را بردارد. مسئله حفظ چارچوب‌های اجتماعی و حیا در جامعه ما به قدمت تمدن ماست و نمی‌شود اجازه داد که کسی بخواهد ناموس ایرانی را دست مایه اهداف شوم خود کند. لذا به این ترتیب است که کشور و ملت ما شهید می‌شوند و شهید تربیت می‌کنند اما ذره‌ای از این خط قرمز عقب نمی‌کشند. بحث اتخاذ سیاست‌های فرهنگ‌سازی و یا برخورد با هنجار شکنان بحثی جداست و در اینجا صرفا از دلیل هزینه دادن جمهوری اسلامی برای امر حجاب صحبت کردیم. در ادامه لازم به ذکر است کرامت زن در حکومت و گفتمان انقلاب اسلامی با جامعه غربی زمین تا آسمان متفاوت است و در حالی که غرب زنان را دستمایه پیشرفت صنعت مد و فشن و... قرار داده، در ایران روی زن به عنوان یک انسان تمدن ساز حساب باز می‌شود. نوع برخورد مردان یک جامعه با زنان آن تا حدی بیانگر تفاوت کرامت گذاری آن‌ها در جامعه نیز می‌باشد. زنان در جامعه غرب به نوعی ابزار هوسرانی مردان شده‌اند و تنها با عریان ساختن خود می‌توانند ابراز وجود کنند که این کاملا مخالف گفتمان امامین انقلاب است.

ضمن اینکه باید اضافه کنیم اینکه بعضی می‌گویند حجاب مانع فعالیت‌های اجتماعی است و زنان را محدود می‌کند هم سخن درستی نیست. اتفاقا حجاب امنیت و آرامش خاطر زنان را برای حضور در اجتماع تامین می‌کند. اما بدیهی است که به واسطه حجاب محدودیت‌هایی برای زنان اعمال می‌شود و مسلما نمی‌توانند آزادانه هر فعالیتی داشته باشند اما با یک بینش عالی می‌شود این محدودیت را برای احیای سلامت جامعه پذیرفت.

خبرنگار: نسیم اسپید

انتهای خبر/

کد خبر: 1229407 برچسب‌ها حجاب

دیگر خبرها

  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند
  • بانوان صنعتگر در تحقق شعار نقش آفرینی کنند
  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج ادامه دارد
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج جامعه ادامه دارد
  • شانزدهمین جلسه کافه انجمن برگزار شد
  • سفر معنوی حج فرصتی مناسب برای ترویج وحدت جامعه اسلامی است
  • کشف حجاب حرام شرعی و سیاسی است