Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-08@22:51:37 GMT

جزئیات جدید از تغییرات طرح رتبه بندی معلمان

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۶۱۶۱۰

مهرداد ویس کرمی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره تغییرات طرح رتبه بندی معلمان توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش بازارنیوز مهرداد ویس کرمی گفت: ماده ۳ لایحه واژه‌هایی داشت که بنا به پیشنهاد نمایندگان قرار شد برای اصلاح آن به کمیسیون برگردانده شود.

او با بیان اینکه قرار شد رتبه‌بندی معلمان که رتبه‌هایی مانند معلمان پایه، ارشد، خبره، ممتاز و استاد معلم داشت به رتبه‌هایی مانند مربی آموزشیار، آموزشیار معلم، مربی معلم، استادیار معلم، دانشیار معلم و استاد معلم تغییر نام پیدا کند، افزود: لایحه رتبه‌بندی معلمان در مواد بعدی نیز چنین اصلاحاتی نیاز داشت که قرار شد موقتا این لایحه به کمیسیون ارجاع داده شود تا به اصلاح برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویس کرمی ادامه داد: این تغییرات توسط کمیسیون آموزش انجام شد و طی ۱۲ ساعت این تغییرات بارگزاری خواهد شد تا نمایندگان نظر خود را ارائه دهند تا در نخستین جلسه علنی مجلس که یک شنبه دو هفته آینده برگزار می‌شود، بررسی شود.

این عضو کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به اینکه معلمان مدارس غیر انتفاعی تا این لحظه مشمول این لایحه نشده‌اند و تنها معلمان رسمی مشمول این طرح هستند، گفت: صحبت‌هایی شده که در لایحه‌ای جدا در کمیسیون آموزش معلمان مدارس غیر انتفاعی مشمول چنین طرحی شوند.

 

آشفتگی‌ در لایحه رتبه‌بندی معلمان

او با اشاره به اینکه معتقد هستیم آشفتگی‌هایی در لایحه رتبه‌بندی معلمان وجود دارد، گفت: اگر قانون محکم تصویب شود و آئین‌نامه آن درست نوشته شود سوءاستفاده‌ای از آن صورت نخواهد گرفت.

ویس کرمی بیان کرد: درست است که رتبه‌بندی معلمان انجام می‌شود و معلم حقوق بیشتری از بیت‌المال می‌گیرد اما در نهایت او از بیت‌المال حقوق می‌گیرد و افزایش حقوق او ربطی به پرداختی هزینه مدرسه توسط اولیای دانش آموزان ندارد.

این عضو کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به اینکه طرح رتبه‌بندی معلمان علاوه بر افزایش حقوق آنها می‌تواند در شناسایی‌شان نیز موثر باشد و در جایگاه‌های علمی آنها موثر است، ادامه داد: ما در آموزش و پرورش حدود ۴ هزار دکتر معلم داریم که آنها می‌توانند در حوزه تولید مقاله و کتاب موثر باشند.

مجلس درباره توزیع معلمان تصمیم‌گیری نمی‌کند

او تصریح کرد: توزیع معلمان رتبه برتر در مدارس و استان‌ها طبق آئین‌نامه دولت انجام می‌شود و در این باره مجلس تصمیم‌گیری نمی‌کند.

ویس کرمی با اشاره به اینکه درحال‌حاضر معلم‌هایی هستند که داوطلبان بیشتری دارند، گفت: لزوما رتبه‌بندی معلمان با این شرط صورت نمی‌گیرد که تدریس این معلمان با یکدیگر متفاوت باشد و رتبه‌بندی تأثیری در تدریس آنها ندارد. تنها مجموع امتیاز معلمان با یکدیگر متفاوت است.

او افزود: مزیت طرح رتبه‌بندی برای معلمان این است که حقوق بیشتری دریافت کنند اما در تدریس آنها هیچ تأثیری ندارد.

ویس کرمی اصلاح رقم بودجه لایحه رتبه‌بندی فرهنگیان گفت: اصلاح در این حوزه باید بعد از اصلاح ماده ۷ لایحه و بررسی در صلح علنی صورت گیرد.

منبع: برنا

برچسب ها: رتبه بندی معلمان ، معلمان ، فرهنگیان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000PRv

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: رتبه بندی معلمان معلمان فرهنگیان رتبه بندی معلمان لایحه رتبه بندی کمیسیون آموزش طرح رتبه بندی ویس کرمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۱۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه تبریز از ثبت رکورد تاریخی این دانشگاه با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی جهانی تایمز در بین دانشگاه‌های آسیا خبر داد.

دکتر صفر نصرالله‌زاده ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: بر اساس آخرین رتبه‌بندی تایمز، دانشگاه تبریز با صعود کم‌سابقه‌ی ۲۸ پله‌ای در بین دانشگاه‌های آسیایی، توانست از رتبه‌ی ۱۴۹ در سال گذشته به رتبه‌ی ۱۲۱ ارتقاء پیدا کند.

وی ادامه داد: دانشگاه تبریز همچنین در کشور موفق شد در یک عملکرد درخشان از رتبه‌ی هجدهم به رتبه‌ی دوازدهم رسیده و رکورد جدیدی ثبت کند و در بین دانشگاه‌های جامع، بعد از دانشگاه تهران در رتبه‌ی دوم قرار گیرد.

نصرالله‌زاده با قدردانی از زحمات و تلاش‌های اعضای هیأت علمی، یاوران علمی و دانشجویان دانشگاه تبریز در کسب این موفقیت، خاطرنشان کرد: این عملکرد درخشان در راستای تدوین و اجرای برنامه‌ی راهبردی دانشگاه به‌دست آمده و ما به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشگام در تدوین برنامه‌ی راهبردی، قطعا باید به این موفقیت‌ها تداوم بخشیم.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، وی در خصوص اثرات مثبت این موفقیت‌های ملی و بین‌المللی دانشگاه تبریز، بیان کرد: نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی تایمز و شانگهای از جمله نظام‌های رتبه‌بندی معتبر هستند که با استفاده از شاخص‌های آموزش، کیفیت پژوهش، محیط پژوهشی، ارتباط با جامعه و صنعت و فعالیت‌ها و همکاری‌های بین‌المللی اقدام به رتبه‌بندی دانشگاه‌ها می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لیگ‌یک / یک پنالتی برای لمس صعود و سقوط!
  • برنامه رتبه بندی معلمان از افتخارات مجلس یازدهم است
  • ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز
  • ۹ سال انتظار برای تشکیل نهاد حامی کودکان کافی نیست؟/ پلیس اطفال و نوجوانان پشت چراغ سبز مجلس
  • تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود
  • جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان
  • خبرهای خوش برای معلمان/ باباهای مدرسه ساماندهی می شوند
  • خبرهای خوش برای معلمان/ یاباهای مدرسه ساماندهی می شوند
  • خبر خوش شورای نگهبان برای بازنشستگان | افزایش چشمگیر حقوق بازنشستگان از این ماه
  • سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است