Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حجت‌الاسلام محمودی در خطبه‌های نماز جمعه امروز شیراز با اشاره به میلاد حضرت محمد(ص) و تبریک هفته وحدت، اظهارداشت: بهترین و مهمترین منبع برای معرفی شخصیت‌ و ویژگی‌های پیامبر اکرم قرآن است، نخستین ویژگی پیامبر این است که از جنس خود مردم است این ویژگی سبب می‌شود که با تمام وجود موقعیت و وضعیت مردم را درک کند و نسبت به نیازهای مردم بیگانه نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به دیگر ویژگی‌های پیامبر (ص) گفت: دومین ویژگی پیامبر این است که اختصاص به مسلمانان ندارد بلکه برای همه عالم بشریت است؛ چه مردم عصر پیامبر و چه در تمامی اعصار را هدایت می‌کند.

امام جمعه موقت شیراز افزود: این ویژگی‌های به این معناست که روح مردم و جامعه جزئی از جان پیامبر است، هر غم و غصه‌ای که به مردم می‌رسد برای پیامبر سخت و ناگوار است.

محمودی بیان کرد: وقتی بشریت به اندازه‌ای از رشد فکری برسد که آخرین پیامبر را درک کند، مشیت الهی بر این قرار گرفت و بنابراین همه انسان‌ها از هر شرایطی باید به سوی شریعت اسلام بیایند و تابع شریعت اسلام شوند.

او با اشاره به دیگر ویژگی‌های پیامبر گفت: پیامبر اکرم حریص و مشتاق به هدایت مردم بوده است و شایسته است که امروز پیامبر ملجا و پناهگاه ما باشد.

امام‌جمعه موقت شیراز با بیان اینکه آموزه‌های نبوی به روح و جوهره انسانی می‌پردازد، افزود: علم باید در این راستا انسان را مورد مطالعه قرار دهد نه اینکه در مراکز علمی انسان را فقط همین کالبد جسمی را در نظر بگیرد.

او با بیان اینکه لازم است به تاسی آیه شریفه قران نسبت به تعالیم انسان‌ساز نبوی تجدیدنظر داشته باشیم، افزود: پیامبر نسبت به مومنین رئوف و مهربان است، اگر پیامبر را اسوه و الگو قرار دهیم چنین می‌شود که در دل همه مردم جای می‌گیریم و اینکه امام راحل و رهبری در دل همه جای داشته و دارند به این دلیل است که پیامبر را اسوه و الگو قرار دادند.

محمودی با بیان اینکه مدیران کشور و استان به سیره پیامبر تاسی داشته باشند تا امیدی که در دل مردم ایجاد شده پرفروغتر باشد، گفت: باید در تمام مراحل زندگی پیامبر را اسوه و الگو قرار دهیم.

امام جمعه موقت شیراز در خطبه‌های دوم نماز جمعه با اشاره به سفرهای استانی سفر ریاست جمهوری و سفر هیئت دولت به استان فارس گفت: یکی از مهم‌ترین دستاوردهای این سفرها اشنایی به فرصت‌ها و ظرفیت‌ها، چالش‌ها و تهدیدها و آسیب‌های استان فارس است همچنین ارتباط مستقیم و بدون واسطه با مردم در سیاست‌سازی و سیاست‌گذاری بسیار مهم است.

او با بیان اینکه مهم‌تر از ارتباط با مردم موضوع پیگیری تصمیمات سفر توسط مدیران ارشد استان است، مردم باید شاهد نتایج و تاثیرات مثبت این سفر باشند، افزود: استفاده از ظرفیت نرم‌افزاری و مشورت با مراکز علمی از جمله دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه می‌تواند نقش بسیار موثر و تعیین‌کننده‌ای در تصمیم‌سازی‌ها مدیران ارشد استان باشد که متاسفانه در چند سال اخیر این فرصت در استان به صورت بهینه استفاده نشده است. دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه به عنوان دو بال توانمند ارتقا و صعود جامعه باید مورد توجه قرار بگیرند مدیران ارشد باید زیرساخت‌ همه اتاق‌های فکر خود را این دو مرکز قرار دهند، از کارشناسان متعهد که در دانشگاه‌ها کم نیستند استفاده شود.

از زیرساخت‌های تصمیم‌گیری‌ها که مبنایش را علوم اسلامی _ انسانس تشکیل می‌دهد باید مدیران ارشد استان بهره‌مند شوند تا تصمیمات از اصالت و خاستگاه ناب محمدی برخوردار شوند

او افزود: همکاری و مدیریت بین استاندار، نمایندگان و دادگستری برای تحقق خواسته‌های به حق مردم و از بین برداشتن عوامل مفسد باید شکل بگیرد که این مسئله بسیار مهمی است که مردم احساس کنند واسطه‌‌هایی که مثل زالو بین تولید و مصرف هستند، باید دست آنها کوتاه شود.

محمودی با اشاره به بیماری کرونا بیان کرد: برای مهار و مدیریت کرونا شاهد این هستیم که از تولیدات داخل بیشتر استفاده شده و سازمان‌های متعدد برای تسریع واکسیناسیون پای کار آمدند با همکاری مردم در تزریق واکسن شاهد بازگشایی مدارس و مراکز علمی به صورت حضوری باشیم.

امام جمعه موقت شیراز با بیان اینکه افرادی که صحبت‌های غیرکارشناسی دارند نباید گوش داد، گفت: اجماع و اتفاق جامعه بین‌الملل برای تزریق واکسن کرونا داریم اینکه افراد محدودی عدم تزریق واکسن را مطرح کنند نباید مورد توجه قرار داد.

او با بیان اینکه مراجع تقلید هم نسبت به این مسئله تاکید دارند، بیان کرد: امیدواریم که کسانی که مراجعه نکردند برای تزریق واکسن در نخستین فرصت مراجعه کنند در آینده نزدیک شاهد کامل شدن این فرایند باشیم.

امام جمعه شیراز با بیان اینکه در روز ۱۶ ربیع‌الاول سال اول هجرت نخستین نماز جمعه توسط پیامبر اکرم برگزار شد، عنوان کرد: اهتمام پیامبر به اقامه نماز جمعه ضرورت این آیین عبادی و سیاسی را می‌رساند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نماز جمعه شیراز مدیران کشور تاسی از سیره پیامبر امام جمعه موقت شیراز مدیران ارشد تزریق واکسن نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۱۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، حجت الاسلام والمسلمین  نواب در بازدید از نمایشگاه «درآستان بقیع» در حرم مطهر رضوی، با اشاره به مظلومیت بقیع و شناخت ناکافی جامعه از این گنجینه بزرگ جهان اسلام، گفت: مظلومیت بقیع در این است که نگذاشته‌اند بقیع به درستی به جامعه معرفی شود و ما باید  بقیع را آن‌گونهکه هست به جامعه بشناسانیم..

وی افزود: تخریب قبور بقیع ظلمی بزرگتر از نشناختن شخصیت‌های مدفون در آن است.

تماینده ولی فقیه در حج و زیارت با بیان اینکه شخصیت‌های بزرگی در بقیع مدفون هستند که در هیچ جای دیگر عالم یافت نمی‌شوند، افزود: «چهار امام معصوم، فاطمه بنت اسد، دختران پیامبر، همسران پیامبر، مادر علی علیه السلام، مادر جناب عباس، اصحاب ائمه، فرزندان امام‌ان و همسران ائمه همگی در بقیع آرمیده‌اند.»

حجت الاسلام والمسلمین نواب با اشاره به برخی از شخصیت‌های برجسته مدفون در بقیع گفت: «حسین اصغر، یکی از فرزندان امام سجاد (ع)، محمد حنفیه، اسماعیل عباس عموی پیامبر، اسماعیل فرزند امام صادق (ع) و تعدادی از شهدای احد در بقیع مدفون هستند.»

وی در ادامه با اشاره به نمایشگاه «در آستان بقیع» در حرم مطهر رضوی گفت: «این نمایشگاه در نوع خود کار بسیار خوبی است و باید در کار‌هایی که انجام می‌دهیم، جنبه‌ها و تاثیر واقعی مدنظر باشد.»

رئیس بعثه مقام معظم رهبری با بیان اینکه هدف از برگزاری این نمایشگاه مظلوم‌نمایی نیست، افزود: «ما به دنبال این هستیم که شخصیت‌های بزرگ مدفون در بقیع را به جامعه بشناسانیم و از آنها الهام بگیریم.»

حجت الاسلام نواب از آستان قدس رضوی، بعثه خراسان، روایتگران، و همه کسانی که در برگزاری این نمایشگاه نقش داشتند، قدردانی کرد.

این نمایشگاه تا پایان ماه شوال مصادف با بیستم اردیبهشت  در صحن غدیر حرم مطهر رضوی برپا خواهد بود.

دیگر خبرها

  • شهید مطهری پهلوان جهاد تبین بود
  • پیکر مطهر شهید گمنام عصر روز جمعه مورد استقبال مردم رفسنجان قرار می‌گیرد
  • خیابان پشتیبان بلوار پیامبر اعظم (ص) قم احداث می‌شود
  • مدارا با مردم، یک اصل مهم اسلامی و اصلی برای شهرداری‌ها است
  • پیامبر منطقه محروم بشاگرد کیست؟! + فیلم
  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • اکران مردمی آپاراتچی در اصفهان با حضور عوامل فیلم
  • باید از غول‌های رسانه جلوتر باشیم
  • معلمان روشنی بخش تاریکی دنیا هستند