Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه سراسری مرغداران میهن از توزیع ۱۱ هزار تن تخم مرغ تنظیم بازار با نرخ مصوب در سراسر کشور خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حمید رضا کاشانی رئیس هیئت مدیره اتحادیه سراسری مرغداران میهن درباره آخرین وضعیت عرضه تخم مرغ تنظیم بازار اظهار کرد: بنابر آمار تاکنون ۱۱ هزار تن تخم مرغ با نرخ مصوب در میادین و فروشگاه‌های زنجیره‌ای کشور توزیع شده است و همواره محدودیتی در عرضه وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: برای ساماندهی بازار تخم مرغ، قیمت مصوب انواع تخم‌مرغ بسته بندی اعلام می‌شود.

کاشانی ادامه داد: بسته بندی تخم مرغ ۲ دسته است که یک دسته آن تولیدکنندگانی هستند که اقدام به بسته بندی می‌کنند و دسته دیگر انجمن که بسته بندی مستقل دارند و پس از خرید تخم مرغ اقدام به بسته بندی می‌کنند.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن قیمت پیشنهادی هر شانه تخم مرغ بسته بندی را ۴۹ هزار تومان اعلام کرد.

وی با اشاره به دلایل گرانی تخم مرغ در بازار بیان کرد: گرچه تخم مرغ درب مرغداری با نرخ مصوب عرضه می‌شود، اما سیستم نامناسب توزیع و عدم شفافیت منجر به اختلاف چشمگیر قیمت است چرا که سیستم خرده فروشی حاضر به دریافت سود ۵ تا ۱۰ درصد نیست.

به گفته کاشانی، با اعلام قیمت مصوب تخم مرغ بسته بندی و ورود دستگاه‌های نظارتی و برخورد با گرانفروشان پیش بینی می‌شود که از هفته آینده بازار به تعادل برسد.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن از عرضه تخم مرغ‌های وارداتی خبر داد و گفت: تاکنون هزار تن تخم مرغ وارد شده و تخم مرغ‌های وارداتی در کنار تولید داخل عرضه می‌شود.

وی قیمت مصوب هر شانه تخم مرغ درب مرغداری را ۳۸ هزار تومان و قیمت برای مصرف کننده را ۴۳ هزار تومان اعلام‌کرد.

کاشانی با اشاره به اینکه مشکلی در تولید تخم مرغ نداریم، بیان کرد: با تامین به موقع نهاده‌های دامی و شفافیت سیستم توزیع، امکان تامین نیاز کشور وجود دارد.

وی قیمت منطقی هر عدد تخم مرغ درب مرغداری را ۱۲۰۰ تومان و مصرف کننده را ۱۵۳۰ تومان اعلام کرد و گفت: عرضه با نرخ‌های بالاتر ناشی از سیستم توزیع ناعادلانه است.

این مقام مسئول درباره آخرین وضعیت تولید تخم مرغ بیان کرد: برآورد‌ها حاکی از آن است که تا پایان سال تولید به یک میلیون و ۵۰ هزارتن برسد که با برنامه‌های تولک بری این امر محقق می‌شود.

کاشانی سرانه مصرف تخم مرغ به ازای هر نفر را ۱۲ کیلو اعلام کرد و گفت: با حذف ارز ترجیحی پیش بینی می‌شود که ۲۵ تا ۳۰ درصد افت مصرف داشته باشیم که قطع به یقین سرمایه در گردش واحد‌های مرغداری باید در نظر گرفته شود.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن ادامه داد: با توجه به آنکه ۷۵ درصد صنعت دام و طیور خرده مالکیتی است، بنابراین با حذف ارز ترجیحی، صادرات و خرید تضمینی به قید فوریت باید اعلام شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تخم مرغ مرغدار فروشگاه زنجیره ای مرغ رئیس هیئت مدیره اتحادیه هزار تن تخم مرغ مرغداران میهن تخم مرغ بسته بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۲۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع روزانه میوه و صیفی در میدان مرکزی به ۲۲ هزار تن رسید

اکبر یاوری، رئیس اتحادیه بارفروشان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان از کاهش قیمت میوه‌های نوبرانه در بازار خبرداد و گفت: قیمت کنونی هر کیلو گوجه سبز ۱۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومان، توت فرنگی ۷۰ تا ۱۲۰ هزار تومان، ملون ۸ تا ۱۲ هزار تومان، جانا ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان، طالبی ۱۰ تا ۱۴ هزار تومان و چغاله بادام ۸۰ تا ۱۵۰ هزار تومان است.

به گفته او، با توجه به گرمای هوا و رسیدن میوه‌های نوبرانه به انبوه، قیمت روند کاهشی داشته است. به عنوان مثال قیمت هر کیلو گوجه سبز در ابتدای فصل بالای یک میلیون تومان بود که در شرایط کنونی بیش از ۶۰ درصد کاهش داشته است و پیش بینی می‌شود که تا پایان اردیبهشت به حداکثر ۲۰۰ هزار تومان برسد.

یاوری نرخ کنونی هر کیلو پرتقال تامسون شمال را ۱۰ تا ۳۰ هزار تومان، پرتقال رسمی شمال ۱۰ تا ۲۵ هزار تومان، سیب لبنانی زرد ۲۰ تا ۶۰ هزار تومان، سیب لبنانی قرمز ۱۵ تا ۵۰ هزار تومان، کیوی ۳۰ تا ۸۰ هزار تومان، خیار گلخانه ۱۵ تا ۲۷ هزار تومان، خیار اصفهان ۱۰ تا ۲۰ هزار تومان و لیمو شیرین ۲۵ تا ۵۰ هزار تومان اعلام کرد.

رئیس اتحادیه بارفروشان از کاهش قیمت میوه‌های وارداتی در بازار خبر داد و گفت: نرخ کنونی هر کیلو موز اکوادور ۷۰ تا ۷۲ هزار تومان، موز فیلپین ۶۰ تا ۶۵ هزار تومان، موز هندی ۶۰ تا ۶۲ هزار تومان و هر کارتن آناناس ۶ تایی یک میلیون و ۱۵۰ تا یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است.

او ادامه داد: بنابر آمار ورودی روزانه بار میوه، صیفی و فرنگی در میدان مرکزی ۲۰ تا ۲۲ هزار تن است که ۱۸ هزار تن آن خریداری و مابقی داخل میدان می‌ماند.

یاوری درباره آینده بازار میوه و صیفی گفت: با توجه به شرایط اقلیمی امسال سال پرباری برای بازار میوه و صیفی خواهد بود که پیش بینی می‌شود بدلیل گرمای هوا، قیمت روند کاهشی به خود بگیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • اعلام قیمت انواع خودرو / عرضه همچنان ضعیف است
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • نگاهی به بازار تخم مرغ در اردیبهشت ماه
  • قیمت روغن خوراکی در بازار امروز ۱۲ اردیبشهت ۱۴۰۳
  • قیمت آپارتمان در محدوده «تهران قدیم»
  • کمبودی در عرضه چای نداریم
  • توزیع روزانه میوه و صیفی در میدان مرکزی به ۲۲ هزار تن رسید
  • توزیع 1.5 تن گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در بهشهر
  • شناسایی سه واحد متخلف غیراستاندارد در یزد