Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - امام جمعه یزد با تاکید بر اینکه وحدت میان مسلمانان راهکار موفقیت همه جامعه اسلامی است گفت: استکبار با تمام توان به دنبال ایجاد تفرقه در میان مسلمانان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری یزدی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه یزد با اشاره به ولادت با سعادت نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) و امام جعفر صادق(ع) اظهار داشت: هفته‌ای که در آن قرار داریم، با عنوان هفته وحدت نام‌گذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی وحدت مسلمانان را مهمترین اصل برای پیروزی در برابر دشمنان و مستکبران دانست و تصریح کرد: استکبار جهانی تمام تلاش خود را برای ایجاد تفرقه در میان مسلمانان به کار می‌بندد.

امام جمعه یزد خاطرنشان کرد: نبی مکرم اسلام به گفته قرآن کریم چهار خصلت و خلق بزرگ دارد که یکی از آنها هم جنس مردم بودن است، به این معنی که پیامبر فرشته یا موجودی فرا انسانی نیست و شخصی از جنس دیگر انسان‌هاست و ما باید ایشان را الگوی خود قرار دهیم.

ناصری یزدی دلسوز مردم بودن را دیگر ویژگی نبی مکرم اسلام دانست و افزود: اینکه به مردم سخت بگذرد و در فشار، جنگ و ستیز باشند برای پیامبر بسیار سخت است و اینکه پیامبر(ص) ببیند جامعه ما جامعه برادری، رشد، کمال و وحدت نباشد بسیار برایش سخت است.
نماینده ولی فقیه در استان یزد خاطرنشان کرد: حریص بودن برای مردم و حرص زدن برای آنها هم از دیگر ویژگی‌هایی است که خداوند متعال برای پیامبر(ص) بیان کرده است.

وی با تاکید بر اینکه دشمن با تمام توان و به وسیله فضاهای مجازی و شبکه‌های اجتماعی سعی بر دور کردن جوانان و نوجوانان از ارزش‌های اسلامی دارند تصریح کرد: اسلام الگوی بسیار نیکویی به ما معرفی کرده که پیامبر(ص) و ائمه اطهار(ع) هستند و باید تلاش کنیم این بزرگواران را به عنوان الگو به جوانان و نوجوانان معرفی کنیم.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان یزد خاطرنشان کرد: خلق و خوی خوب را یکی دیگر از ویژگی‌هایی دانست که در قرآن کریم برای پیامبر(ص) بیان شده و همه ما باید این الگو و خصلت ویژه را در دستور کار خود قرار دهیم چرا که خلق خوب از سوی تمام بزرگان دین از جمله نبی مکرم اسلام مورد سفارش قرار گرفته است.

ناصری یزدی خاطرنشان کرد: پیامبر(ص) در روایتی می‌فرمایند با اخلاق‌ترین انسان‌ها، مهربان‌ترین و نرم‌خوترین افراد جامعه به من نزدیک‌تر و شبیه‌تر هستند.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی: وحدت باید به صورت مستحکم در جامعه حفظ شودآیت الله نورمفیدی: وحدت امت اسلامی راه مقابله با دشمنان استامام جمعه قم: ملت‌های اسلامی با وحدت بر مشترکات در برابر دشمن ایستادگی کنند

امام جمعه یزد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تربیت دانشمندان بزرگ در مکتب حضرت امام صادق(ع) اظهار داشت: امروز سبک آموزشی در کشور ما سبکی است که از غرب گرفته شده و سطحی‌نگری در آن موج می‌زند.

نماینده ولی فقیه در استان یزد ادامه داد: امروز سه اصل و پایه و بنیان اساسی در آموزش و پرورش ما بسیار کم دیده می‌شود که آن سه اصل تفکر، تعقل و تدین است؛ امروز ما در آموزش و پرورش و مدارس به دانش‌آموزان می‌گوییم بخوان، حفظ کن نمره بگیر و به هیچ عنوان به آنها تفکر و تعقل را نمی‌آموزیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه واکسیناسیون در دولت سیزدهم به صورت جدی مورد توجه قرار گرفته گفت: امروز واکسن زدن به دلیل آنکه جان افراد جامعه را نجات می‌دهد واجب شرعی است و از همه مردم می‌خواهم به این موضوع توجه کنند و سریعا واکسن را دریافت کنند.

ناصری یزدی افزود: ماسک زدن هم وقتی می‌دانیم جامعه را از بیماری نجات می‌دهد یک واجب شرعی است و باید نسبت به آن توجه لازم را داشته باشیم.

انتهای پیام/781/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نبی مکرم اسلام میان مسلمانان ناصری یزدی امام جمعه جمعه یزد پیامبر ص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۳۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد

یه گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد انوار، توجه به آموزش و پژوهش را در ارزیابی آثار به خاطر تعیین این موضوع به عنوان شعار سال توسط ایکوم (کمیته بین المللی موزه‌ها) برای روز جهانی موزه‌ها عنوان کرد.

محمد انوار دبیر اجرایی اولین کنفرانس بین المللی موزه‌ها در گفتگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری آنا به داوری و پذیرش ۱۲۵ اثر در این کنفرانس خبر داد و گفت: این آثار تقریبا از اکثر استان‌های کشور ارسال شده است و همچنین آثاری را از کشور‌های انگلستان، قبرس، ترکیه، عراق، افغانستان و سخنرانانی را از کشور‌های فرانسه و انگلستان داشتیم.

وی در خصوص محور‌های مقالات رسیده به دبیرخانه گفت: پژوهش‌های رسیده به دبیرخانه سعی کرده بودند که به موضوع‌های کارکرد موزه‌ها، اهمیت آن‌ها، ارتباط موزه‌ها و معماری، طراحی، گالری‌ها و نمایشگاه‌ها، تجهیزات، آزمایشگاه، کارگاه، مرمت و احیاء، مستندنگاری و مستندسازی، استانداردسازی، حفاظت و...یپردازند و تقریبا آثار ارائه شده از کیفیت و درجه خوبی برخوردار بودند.

وی به توجه به موضوع آموزش و پژوهش در ارزیابی آثار ارسال شده اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به تعیین این شعار سال که توسط ایکوم (کمیته بین المللی موزه‌ها) برای روز جهانی موزه‌ها که ۲۸ اردیبهشت ماه است، تعیین شده بود ما هم سعی کردیم تا محوریت ارزیابی آثار را بیشتر به این موضوع اختصاص دهیم.

انوار به حمایت دستگاه‌های دولتی و خصوصی بسیاری از برگزاری این کنفرانس اشاره کرد و گفت: وزارت کشور، وزارت میراث، صنایع دستی و گردشگری، کمیسیون ملی یونسکو، بیش از ۱۲۵ دانشگاه و موسسه آموزش عالی و ... از این کنفرانس حمایت کردند و سعی کردند تا در روند اجرایی و علمی این کنفرانس نهایت همکاری را با دبیرخانه داشته باشند.

گفتنی است، اهداف اولین دوره کنفرانس بین المللی موزه‍‌ها، تقویت نقش پژوهشی نهاد موزه، انتشار آخرین نتایج و یافته‌های جدید پژوهشی و تجارب فنی و ترویجی در زمینه موزه و موزه داری، ارتقاء سطح دانش و آگاهی پژوهشگران و کارشناسان حوزه موزه، توجه ویژه به موزه‌ها و مسائل و موضوعات مرتبط، بررسی وضعیت موزه‌ها و ارتقاء سطح کیفی موزه‌ها با راهکار‌های اجرایی مبتنی بر روش‌های علمی و به روز، نقش و اثر موزه‌های علمی، فنی و دانشگاهی، تقویت هویت علمی و فنی کشور و معرفی در سطح بین الملل، حفظ میراث فرهنگی، علمی و تاریخی کشور و نمود بین المللی آن، دیپلماسی علمی و فرهنگی و استفاده از نقش موزه‌ها در باروری خلاقیت و نوآوری استعداد علمی، فرهنگی، تاریخی و هویتی کودکان، نوجوانان و جوانان و هم افزایی دانش و تجربه و اطلاعات موزه‌های کشور باهم و با موسسات موزه‌ای جهانی، ایجاد مشارکت و هم افزایی میان جامعه پژوهشگران، متخصصین و نهاد‌های اجرایی مرتبط است.

لازم به ذکر است که کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها ۵ اردیبهشت در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • پشت پرده اسلام آوردن سرمربی پرتغالی سپاهان | پای ازدواج با بازیگر ایرانی در میان است | رازی که پیراهن خانم بازیگر فاش کرد (عکس)
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • چرا غرب دنبال ترویج بی‌بند‌وباری در ایران است؟
  • کارگران رکن مهم اقتصاد کشور هستند
  • دشمن به دنبال کم رنگ کردن ارزش حجاب است
  • ضرورت ایجاد هماهنگی میان فعالان اجتماعی
  • برنامه‌ریزی‌ها به سمت ایجاد هماهنگی میان فعالان اجتماعی پیش رود
  • وحدت و انسجام، نیاز ضروری و مهم امروز جهان اسلام است