Web Analytics Made Easy - Statcounter

 احمدی نژاد که برای بازدید از نمایشگاه جهانی اکسپو به شهر دوبی در امارات عربی متحده سفر کرده بود، پیش از ترک این کشور به مقصد تهران، در گفت و گو با شبکه تلویزیونی الان تی وی متعلق به امارات شرکت کرد

الان تی وی: اجازه دهید در مورد توافق هسته‌ای گفت و گو کنیم. آمریکایی ها می خواهند JCPoA  (توافق جامع و نهایی هسته‌ای وین) را از سر بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشورهای اروپایی از فوریت جلوگیری از تجزیه کامل آن صحبت می کنند. دولت جدید اسرائیل نیز بسیار متفاوت از زمان نتانیاهو، از ترجیح احیای توافق خبر می دهد، این وضعیت را چگونه تحلیل می کنید و از اینجا به کجا می رسد؟

احمدی نژاد: توافق برجام قرار بود که مسائل بین ایران و آمریکا را حل کند.همه می دانیم که مساله بین ایران و آمریکاست. اروپایی ها هم در این قضیه تابع آمریکا هستند. سوال این است که آیا برجام توانست مساله را حل کند؟ یا حتی شدت اختلاف را کاهش بدهد؟ بعد از چند سال می بینیم که نه تنها اختلاف حل نشده بلکه بسیار پیچیده تر و عمیق تر شده است.

معنایش این است که این توافقنامه، موفق نبوده و علت آن هم روشن است. در هر توافقنامه ای که عدالت رعایت نشود، آن توافقنامه نمی تواند مفید و موفق باشد. در برجام هم عدالت و حقوق ملت ایران رعایت نشد.

یک نمونه آن را برای شما بگویم. شش کشور مخالف فعالیت های هسته ای ایران هستند. ایران به عنوان یک طرف، سرگرم مذاکره با ۶ کشور دیگر است. در این توافقنامه یک هیئتی برای حل اختلاف بین آن ۶ کشور و ایران پیش بینی شده اما جوری تنظیم شده است که تصمیمات باید به اتفاق آراء باشد.

معنایش این است که ایران همیشه بازنده است. آن ۶ کشور هر کدام یک رای دارند، می شود ۶ رای و ایران یک رای دارد، بنابراین همیشه بازنده است. حتی یک کشور از آن ۶ کشور مخالف باشد، ایران هیچوقت نمی تواند به حقوق خودش دسترسی پیدا کند. کمااینکه دیدیم وقتی آقای ترامپ یکطرفه قرارداد را کنار گذاشت، ایران نتوانست حقوق خودش را به دست آورد.

این قرارداد، یکطرفه و ناعادلانه است و حقوق ملت ایران در آن مورد احترام قرار نگرفته و نتوانسته است مشکلات را حل کند. بنابراین حالا می خواهند به چه چیزی برگردند؟

من فکر نمی کنم هیچکدام از طرفین بخواهند به آن برگردند. البته طرف آمریکایی ممکن است چنین تمایلی داشته باشد، زیرا کاملا یکطرفه مسلط است ولی طرف ایرانی باید چه کار کند؟

من فکر می کنم باید یک چارچوب منطقی بر اساس عدالت و احترام طراحی گردد. به این معنا که حقوق ملت ایران به رسمیت شناخته شود و دو طرف به حقوق هم احترام بگذارند، آنوقت یک توافق پایدار بوجود خواهد آمد.

البته شما می دانید مساله هسته ای فقط یک بهانه است. اختلاف ایران و آمریکا عمیق تر از این حرف هاست. دیدید که توافق هسته ای نتوانست مساله را حل کند. معنایش این است که مشکل جای دیگری است. آن را عقلای دو طرف باید بنشینند و حل کنند.

۴۰ سال هم آمریکا ضرر کرد، هم ایران و هم کشورهای منطقه ضرر کردند. بنشینند و مساله را حل کنند و به نظر من قابل حل است.

2323

کد خبر 1566008

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: محمود احمدی نژاد ایران و آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۳۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش دولت در دریافت زیرمیزی توسط پزشکان

به گزارش «تابناک»، مسعود پزشکیان، نماینده اصلاح‌طلب تبریز در یادداشتی در روزنامه سازندگی نوشت: اخیراً یکی از مواردی که مکرراً درباره موضوعات حوزه پزشکی و فساد در این حوزه مطرح می‌شود، مساله دریافت زیرمیزی یا مبالغی خارج از تعرفه‌های تعیین شده است. ریشه این مساله و فسادی که از این رفتارها ناشی می‌شود را اما باید در سیاست‌گذاری‌ها در این حوزه جست‌وجو کرد.

یکی از مهم‌ترین مواردی که به توسعه این رویه‌های غلط در نظام پزشکی دامن زده و می‌زند، مصوبه مجلس یازدهم با عنوان همسان‌سازی حقوق بازنشستگان بود. در همین مجلس که ما هم در آن حضور داشته و داریم با مصوباتی که در ارتباط با همسان‌سازی حقوق به راه انداختند در حقیقت مساله را برای جامعه پزشکی بدتر کردند چراکه در این همسان‌سازی سقف حقوق مشخص کردند و گفتند، پزشک نمی‌تواند از ایکس رقم اضافه‌تر بگیرد و باید دریافتی در سطح تعیین شده، باقی بماند. نتیجه این سیاست‌گذاری هم شد، دریافت سکه و مبالغ نقد توسط برخی پزشکان به صورت غیررسمی در ازای ارائه خدمت به بیمار در شرایطی که هیچ نظارتی بر مساله نبود و البته گرفتاری مردم در این سیستم.

مدافعان همسان‌سازی حقوق در مجلس به اسم اجرای عدالت این رویه را آغاز و به‌رغم اعتراض‌های شدید ما تبدیل به قانون کردند اما باید توجه داشت همین آدم‌هایی که دم از عدالت می‌زنند و در مجلس مدافع اسم عدالت، قوانینی همچون همسان‌سازی حقوق را مصوب می‌کنند بهترین خدمات را در حوزه پزشکی دریافت می‌کنند. درحال حاضر مجلس با بهترین بیمارستان‌های خصوصی قرارداد دارد، بیمارستان‌هایی که چندین برابر تعرفه دولتی‌ها دریافتی دارد. این افراد و مدافعان عدالت البته در این بیمارستان‌ها بهترین خدمت را می‌گیرند و پول زیادی هم برای دریافت این خدمات پرداخت می‌کنند اما برای مردم از عدالت می‌گویند و همواره در قوانین و مصوبات مورد نظرشان تنها به نمایش دادن عدالت اکتفا می‌کنند.

این گرفتاری‌ها در کشور توسط خود ما در مجلس ایجاد شد، این ما هستیم که با سیاست‌گذاری‌هایمان برای مردم یک سفره باز می‌کنیم و برای بقیه یک سفره و برای خودمان سفره دیگری! غیر از داستان همسان‌سازی، یک موضوع تعرفه‌گذاری‌های پزشکان و البته تعرفه‌گذاری‌های جدید در بیمارستان‌های دولتی نیز بر این وضعیت دامن زده و می‌زند. درحال حاضر در بیمارستان‌های دولتی در ازای ارائه خدمت درمانی پول می‌گیرند، درحالی که تجهیزات هم نیست و بیمار باید برای یک جراحی تجهیزاتش را هم از خارج از بیمارستان تهیه کند. این درحالی است که در دولت قبل و در زمان دکتر روحانی حداقل بیمارستان‌های دولتی دیگر پول نمی‌گرفتند. تعرفه‌گذاری دولت برای ویزیت پزشکان نیز بخش دیگری از این ماجراست.

وقتی کشور تورم ۶۰ درصدی دارد، دولت درحالی ‌که مجوز تعرفه‌ها را به ‌نوعی در اختیار خود گرفته، قیمت‌ها را می‌گوید افزایش بیش از ۲۰ درصد مجاز نیست؛ معنی این حرف این است که پزشکان سکه می‌گیرند و زیرمیزی و دولت هم نمی‌تواند جلوی این مساله را بگیرد. همه این موارد به فساد در حوزه بهداشت و درمان دامن می‌زند. در کنار این مساله که موضوع و طرح پزشک خانواده که مهم‌ترین دست‌انداز پیشروی فساد در وزارت بهداشت است نیز به درستی اجرا نمی‌شود اگر طرح پزشک خانواده را به درستی پیاده کنیم، پزشک، درمان و هزینه و روند کار معلوم است و راه بر بسیاری از مفاسد بسته می‌شود. در شرایط فعلی یک بیمار برای یک بیماری ممکن است به چندین مرکز درمانی و پزشک مراجعه و هزینه کند و جواب نیز نگیرد و کسی هم جوابگو نیست، درحالی که در نظام پزشک خانواده یک فرد به‌ عنوان پزشک مسئول جمعیتی تعریف شده است و این جمعیت باید خدمتی از این پزشک بگیرند که در صورت کوتاهی یا هر مشکل دیگری می‌توانند شکایت کنند. وقتی سیستم نظارت می‌کند، پزشکان و اهالی درمان مجبور هستند طبق سیستم عمل کنند اما متاسفانه حتی این گام نیز برای مبارزه با فساد در نظام پزشکی و درمان برداشته نمی‌شود.

دیگر خبرها

  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • ثبت بیشترین بارش باران در ایستگاه در روستای انجیره آبدانان
  • ادعای علیرضابیگی از مخالفت احمدی‌نژاد با گشت ارشاد
  • مخالفت احمدی‌نژاد با گشت ارشاد / دولت به وزرا می‌گوید استیضاح نشو، استعفا بده!
  • محمود احمدی‌نژاد استعفا می‌دهد؟ جنجال بزرگ آقای سیاست‌مدار
  • ادعای علیرضا بیگی از مخالفت احمدی نژاد با گشت ارشاد
  • سرپرست وزارت اقتصاد در دولت احمدی‌نژاد: باجناقم از من شاکی است که چرا برای او وام جور نکردم
  • عکس احمدی‌نژاد و سعید جلیلی ۲۰ سال قبل
  • نقش دولت در دریافت زیرمیزی توسط پزشکان