Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، مولوی عبدالمتین آخوند زاده، رئیس مجلس دانش و فکر کویته پاکستان، جمعه شب 30 مهرماه در چهاردهمین وبینار سی و پنجمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی، ضمن تبریک میلاد پیامبر اسلام (ص) و هفته وحدت، با اشاره به محور گفتگو یعنی وحدت خاطرنشان کرد: سیرت پیامبر اکرم(ص) اسوۀ حسنه و الگو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویژگی های آن پاکیزگی، حیا، دانش و خرد است. حیات پیامبر اکرم(ص) یک الگوی کامل، جامع و مانع برای بشریت در زندگی فردی و اجتماعی است. حال، سوال این است که چطور جوامع انسانی را با آن آشنا سازیم.
 
وی افزود: در عصری که انسان دوران کشاورزی و صنعت را پشت سر گذاشته و وارد مرحله جدیدی شده است و از زمان ظهور اینترنت و فناوری های جدید از قبیل فناوری هسته ای تفکر و اندیشه انسان تغییر کرده است، انسانها به ظاهر از لحاظ مادی پیشرفت کرده اند، اما اگر این پیشرفت مادی از پشتوانۀ فکری، معنوی و الهی برخوردار نباشد، غیرممکن است که آن را از انحراف از اهداف بشری باز داریم. این در حال حاضر یک چالش است، علی رغم پیشرفت مادی جوامع غربی و زندگی مرفه، آنها در غرایز حیوانی غرق شده اند. و به خاطر غرایز حیوانی برای از بین بردن عزت، شرف و کرامت انسانی آماده هستند.
 
آخوند زاده ادامه داد: جوامع اسلامی درگیر اختلافات مذهبی و فرقه ای هستند و در نتیجه پراکنده شده اند. و به همین سبب ما بسیار عقب مانده ایم. امت اسلامی به عنوان حامل وحی و آخرین پیام الهی باید هدایت و رهبری جهانیان و میلیون ها نفر را به عهده بگیرد و وظیفه سنگین خود را انجام دهد.
 
وی با ستایش مردم ایران گفت: من به مردم ایران تبریک می گویم و از آنها تقدیر می کنم زیرا آنها یک نظام انقلابی و پویا در کشورشان دارند. این دولت انقلابی وظیفه دارد که به سازمان هایی کمک کند که در زمینه های فرهنگی و اجتماعی فعال هستند و نظریه پردازی می کنند.
 
وی پیشنهاد داد که کشورهای ایران، ترکیه و پاکستان با هماهنگی با سایر کشورهای اسلامی زمام امور رهبری و راهنمایی جهان را به دست بگیرند و برای رفع مشکلات و حل مسائل مردم تلاش کنند. زیرا تا زمانی که ما برای کمک به عموم مردم تلاش نکنیم درگیر نزاع های فرقه ای خواهیم بود.
 
آخوند زاده تاکید کرد: در آینده نزدیک ما با یک چالش بزرگ مواجه خواهیم بود و آن مسئله امنیت و ثبات در افغانستان است. تشکیل دولت به عنوان یک الگو و نمونه و برقراری ثبات و امنیت برای کشورهای اسلامی یکی از بزرگترین چالشها است. درخواست اصلی من این است که با توسل به سیره پیامبر اسلام سعی کنیم تا به روش منطقی و علمی به انسانها بفهمانیم که التیام و مداوای زخم هایی که بر پیکر بشریت وارد شده است، وحی الهی است، تا انسانها بتوانند با اطمینان خاطر به سرنوشت خود حرکت کنند.
 
وی با اشاره به همه گیری کرونا گفت: در قرن بیست و یکم است که جهان با همه گیری کرونا روبرو است. باید علما، دانشمندان، دانشوران و پزشکان مسلمانان درمان آن را کشف کنند و از دعا و مناجات نیز کمک بگیرند. اگر در این کار موفق شوند، مردم متوجه آن خواهند بود. خداوند ما و همه مردان و زنان مسلمان را از شر مفسدان نجات دهد و از ما محافظت کند.
 
انتهای پیام/
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۴۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس آگاهی: مردم از قانونشکنی‌ها فیلم بگیرند

سردار علی ولی‌پور گودرزی، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ درپی دستگیری عامل ضرب و شتم یک شهروند با زنجیر در تهران با نگارش یادداشتی تاکید کرد که در تهران، هیچ مجرمانه‌ای برای قانون‌شکنان به پایان نمی‌رسد. در  ابتدای این یادداشت آمده است: « بدون شک فرد اراذل و اوباشی که وقیحانه در برابر چشمان تعداد زیادی از شهروندان اقدام به ضرب و شتم بیرحمانه یکی از مسافران اتوبوس بی آرتی کرده بود هرگز گمان نمی‌کرد که شهروندی مسئول و متعهد در آن شرایط پر از استرس، شجاعانه در حال تصویربرداری از اقدامات مجرمانه اوست و دیری نخواهد گذشت که سردی دستبند همکارانم بر دستهای آلوده‌اش خواهد نشست.»

در ادامه این یادداشت آمده است:‌« این اتفاق شیرین توسط کارآگاهان پلیس آگاهی رقم خورد تا بار دیگر به مجرمان و قانون‌شکنان ثابت شود پایتخت جای عرض اندام و اوباش‌گری خلافکاران نیست. اراذلی که گمان می‌کنند می‌توانند آرامش و امنیت شهروندان را با رفتارهای هنجارشکنانه و زیاده‌خواهی‌های خود برهم بزنند، کافی است نگاهی به اخبار حوادث خبرگزاری‌ها وروزنامه‌ها بیاندازند تا با زنجیره‌ای از اخبار کشفیات و دستگیری‌های پلیس آگاهی روبه‌رو شوند.»

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ همچنین نوشت:‌ « شاید شروع یک پرونده با قانون‌شکنی یک مجرم آغاز شود اما این کارآگاهان پلیس آگاهی هستند که پایان بندی آن را با دستگیری متهم مربوطه رقم می‌زنند. افسران شایسته این پلیس در تلاشی بی‌وقفه و شبانه‌روز برای مقابله با جرائم و آسیب‌ها کوچک‌ترین سرنخ‌ها و مستندات را با هدف شناسایی مجرمین و احقاق حق مالباختگان و قربانیان دنبال می‌کنند. اینجانب به عنوان سکاندار پلیس آگاهی پایتخت به استناد عملکرد درخشان همکارانم در پرونده اتوبوس بی‌آرتی و همچنین دستگیری زورگیران اتوبان صدر و بسیاری موارد دیگر این اطمینان خاطر را به شهروندان می دهم که پلیس در مسیر برقراری امنیت و آرامش ساکنان پایتخت از هیچ اقدامی دریغ نخواهد کرد و مجرمان بدانند، تعدی به حقوق هر یک از ساکنان پایتخت از سوی کارآگاهان متعهد و غیرتمند پلیس آگاهی بی پاسخ نخواهد ماند.»

ولی‌پور گودرزی در پایان این یادداشت نیز درخواستی را از مردم مطرح کرد و نوشت:‌ « در پایان از شهروندان گرامی دعوت می‌کنم تا در برابر اتفاقات پیرامون خود بی تفاوت نبوده و با مستندسازی از آسیب‌ها و جرائم و قانون‌شکنی‌ها یاری‌گر پلیس در اشراف اطلاعاتی بر اتفاقات پایتخت باشند.»

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • امنیت خلیج فارس با مشارکت کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • وزیر امور خارجه: امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت کشورهای ساحلی تأمین می‌شود
  • امیرعبداللهیان: امنیت خلیج فارس با مشارکت تمامی کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • مدارا با مردم، یک اصل مهم اسلامی و اصلی برای شهرداری‌ها است
  • پلیس آگاهی: مردم از قانونشکنی‌ها فیلم بگیرند
  • پیگیری‌های شورای شهر موجب امیدآفرینی برای مردم شده است
  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • عملکرد شوراها قابل دفاع است
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است