Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-29@11:41:24 GMT

اولین گوشی تاشو اوپو

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۶۴۸۹۶

اولین گوشی تاشو اوپو

فرارو- سازندگان گوشی‌های هوشمند به سرعت در حال ورود به عرصه گوشی‌های تاشو هستند و این بار خبر می‌رسد که شرکت چینی اوپو OPPO نیز در حال راه اندازی اولین گوشی تاشوی خود است، اما نکته جالب این گزارش، تاریخ عرضه این گوشی است که ادعا می‌شود در ماه نوامبر سال میلادی جاری خواهد بود.

به گزارش فرارو، پیش از این شایعاتی مبنی بر تلاش شرکت اوپو برای ساخت اولین گوشی تاشو این برند، منتشر شده بود و اکنون یک افشاکننده مطرح چینی ادعا کرده که تاریخ عرضه این گوشی بسیار زودتر از تصور و به احتمال بسیار زیاد در ماه نوامبر سال میلادی جاری خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما پیش از این، شایعاتی درباره این گوشی که برخی آن را OPPO Fold نامیده بودند، شنیده بودیم و حتی با برخی از مشخصات اصلی آن آشنا شده بودیم، ولی گزارش‌ها اغلب تاریخ عرضه را در سال آینده میلادی، عنوان می‌کردند. این موضوع نشان می‌دهد که شرکت سازنده چینی چگونه توانسته در پنهانکاری تمام این پروژه بزرگ را پیش ببرد.

به هرحال، انتظار می‌رود گوشی هوشمند آینده OPPO Fold دارای طراحی تاشو داخلی مانند Galaxy Z Fold3 و Huawei Mate X2 باشد. گفته می‌شود این دستگاه مجهز به پنل ۸ اینچی LTPO OLED خواهد شد که نرخ تازه سازی ۱۲۰ وات را ارائه می‌دهد. همچنین شایعات ادعا می‌کنند که OPPO Fold از پلت فرم تلفن همراه Snapdragon 888 استفاده خواهد کرد. در کنار این گزارش جدید، پیش از این و در اوایل ماه جاری میلادی نیز گزارش شد که OPPO Fold مجهز به باتری ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعتی است که از شارژ سریع ۶۵ واتی پشتیبانی می‌کند. انتظار می‌رود که این دستگاه با ColorOS 12 از پیش نصب شده باشد، اما مشخص نیست که آیا از آخرین اندروید ۱۲ استفاده می‌کند یا اندروید ۱۱ سال گذشته را اجرا خواهد کرد.

در خصوص دیگر مشخصات اصلی این دستگاه، انتظار می‌رود اولین تلفن تاشو OPPO دارای دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی سونی IMX766 در پشت باشد، با این همه، هیچ تأییدی در مورد تعداد دوربین‌هایی که در پوسته پشتی آن موجود است، وجود ندارد. برای عکس‌های سلفی، این گوشی تاشو ممکن است دارای دوربین جلویی ۳۲ مگاپیکسلی باشد و برای امنیت، ممکن است از یک اسکنر اثر انگشت در طرفین استفاده کند. نکته حائز اهمیت این است که شرکت اوپو قصد دارد در ماه آینده از گوشی‌های قدرتمند سری Reno7 نیز رونمایی کند که شامل مدل‌های Reno7، Reno7 Pro و +Reno7 Pro است. در واقع به نظر می‌رسد که این شرکت برای ماه‌های پایانی سال ۲۰۲۱ میلادی برنامه ریزی خاصی را در نظر گرفته تا چندین گوشی شاخص را روانه بازار کند.

منبع: gizmochina

ترجمه: مصطفی جرفی-فرارو

منبع: فرارو

کلیدواژه: گوشی تاشو اوپو گوشی تاشو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۴۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تاریخ علم مملو از رویدادهای مهمی است که نوآوری‌ها، کشف‌ها و حتی زادروزها و درگذشت‌های دانشمندان و مخترعان تاثیرگذار جهان را در برمی‌گیرد. در این تقویم علم، وقایع مهم مصادف با امروز ۸ اردیبهشت برابر ۲۷ آوریل را ورق می‌زنیم.

***

عمل جراحی برداشتن آپاندیس

۲۷ آوریل ۱۸۸۷ میلادی برابر با ۸ اردیبهشت ۱۲۶۶ خورشیدی، در ایالات متحده، جرج توماس مورتون، پزشک آمریکا در بیمارستان پنسیلوانیا در یک جوان ۲۶ ساله نصاب کاغذدیواری التهاب آپاندیس را به‌درستی تشخیص داد و روی او جراجی برداشتن آپاندیس را اجرا کرد. این جراحی که در نوع خودش اولین‌بار بود جان بیمار را نجات داد و این جوان تا زمان ترخیص زنده گزارش شد. مورتون در سال ۱۸۹۰ این مورد را در گزارشی باعنوان التهاب آپاندیس کرمی‌شکل با دیگران به اشتراک گذاشت.

عنصر ۱۰۵

۲۷ آوریل ۱۹۷۰ میلادی برابر با ۸ اردیبهشت ۱۳۴۹ خورشیدی، آلبرت گیورسو از آزمایشگاه تابش لارنس در برکلی گزارش سنتز عنصر ۱۰۵، با همجوشی هسته‌های کالیفرنیوم و نیتروژن را در نشست انجمن فیزیک آمریکا در واشنگتن دی‌سی اعلام کرد. جرم اتمی این عنصر مصنوعی ۲۶۸ و نیمه‌عمرش حدود ۱.۶ ثانیه بود و در برابر ادعای آزمایشی روسیه در سال ۱۹۶۸، که تیم ایالات‌متحده آن را ثابت‌نشده می‌دانست عدله بهتری داشت. دانشمندان آمریکایی نام هانیوم در بزرگداشت اتو هان، دانشمند آلمانی کاشف شکافت هسته‌ای را پیشنهاد کردند اما درنهایت، اتحادیه بین‌المللی شیمی محض و کاربردی تصمیم گرفت که نام آن را دوبنیوم برگرفته از شهر دوبنا در روسیه بگذارد و این‌گونه، ادعای قبلی کشف تیم دانشمندان روس به سرپرستی گئورگی فلروف را در موسسه مشترک تحقیقات هسته‌ای روسیه در شهر دوبنا در سال ۱۹۶۸که آمریکیوم را با نئون بمباران کرده بودند به رسمیت شناخت.

فردیناند ماژلان

۲۷ آوریل ۱۵۲۱ میلادی برابر با ۸ اردیبهشت ۹۰۰ خورشیدی، فردیناند ماژلان، دریانورد و اکتشاف‌گر پرتغالی که در خدمت دولت اسپانیا بود درگذشت. او اولین نفری بود که از جهت غرب اروپا به آسیا رفت و در اقیانوس آرام کشتی راند. ماژلان همچنین نخستین کسی بود که با هدف دور زدن کره‌زمین هدایت یک ناوگان اکتشافی را به عهده گرفت. ماژلان و ملوانانش اولین مردم اروپایی بودند که گذرگاه میان دو اقیانوس اطلس و آرام (تنگه ماژلان) را کشف و از آن عبور کردند. گذرگاهی که امروزه با نام تنگه ماژلان شناخته می‌شود. در آمریکای جنوبی «شتر بی‌کوهان» دیدند که احتمالا همان لاما، گواناکو، شترچه یا آلپاکا بوده است. براساس نوشته‌هایشان نوعی «غاز» سیاه یافتند که به جای پَر کندن باید پوست آن کنده شود که درواقع آنچه دیده بودند پنگوئن بود. دو مورد از نزدیک‌ترین کهکشان‌ها به ما یعنی ابر ماژلانی بزرگ و ابر ماژلانی کوچک را که فقط از نیم‌کره جنوبی رویت می‌شوند رصد کردند و دریافتند کسانی که از سمت غرب دور کره زمین می‌گردند یک‌روز از تقویم واقعی عقب می‌مانند. ژول‌ورن بعدها از این کشف ماژلان و گروهش در نوشتن رمان دور دنیا در ۸۰ روز بهره برد.

کارل پیرسون

۲۷ آوریل ۱۹۳۶ میلادی برابر با ۸ اردیبهشت ۱۳۱۵ خورشیدی، کارل پیرسون، ریاضیدان انگلیسی که یکی از بنیانگذاران علم آمار مدرن بود به‌دنیا آمد. سخنرانی‌های او به‌عنوان استاد هندسه در سال ۱۸۹۲ به نگارش «گرامر علم»، پرخواننده‌ترین کتاب او و کتاب کلاسیک در فلسفه علم تبدیل شد. روش‌هایی که او توسعه داد برای هر کاربرد جدی آمار ضروری است. از سال ۱۸۹۳ تا ۱۹۱۲ او مجموعه‌ای متشکل از ۱۸مقاله را با عنوان مشارکت‌های ریاضی در نظریه تکامل نوشت که حاوی بسیاری از ارزشمندترین آثار او، ازجمله آزمون کای‌دو اهمیت آماری بود. بیشتر کارهای او درحوزه روش‌های تحلیل داده‌های آماری با ریاضیات ازجمله روش تحلیل مولفه‌های اصلی بود که تحلیل مجموعه داده‌های بزرگ با تعداد زیادی بعد یا ویژگی و افزایش تفسیرپذیری داده‌ها را با حفظ حداکثر مقدار اطلاعات و تجسم داده‌های چند بعدی میسر می‌کند.

 

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۰ اردیبهشت روز ملی خلیج فارس + فیلم
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • گزارش تصویری از اولین نشست خبری پائز سرمربی تیم ملی والیبال
  • برای اولین بار قرار است «جداول بودجه» در صحن مجلس بررسی شود
  • زمان اردوی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان اعلام شد
  • هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم ندارید
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم نیست
  • نگاهی به شادترین کشور‌های جهان از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴
  • ۸ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟