Web Analytics Made Easy - Statcounter

اردبیل- رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: با توجه به پایین بودن سطح معیشتی مردم و درخواست‌های متعدد اشتغال از سوی مردم، جهت گیری دولت در سال ۱۴۰۰ بر مبنای رشد اقتصادی است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مسعود میرکاظمی عصر جمعه در جلسه شورای اداری شهرستان کوثر اظهار کرد: با توجه به شرایط موجود، پایین بودن سطح معیشتی مردم و درخواست‌های متعدد اشتغال از سوی مردم جهت گیری دولت در سال ۱۴۰۰ بر مبنای رشد اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: اولویت برنامه‌های دولت تعیین تکلیف بدهی‌ها و تکمیل پروژه‌های نیمه کار است که از سال‌های گذشته به ارث رسیده است و با توجه به اینکه تعداد این پروژه‌های نیمه تمام عدد قابل توجهی است پروژه‌هایی که اشتغال و ارزش افزوده ایجاد کنند در اولویت خواهد بود.

میرکاظمی افزود: مدیران استانی توجه داشته باشند در برخی پروژه‌ها ورود دولت لازم نیست و با مشارکت مردمی و بخش خصوصی می‌توان در سریع‌ترین زمان آن‌ها را به سرانجام رساند که در این مورد عملکرد مدیران در ترغیب و مشارکت مردمی حائز اهمیت است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به اینکه پروژه‌ها نباید به صورت نیمه تمام رها شوند، بیان کرد: بهتر است به جای تعریف ۵۰ پروژه که قرار است سال‌ها نیمه تمام باقی بماند ۲ پروژه را شروع کنید و در اسرع وقت به اتمام برسانید.

وی با اشاره به پروژه‌ی سد کیوی گفت: سازمان مدیریت و برنامه ریزی اردبیل این پروژه و پایین دست آن را مطالعه کند اگر با ۵۰ میلیارد تملک این پروژه به سرانجام می‌رسد، اقدامات لازم برای تخصیص را به زودی در دستور کار قرار می‌دهیم تا شاهد بهره برداری مردم از این سد باشیم.

میرکاظمی افزود: متأسفانه درآمد خانوار‌ها در چند سال اخیر به شدت کاهش یافته و اکثر مردم خواهان اشتغال و درآمد هستند که در این راستا سهم هر استان و شهرستان در شاخص‌ها در حوزه کشاورزی، صنعت و معدن و… آمده است و نیاز است مدیران روی آمایش منطقه خود مطالعه کنند تا بتوانیم تورم را بدون بالا بردن پایه پولی مدیریت کنیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به جذب سرمایه گذار نیز گفت: بخش گردشگری جز اولویت‌های دولت است و مدیران باید در تمام حوزه‌های مستعد منطقه اعم از گردشگری، صنعت و معدن به فکر جلب نظر بخش خصوصی باشند و از مانع تراشی پرهیز کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سید مسعود میرکاظمی سازمان برنامه و بودجه شهرستان کوثر شورای اداری پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۵۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین حسن روحانی به ابراهیم رئیسی و کاندیدای پوششی او در انتخابات ۱۴۰۰ /مگر نگفتید این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در هنگام برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰، یکی از پرتکرارترین شعار ابراهیم رئیسی و یاران او که امروز در دولت سیزدهم حضور دارند، حل مشکلات بورس بود. چنانچه امیرحسین قاضی‌زاده، کاندیدای پوششی رئیسی گفته بود: « مشکل بورس را سه روزه می‌شود حل کرد و این موضوع دستور حکومتی و دستور رئیس‌جمهور را می‌خواهد.»

ابراهیم رئیسی هم در ۲۵ خرداد ۱۴۰۰، با حضور در تالار بورس اوراق بهادار سعادت‌آباد تهران، تاکید کرده بود که؛ «همه تلاش ما این است که مشکلات مردم حل شود و امید و اعتماد به جامعه برگردد و این هم با حرف نمی‌شود؛ باید سازوکارها را دنبال کنیم.»

با این با گذشت بیش از دو سال و چندماه از روی کار آمدن دولت سیزدهم، نه تنها مشکلات بورس حل نشد که وضعیت اقتصادی روز به روز بدتر شده و بالا رفتن قیمت دلار و سکه مردم را نگران کرده است. در همین راستا، حجت‌الاسلام‌ و المسلمین حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با یادآوری وعده‌های مسئولان فعلی به مردم برای حل مشکلات اقتصادی و مقابله با فساد و راه‌اندازی سریع همه کارگاه‌های تعطیل‌شده اظهار داشت: امروز حتماً آن شرایط ویژه وجود ندارد؛ شرایط فروش نفت هم خیلی فرق کرده است. آن‌ها مدعی بودند همه با هم و یکدست هستند، به همدیگر کمک می‌کنند تا مشکلات حل شود. گفتند این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم.

وی گفت: «در این ۳۰ ماه دولت سیزدهم، ارزش بورس ۴۶ میلیارد دلار تنزل پیدا کرده درحالیکه در ۳۰ ماهه اول دولت یازدهم، ۸٫۵ میلیارد دلار رشد داشت. در ۳۲ ماه دولت یازدهم، قیمت سکه ۱۱ درصد تنزل کرد، نرخ دلار هم در طول ۳ سال اول دولت یازدهم فقط ۹٫۸ درصد افزایش پیدا کرد. در سه سال اول دولت یازدهم رشد پایه پولی ۵۲ درصد بود اما در این ۳۰ ماه اخیر، ۱۰۰ درصد شده است. تورم ۴۳ درصدی در مرداد ۹۲، در انتهای سال ۹۴ به ۸ درصد رسید و تا فصل اول سال ۹۷ هم تک‌رقمی ماند. بدانید که در تاریخ ایران فقط یک بار تورم ۴۰ درصدی در سه سال پشت سر هم را تجربه کردیم؛ آن هم زمان جنگ جهانی دوم از سال ۱۳۲۰ تا ۱۳۲۲ بود. شاید سال‌هایی تورم ۴۰ تا ۴۹ درصد هم تجربه کردیم اما اینکه سه سال متوالی از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ تورم بالای ۴۰ درصدی باشد را هرگز در ۸۰ سال اخیر تجربه نکرده بودیم.»

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902227

دیگر خبرها

  • طرح نور مبنای شرعی عقلی دارد و مورد حمایت رهبر و مراجع و مردم است
  • درآمد مردم لرستان افزایش یابد/ رفاه اجتماعی را ارتقا دهیم
  • طعنه سنگین حسن روحانی به ابراهیم رئیسی و کاندیدای پوششی او در انتخابات ۱۴۰۰ /مگر نگفتید این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم
  • همتی: دولت ۶۰۰ هزار میلیارد پول چاپ کرده | از زمان هوخشتره تا شهریور ۱۴۰۰ بیشتر!
  • رشد اقتصادی اردبیل بالاتر از میانگین کشوری است
  • دولت جمع‌گرا؛ مبنای اقتصاد دستوری
  • رییس جمهور برتکمیل پروژه نیمه کاره مونوریل و فرودگاه قم تاکیددارد
  • تاکید رئیس جمهور بر فعال شدن پروژه منوریل قم
  • آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است
  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی