Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@13:28:40 GMT

بررسی شاخص‌های آموزش و پرورش گیلان

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۶۵۴۲۶

بررسی شاخص‌های آموزش و پرورش گیلان

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، علیرضا منادی، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در این نشست گفت: بر اساس شاخص‌های ارائه شده به رغم همه مشکلات، گیلان رتبه خوبی در آموزش و پرورش دارد.

او افزود: در سفر دو روزه اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات به استان گیلان مشکلات احصا شد و تلاش میکنیم سهم بودجه این استان، سال آینده در بخش آموزش و پرورش افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این نشست احمدی، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات گفت: حضور اعضای کمیسیون آموزش مجلس فرصتی برای رسیدگی به مشکلات این بخش است تا در بودجه سال آینده بر اساس شاخص‌های این استان تصمیم گیری شود.

جبار کوچکی نژاد، دیگر نماینده مردم رشت هم با بیان اینکه اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان از مطالبات فرهنگیان است افزود: در مجلس قبل هم قرار بود بخشی از سود بانک‌ها به آموزش و پرورش برای سرانه و عدالت آموزشی قرار بگیرد که این مسئله به بودجه عمومی کشور تخصیص داده شد و من نگرانم که این طرح در بودجه ۱۴۰۱ نیز به بودجه عمومی کشور منتقل شود.

احمد دنیامالی، نماینده مردم انزلی در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با بیان اینکه شاخص ارزیابی شده در گیلان وضعیت مطلوبی ندارد، گفت: ما نیازمند ارزیابی کامل هستیم و امیدواریم کمیسیون آموزش در این مسئله راهنمای خوبی برای استان باشد تا مشکلات ریشه یابی شده و در کمترین زمان رفع شود.

محمد رحمتی، مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان نیز در این نشست افزود: در دوران کرونا با وجود تعطیلی مدارس، آموزش را تعطیل نشد و فرهنگیان با کمترین امکانات و حتی با امکانات شخصی خود آموزش را ادامه دادند.

او با قدردانی از رویکرد‌های اعضای کمیسیون نسبت به مطالبات فرهنگیان، گفت: تعیین تکلیف نیرو‌های استخدامی و رتبه‌بندی فرهنگیان از جمله اقدامات موثری کمیسیون آموزش و تحقیقات بوده که موجبات خرسندی فرهنگیان را فراهم کرده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان با اشاره به مشکلات فرهنگیان در ایام شیوع کرونا و مشکلات پیش روی آنان در دوران پسا کرونا تصریح کرد: ضمن تقدیر از تصویب رتبه‌بندی فرهنگیان با موضع خوب کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس یازدهم، باید گفت که نگاه فرهنگیان به رتبه‌بندی، افزایش حقوق نیست بلکه تاکید بر ارتقا و ارزش و کرامات آنان است.

 

 

انتهای پیام/م.‌ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی کمیسیون آموزش وتحقیقات کمیسیون آموزش و تحقیقات آموزش و پرورش رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۵۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح هویتی در خیابان معلم

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نصرالله آبادیان شهردار منطقه به پاس روز معلم با حضور در ساختمان شهدای مکه «دانشگاه فرهنگیان» واقع در خیابان معلم در نشست بررسی مسائل و مشکلات این دانشگاه شرکت کرد.

آبادیان در این نشست با تاکید بر تعاملات شهرداری تهران و وزارت آموزش و پرورش گفت: این دو نهاد همواره باهم تعاملات سازنده‌ای داشته‌اند و ما هم در منطقه هفت طی تفاهم نامه‌های که با مدارس سطح منطقه داریم، خدماتی را در راستای ارتقای فرهنگ عمومی کشور و آموزش همگانی ارائه می‌دهیم.

او به وجود مرکز آموزش شهدای مکه (دانشگاه فرهنگیان) در منطقه هفت اشاره کرد و گفت: خیلی خوشحالم که دانشگاه فرهنگیان در منطقه هفت قرار دارد و می توانیم در جهت افزایش سرانه‌های آموزشی شهروندان، برنامه‌ریزی‌های خوبی را داشته باشیم .

وی تاکید کرد: با توجه به موقعیت مکانی این دانشگاه و قرار گرفتن آن در کنار چندین مدرسه، شهرداری منطقه هفت در تلاش است پیاده روها و معابر پیرامون دانشگاه را تبدیل به یک گذر فرهنگی کند و این کار می‌تواند محیطی مناسب برای دانشجویان و دانش‌آموزان باشد.

پیش از سخنان شهردار، رییس دانشگاه فرهنگیان با ارائه آمارهایی از میزان فعالیت این دانشگاه گفت: ظرفیت این دانشگاه ۷۰۰ نفر است اما هم اکنون ۱۵۰۰ دانشجو در آن مشغول تحصیل هستند در حالی که این ساختمان به دلیل قدمت بالا، مشکلات زیادی دارد و باید فکری برای استحکام آن در برابر حوادث داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود
  • پایان بررسی جداول لایحه بودجه در جلسات علنی مجلس
  • بررسی بودجه آموزش و پرورش در لایحه ۱۴۰۳/ همان چالش همیشگی باطعم بی قانونی!
  • تامین ۶۵ درصد اعتبارات شرکت‌های دولتی از محل نفت
  • قالیباف: ۱۰ همت برای فوق‌العاده شغل پرستاران اختصاص یافت
  • تاسیس ۳۱ دانشگاه فرهنگیان مجزا با چه تدبیری انجام می‌شود!
  • خراسان رضوی، رتبه دوم کشور در جذب نخبگان به دانشگاه فرهنگیان
  • در «جداول بودجه» به استان‌ها و مناطق محروم توجه شده است
  • برای اولین بار قرار است «جداول بودجه» در صحن مجلس بررسی شود
  • اجرای طرح هویتی در خیابان معلم