Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@15:38:56 GMT

امام جمعه اردبیل: مشکل آب باید در سطح کلان حل شود

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۶۷۳۹۸

امام جمعه اردبیل: مشکل آب باید در سطح کلان حل شود

گروه استان‌ها - امام جمعه اردبیل گفت: مشکل آب باید در سطح کلان حل شود زیرا ما هنوز آب تصفیه شده را به سرویس‌های بهداشتی و فاضلاب می‌ریزیم، در حالی که هزینه بسیاری برای تصفیه آب می‌پردازیم، حتی در کنار دریا این آب هدر می‌رود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، آیت‌الله سیدحسن عاملی شامگاه جمعه در جلسه شورای اداری اظهار داشت: سفرهای استانی دولتمردان از نظر آشنایی از نزدیک و بهتر با مسائل و مشکلات نقاط مختلف بسیار خوب است اما اگر سیاست‌های کلان اقتصادی پشت این سفرها نباشد منتج به نتیجه مطلوب نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: وظیفه خطیری مبنی بر حمایت از دولت سیزدهم برعهده داریم و به عنوان خیرخواه با تمام وجود و توان در خدمت موفقیت این دولت هستیم اما باید نکاتی در زمینه مسائل کلان اقتصادی مورد توجه قرار بگیرد.

وی با اشاره به مشکل آب در کشور افزود: مشکل آب باید در سطح کلان حل شود زیرا ما هنوز آب تصفیه شده را به سرویس‌های بهداشتی و فاضلاب می‌ریزیم، در حالی که هزینه بسیاری برای تصفیه آب می‌پردازیم، حتی در کنار دریا این آب هدر می‌رود.

نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل با تاکید بر الزام به آبیاری قطره‌ای یادآور شد: چند سال پیش در دوره دولت پیشین در این زمینه به رئیس‌جمهوری التماس شد که این امر را الزامی کند اما به جایی نرسید و اینک نتیجه‌اش را می‌بینیم.

وی با تاکید بر اینکه 15 سال دیگر شهرستانی مانند نمین آب نخواهد داشت، اضافه کرد: موضوع سوم استفاده از آب دریا برای کل کشور است، زیرا ایران کشوری آب‌دار نیست؛ دولت قبل 120 هزار میلیارد پول خرج کرد تا آب را به مرکز ایران ببرد و در این راستا چشم دوختیم به عنایت رئیس‌جمهوری که دستور بفرمایند آب خزر به اردبیل انتقال یابد.

آیت‌الله عاملی گفت: مصرف سوخت اعم از بنزین و گاز نیز باید مورد توجه قرار گیرد ، زیرا با مصرف روزانه 200 میلیون لیتری دیگر انرژی برای صادرات نخواهیم داشت و این بار بسیار سنگینی بر دوش دولت است.

وی گفت: معنی این جمله این نیست که الان بگوییم این بار را بر روی دوش مردم بگذاریم اما باید دستوری صادر شود تا استفاده از خودروهای هیبریدی، برقی و سایر وسایط نقلیه مشابه مورد توجه قرار گیرد.

امام‌جمعه اردبیل مسائلی مانند استفاده از گاز در منازل را از اساس اشتباه دانست و اظهارکرد: این گاز باید دست‌کم در نیروگاه‌ها به برق تبدیل می‌شد، در حالی اکنون سالانه 100 میلیارد دلار مصرف گاز در کشور داریم که مدیریت آن از دست دولت خارج است.

وی افزود: مجموع این شرایط موجب شده تا دولت مجبور شود در فصل تابستان برق و در زمستان گاز را قطع کند ، در حالی که باید استفاده‌ از انرژی‌های جدید تجدیدپذیر و فاصله گرفتن از انرژی‌های فسیلی در دستور کار قرار گیرد.

آیت‌الله عاملی با اشاره به ضرورت استفاده از انرژی خورشیدی، تاکید کرد: دولت باید از این یارانه‌های وحشتناکی که دست و پای دولت را گرفته بدون اینکه مشکلاتی بر سر مردم ریخته شود، فاصله پیدا کند.

وی ادامه داد: معضل بسیار بزرگ دیگر این است که وزارت جهاد کشاورزی نتوانست کشت و زرع در کشور را به سوی محصولات راهبردی سوق دهد، امروز کنجاله مورد نیاز از کشورهای خارجی تامین می‌شود و کسی پاسخگو نیست.

نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل با بیان اینکه واردات نهاده‌های دامی ارز کشور را می‌بلعد، گفت: کشور به این بزرگی به دلیل سوق زارعان به سوی کشت کالاهای با قیمت بالا اما غیرراهبردی استقلال خود را از دست داده و خشکسالی در حال نابود کردن دام‌های مولد است.

وی با اشاره به وجود راهکارهای خوبی برای سوق دادن کشاورزان به سمت محصولات راهبردی، تصریح کرد: وزیر جهاد کشاورزی در صورت بی‌توجهی به موضوع در آینده باید پاسخگو باشد و استیضاح شود؛ زیرا زمان آزمون و خطا گذشته است.

آیت‌الله عاملی، گرانی ابزارآلات کشاورزی و علوفه دامی را مورد اشاره قرار داد و اضافه کرد: برخی دامداران در حال حاضر تنها به دنبال فروشی و خلاصی از دام هستند؛ در حالی که اگر پیش‌تر آینده‌نگری داشتیم، به این نقطه نمی‌رسیدیم.

وی اظهارکرد: بسیاری از فعالان این عرصه تاکید دارند که به جای آب و برق یارانه‌ای، دولت اجازه دهد که خودشان نسبت به واردات نهاده‌های دامی اقدام کنند تا در نهایت راه صادرات هم باز شود.

امام‌جمعه اردبیل ضمن اشاره به ضرورت اعمال مالیات بر کالاهای سرمایه‌ای، صندوق‌های بازنشستگی را معضل دیگر کشور دانست و بیان کرد: کل بودجه دولت در آینده برای صندوق‌های بازنشستگی مصرف خواهد شد؛ از این رو باید تدبیری صورت گیرد که عزت این قشر هم حفظ شود.

وی همچنین استقلال تامین اجتماعی و بانک مرکزی را رمز موفقیت دولت سیزدهم برشمرد.

آیت‌الله عاملی در ادامه به مسائل استان اردبیل و دستورات رئیس‌جمهوری در مورد رسیدگی به آنها اشاره کرد و گفت: راه‌آهن اردبیل به میانه مساله اول این استان و مساله دیگر اجرای راه‌آهن پارس‌آباد است که باید در دستور کار قرار بگیرد.

وی بهره‌برداری از چاه‌های زمین‌گرمایی مشگین‌شهر، توجه به و تبلیغ بیشتر جاذبه‌های گردشگری کمربند سبلان، چهاربانده شدن محور اردبیل- مشگین‌شهر- پارس‌آباد، احیای حق‌آبه منطقه مغان، تامین آب آشامیدنی روستاهای استان و آب کشاورزی برای دشت اردبیل را از دیگر ضرورت‌ها برشمرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل اظهار کرد: آمار ابتلا به سرطان در این استان بسیار بالاست و از این رو انتظار می‌رود تاسیس انستیتو سرطان در منطقه ایجاد شود.

وی با اشاره به اینکه توازن توسعه‌ای از جمله در جنوب استان اردبیل رعایت نشده است، ادامه داد: مناطق هشتجین، جعفرآباد و رضی آماده ارتقا به سطح شهرستان هستند.

رئیس جمهور در دیدار با نخبگان اردبیل: گشایش‌های جدی در کشور ایجاد می‌شود/ توجه به مسائل اقتصادی و معیشتی، دولت را از مسائل فرهنگی بازنخواهد داشترئیس جمهور در شورای اداری استان اردبیل: بروکراسی و نظام پیچیده اداری مهم‌ترین مانع تحول است / بیکاری مهم‌ترین مساله استان اردبیلرئیس جمهور در نشست خبری سفر به اردبیل: اعتبارات سال1401 برپایه آمایش سرزمینی توزیع می‌شود/ 10 هزار نفر در کشت و صنعت مغان مشغول به کار شوند

عاملی با بیان اینکه اردبیل در آخرین نقطه گازرسانی کشور قرار گرفته است، خواستار احداث خط لوله جدیدی از مسیری جایگزین شد.

وی همچنین طولانی شدن مطالعات معادن موجود در جنوب استان اردبیل از سوی ایمیدرو را مورد اشاره قرار داد و خواستار دستور ویژه رئیس‌جمهوری برای اقدام عملی در این زمینه شد.

انتهای پیام/140/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: امام جمعه اردبیل آیت الله عاملی استان اردبیل رئیس جمهوری مشکل آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۷۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است

سیاوش سالارزاده کارشناس اقتصادی در رابطه با اهمیت تمرکز بر بخش مشاغل و به خصوص مشاغل خاص با درآمدهای کلان به خبرنگار قدس اظهار کرد: تمرکز ویژه دولت سیزدهم بر اخذ مالیات از مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان با تکیه بر آمار عملکرد مالیاتی اصناف در سال گذشته، گامی حیاتی در جهت تضمین نظام مالیاتی عادلانه و پایدار است. دولت سیزدهم با هدف قرار دادن مشاغل پردرآمد، رسیدگی به مسائل فرار مالیاتی و اجتناب از مالیات، ترویج عدالت و عدالت مالیاتی و همکاری با سایر سازمان های دولتی، می تواند به هدف خود یعنی حداکثرسازی درآمد مالیاتی، بازتوزیع مناسب ثروت از محل اخذ عادلانه مالیات و رشد اقتصادی با تکیه بر حمایت هوشمند و هدفمند از بخش مولد اقتصاد دست یابد.

این کارشناس اقتصادی در رابطه با در رابطه با تحقق عدالت مالیاتی در زمینه اخذ مالیات از اصناف اظهار کرد: یکی از دلایل اصلی تمرکز بر اخذ مالیات از مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، رسیدگی به مسائل فرار مالیاتی و اجتناب از پرداخت مالیات با کتمان داده های مالی است. یکی دیگر از دلایل مهم تمرکز بر مشاغل و اصناف بزرگ، اطمینان از انصاف و عدالت مالیاتی است. کسب‌وکارهای کوچک و متوسط اغلب برای رقابت با نهادهای بزرگ‌تر که منابع مالی لازم برای مشارکت در استراتژی‌های برنامه‌ریزی مالیاتی پیچیده را دارند، مبارزه می‌کنند. در نتیجه، مشاغل کوچکتر بار نامتناسبی از بار مالیاتی را به دوش می کشند. سازمان امور مالیاتی با هدف قرار دادن مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، می تواند شرایط را یکسان کرده و اطمینان حاصل کند که همه مشاغل سهم عادلانه خود را از مالیات پرداخت می کنند.

وی در رابطه با تمرکز دولت سیزدهم بر اخذ مالیات واقعی از مشاغل خاص و خصولتی‌های فراری از مالیات ادامه داد: سازمان امور مالیاتی به منظور اخذ مؤثر مالیات از بنگاه های اقتصادی بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، استراتژی جامعی را اجرا کرده است که زمینه‌ساز اعطای بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور توسط صنایع بزرگ و شرکت‌های خصولتی شده است به طوری که در سال گذشته بیش از ۳۰ درصد کل درآمدهای مالیاتی کشور توسط ۸۰۷ مودی بزرگ مالیاتی پرداخت شده است. تجربه داده ها و ارقام عملکرد مالیات اصناف در سال گذشته، نشان داده است که دولت سیزدهم به دنبال اخذ مالیات واقعی از مشاغل خاص و خصولتی‌های فراری از مالیات بوده است.

وی افزود: همچنین سازمان امور مالیاتی می‌تواند با اجرای اقداماتی مانند گزارش عمومی داده‌های پرداخت مالیات و افزایش آگاهی عمومی نسبت به اهمیت پرداخت مالیات و مصارف ویژه آن در توسعه کشور نظیر سهم مالیاتی شهرداری‌ها از مالیات بر ارزش افزوده، شفافیت را افزایش دهد و مردم را نسبت به مصارف مهم مالیات کشور آگاه کند.

سالارزاده در خاتمه اظهار کرد: سازمان امور مالیاتی تمرکز خود را مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای قابل توجه و کلان قرار داده است که این رویکرد نقش تعیین کننده ای در اصلاح رویکرد مالیاتی کشور دارند. از یک با اعطای سهم واقعی مالیات توسط مشاغل کلان، زمینه بازتوزیع مناسب ثروت را فراهم خواهد کرد و از طرف با کاهش فشار مالیاتی بر مردم عادی و همچنین بخش مولد اقتصاد، زمینه برای پرداخت عادلانه مالیات و اطمینان از پرداخت سهم منصفانه مالیاتی بخش های مختلف مالیاتی فراهم خواهد شد. دولت سیزدهم در زمینه مالیات‌ستانی به شیوه و رویکرد جدید خود با تمرکز بر ارقام عملکرد مالیاتی اصناف در سال گذشته و تقاطع گیری اطلاعات جدید توانسته است که روندها و الگوهای رفتار پرداخت مالیات را شناسایی کند و اخذ مالیات از مشاغل خاص را کلید بزند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • شرکای پشت پرده بابک زنجانی چه کسانی بودند؟ /چرا پرونده اختلاس او شفاف سازی نمی شود؟ /مبلغ کلان ارزی قرار است به صورت املاک به بیت المال بازگردد؟
  • خاتمی: دشمن برای کشور مشکل اقتصادی ایجاد کرده است/ دشمن می خواهد حیا و عفت بانوی ایرانی را نابود کند
  • حج نماد عظمت امت اسلامی است
  • دلایل استعفای امام جمعه رفسنجان پس از ۳۹ سال فعالیت /تاکید بر جوان گرایی
  • امام جمعه رفسنجان درباره دلیل استعفایش چه گفت؟
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • امام جمعه شیراز : در مجلس ختم و فاتحه، موسیقی می‌نوازند / شراب‌خواری و قماربازی ضرر دارد / یک دانشمند گفته اگر نصف شراب‌فروشی‌ها تعطیل شود، به نصف بیمارستان‌ها نیاز نداریم
  • امام جمعه اردبیل به سفیر اسرائیل در آذربایجان /ظاهرا آذری‌ها را موجودات نادانی فرض کرده که می‌تواند دروغ هایش را به ما بفروشد
  • واکنش ۲ امام جمعه به مسمومیت الکلی پزشکان : مگر مضرات مشروب خوردن را نمی دانند؟
  • واکنش ۲ امام جمعه به مسمومیت الکلی پزشکان؛ مگر مضرات مشروب خوردن را نمی‌دانند؟