Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، دکتر پیام طبرسی درباره وضعیت کرونا در کشور و احتمال بروز پیک ششم، گفت: خوشبختانه در حال حاضر کرونا در اکثر استان‌ها رو به کاهش است. برخی استان‌ها افزایشی داشته‌اند که البته چشمگیر و قابل توجه نبوده است. البته موضوع قابل توجه این است که از آنجایی که فعلا سویه جدیدی در کار نیست و فعلا با سویه دلتا مواجهیم و از طرفی هم پوشش واکسیناسیون بالاتر رفته، امید است که شرایطی را که در موج پنجم دیدیم، دیگر شاهد نباشیم و دیگر چنین افزایشی را نبینیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رفتار کرونا قابل پیش بینی نیست

وی افزود: البته باتوجه به اینکه رفتار این ویروس قابل پیش‌بینی نیست و تاکنون در هیچ کجای دنیا پیش‌بینی‌ها درباره کووید ۱۹ نتوانسته به صورت ۱۰۰ درصد محقق شود، همیشه باید بدترین سناریوها را هم مدنظر قرار دهیم که ممکن است مجددا بیماری شعله‌ور شود.

طبرسی ادامه داد: بر همین اساس باید برای جلوگیری از مواجه شدن با بحرانی دیگر، بازگشایی‌ها به صورت تدریجی و با طمانینه انجام شود و نباید به صورت ناگهانی همه جا را بازگشایی کرد که بعدا نتوانیم آن را کنترل کنیم.

لزوم دستیابی به پوشش ۸۵ درصدی واکسیناسیون برای کنترل کرونا

وی با اشاره به افزایش پوشش واکسیناسیون در کشور، گفت: از سوی دیگر پوشش واکسیناسیون در حال افزایش است. باید عده‌ای را که هنوز برای تزریق واکسن مراجعه نکرده‌اند، ترغیب کنیم که حتما واکسیناسیون‌شان را انجام دهند. به هر حال تا زمانیکه به پوشش واکسیناسیون  ۸۵ درصدی نرسیم، نمی‌توانیم امیدوار باشیم که بیماری کنترل شود.

طبرسی ادامه داد: موضوع سوم این است که کماکان باید مردم را ترغیب کنیم که تا زمانی که بیماری کووید ۱۹ به یک کنترل قابل توجه نرسیده است، اقدامات بهداشتی مانند استفاده از ماسک و ... را رعایت کنند.

الزامات بازگشایی دیده شود

وی تاکید کرد: در عین حال باید توجه کرد که برای بازگشایی، باید الزامات بازگشایی در شرایط پاندمی دیده شود. الزامات یعنی اینکه به عنوان مثال روش بیماریابی در ادارات‌مان به چه صورت است، اگر کارمندی به اداره می‌آید، چگونه از او تست می‌گیریم، هر روز می‌خواهیم از کارمندان تست بگیریم یا هفته‌ای دو بار تست می‌گیریم یا اصلا بر اساس علائم از آنها تست می‌گیریم و بر اساس چه علائمی تست می‌گیریم. حال اگر کارمندی بیمار بود باید چه کند، اطرافیانش باید چگونه ارزیابی شوند و ... بنابراین باید الزامات بازگشایی را رعایت کنیم، اگر الزامات را رعایت نکنیم و بازگشایی‌ها را انجام دهیم، باز هم دچار مشکل می‌شویم.

طبرسی درباره بحث سامانه قرطنینه هوشمند نیز گفت: قرار است در قالب این طرح افرادی که بیمار می‌شوند، در قرنطینه قرار گرفته و افرادی هم که واکسن نزدند، از یکسری خدمات اجتماعی محروم شوند. به عنوان مثال اگر فردی راننده اسنپ است، اگر مثبت شد، دیگر نباید سرکار رود و باید محدود شود یا اگر این فرد واکسن نزند، نمی‌تواند به کارش ادامه دهد. البته هنوز کار زیادی برای رسیدن به این اقدامات است، اما آغاز خوبی است. در عین حال الزامات بیماریابی قوی باید در این طرح دیده شود.

بیماریابی‌مان ضعیف است

وی تاکید کرد: ابتدا باید الزامات بیماریابی فعال را ببینیم. زیرا هنوز تست‌گیری ما ضعیف است. ما روزانه ۱۰۰ هزار نفر را تست می‌کنیم. در حالی که به عنوان مثال انگلیس با ۵۴ میلیون نفر جمعیت روزانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تست انجام می‌دهد. اصلا بیماریابی ما با بیماریابی کشورهایی که در کنترل پاندمی نسبتا موفق بوده‌اند، قابل قیاس نیست. بنابراین ما هنوز ضعیف هستیم و باید بیماریابی‌مان را تقویت کنیم.

طبرسی با بیان اینکه بازگشایی‌ها باید هدفمند باشد، گفت: از طرفی همیشه هم نمی‌شود همه چیز بسته باشد، اما باید بازگشایی‌ها به صورت هدفمند باشد.

دلتا همراه با قارچ سیاه

طبرسی درباره وضعیت قارچ سیاه نیز گفت: موارد قارچ سیاه همچنان در بیمارستان‌ها وجود دارد، البته میزانش آنطور نیست که نگران‌کننده باشد، اما به هر حال مواردی از عفونت قارچی به دنبال ابتلا به کووید وجود دارد. حتی این احتمال مطرح می‌شود که شاید خود سویه دلتا منجر به این عارضه شده است؛ زیرا تنها مختص ما نیست و در همه جهان این اتفاق رخ داده است.

پربیننده ترین چرا نباید سیب‌ زمینی و پیاز را کنار هم نگه دارید! افراد واکسینه‌ نشده بخوانند! چرا باید انار بخورید! خواص جالب میوه های سنگی پوست و موی زیبا با استفاده از لیمو ترش

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بحران کرونا پوشش واکسیناسیون تست می گیریم بازگشایی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۸۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت همراهی اوقاف برای بازگشایی دروازه ری در قم

محسن محرری،رئیس شورای اسلامی شهر قم، برنامه مدیریت شهری برای بازگشایی خیابان دروازه ری را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: خیابان دروازه ری در کنار قبرستان نو و وادی‌السلام از طرح‌های بازآفرینی شهری است که تسریع در عملیات اجرایی و بازگشایی کامل آنها در گرو همراهی اداره کل اوقاف و امور خیریه به‌عنوان بخشی از متولی بقاع موجود در مجموعه‌های فوق است.

محرری  با بیان اینکه تملک و بازگشایی خیابان دروازه ری به‌عنوان یکی از ۱۶ خیابان بن‌بست قم تا پایان امسال نهایی می‌شود، گفت: ساماندهی و بازگشایی کامل  این محور نیازمند همراهی اوقاف و امور خیریه است.

وی با اشاره به پیش‌بینی احداث ۲ پارکینگ در طرح بازگشایی و ساماندهی خیابان دروازه ری، ابراز کرد: طی چند سال گذشته برخی از خیابان‌های بن‌بست شهری مانند خیابان شهیدان صادقی، برقعی، خسرو بیگی، بلوار جمهوری اسلامی و عمار یاسر بازگشایی شده‌اند.

محور دروازه ری به طول یک‌هزار و ۳۰۰ متر است و در آخرین طرح تفصیلی شهر قم که در اسفندماه ۱۳۹۸ به تصویب شورای عالی معماری و شهرسازی رسیده و پس از ابلاغ به استاندار به شهرداری اعلام شده‌است.

وی همچنین با بیان اینکه تبدیل قبرستان نو در هسته مرکزی شهر و در جوار حرم حضرت معصومه (س) به باغ مزار در مساحت ۵ هکتاری جزء طرح‌های جاری مدیریت شهری است، گفت: تملک پلاک مغازه‌های پیرامون این قبرستان در مراحل پایانی خود قرار دارد.

قبرستان نو یکی از آرامستان‌های قدیمی شهر قم است که در محدود خیابان امیرکبیر در نزدیکی حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) واقع شده‌است.

رئیس شورای اسلامی شهر قم همچنین با اشاره به عملکرد شورای ششم، گفت: طی نزدیک به سه سال از فعالیت این شورا ۱۲۴ جلسه رسمی برگزار و ۸۲۰ مورد لوایح و ۷۸ طرح مورد بررسی قرار گرفته است.

محرری برخی اختلاف‌نظر‌ها در بین اعضای شورای اسلامی شهر را مورد توجه قرار داد و افزود: اختلاف‌نظر و دیدگاه در بین افراد عادی است؛ ولی رسانه‌ای شدن این مباحث و کشیده‌شدن آنها به کف جامعه می‌تواند آثار منفی در عملکرد شورا داشته‌باشد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست تبیین الزامات اطلاع‌رسانی دولت در ایلام
  • مرگ تدریجی آب‌بندان‌های مازندران
  • ضرورت همراهی اوقاف برای بازگشایی دروازه ری در قم
  • بازگشایی گردنه پیچ‌بن در الموت+ فیلم
  • بازگشایی جاده سه هزار تنکابن پس از ۵ ماه (فیلم)
  • شناخت گام‌به‌گام و تدریجی جریان اسرائیل
  • ◄ برگزاری نشست تخصصی الزامات ساماندهی تنظیم گری ریلی در کشور؛ 18 اردیبهشت
  • بازگشایی راه ارتباطی مازندران به قزوین
  • این جاده‌های ایران در بهار هم برفی هستند
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند