Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@03:30:16 GMT

ضرورت تعامل با کشورهای دارای قرابت‌ فرهنگی

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۶۸۸۵۹

ضرورت تعامل با کشورهای دارای قرابت‌ فرهنگی

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی از شرکت در سومین همایش بین المللی زنان اورآسیا در روسیه خبر داد و گفت: تعاملات با کشورهایی که قرابت‌های فرهنگی بیشتری با یکدیگر داریم، در شکست هژمونی و تکصدایی جهان غرب در موضوع زنان و خانواده مؤثر بوده و می‌تواند ملاحظات فرهنگی، بومی و اجتماعی کشورها را به جامعه جهانی گوشزد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، فاطمه قاسم پور در مطلبی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت: «چند روز پایانی هفته گذشته به همراه هیأتی از جمهوری اسلامی ایران از اعضای فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی، به دعوت رسمی شورای فدراسیون روسیه، در سومین همایش بین المللی زنان اورآسیا در شهر سنت پترزبورگ شرکت کردم.

نقش زنان در حکمرانی، توسعه کارآفرینی اجتماعی، حفظ محیط ‌زیست، توسعه دیپلماسی صلح و اعتماد، جهان دیجیتالی و نقاط رشد و فرصت‌ها برای زنان و... برخی از موضوعات نشست‌های اصلی و فرعی این سفر بود.

به جز این نشست‌های رسمی، آن‌چه بیش از همه واجد اهمیت است، هم‌افزایی با کشورهایی است که قرابت‌های فرهنگی بیشتری با یکدیگر داریم. این تعاملات در شکست هژمونی و تکصدایی جهان غرب در موضوع زنان و خانواده مؤثر بوده و می‌تواند ملاحظات فرهنگی، بومی و اجتماعی کشورها را به جامعه جهانی گوشزد کند. ضمن آن‌که در طراحی الگوهای مداخلاتی داخلی نیز می‌توان از تجارب یکدیگر بهره‌مند شد.

انقلاب اسلامی ایران راهی نو فارغ از رویکرد نظام سرمایه‌داری و نظام مردسالاری پیش پای زنان قرار داده و در این مسیر جدید که نقش‌ آفرینی‌های اجتماعی و سیاسی زنان در کنار نقش‌های خانوادگی به رسمیت شناخته شده، حفظ کرامت و تأمین امنیت تکلیف نظام اسلامی است. می بایستی در طراحی این مسیر جدید و الگوی سوم گام برمی‌داریم و آن را به جهان عرضه می‌کنیم.‌»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زنان و خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۸۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی به‌عنوان راهکاری جدی برای ایجاد بسترهای لازم برای گسترش تعاملات توسط دولت دنبال می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بامداد امروز_دوشنبه دوازدهم فروردین_ ایران را برای شرکت در مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها به مقصد جمهوری آذربایجان ترک کرد؛ اسماعیلی پیش از ترک تهران درباره اهداف این سفر اظهار کرد: مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها نشستی است که در باکو برگزار خواهد شد و جمهوری اسلامی ایران هم در این اجلاس ضمن بیان نکات مهم، راهبردی و در حوزه تعامل فرهنگی با ملل و فرهنگ های دیگر از این سخنگاه برای بیان حقایق مختلف در حوزه فرهنگ اقلیت‌ها که محور گفت‌وگو های امسال است، استفاده خواهد کرد.

وی با بیان اینکه با توجه به وضعیت ناعادلانه‌ای که در صحنه نظامات بین‌المللی داریم باید از هر فرصتی برای بیان حقایق و تنویر افکار عمومی استفاده کنیم، افزود: به این اجلاس به‌عنوان فرصتی نگاه می‌کنیم که بتوانیم برنامه‌ها و نگاه انقلاب اسلامی را برای نخبگان و کشورهای شرکت کننده بازگو کنیم و امید است سخنگاهی برای بیان حقایق باشد.

وزیر فرهنگ با تاکید بر اینکه نکته بعدی گفت‌وگوهایی است که طبیعتا در چنین اجلاس‌هایی با کشورهای مختلف برای تقویت تعاملات فی‌مابین استفاده می‌شود، خاطرنشان کرد: دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی به‌عنوان راهکاری جدی برای ایجاد بسترهای لازم برای گسترش تعاملات توسط دولت دنبال می‌شود؛ در این راهبرد بیشتر معطوف به کشورهای دوست، همسایه، جهان اسلام و کشورهایی که در موضوعات مهم بین‌المللی نزدیکی راهبردی با ما دارند هستیم؛ در همین راستا تلاش می‌کنیم در فرصت اجلاس باکو گفت‌وگوهای مقتضی را انجام دهیم تا از نتایج آن مجموعه حوزه فرهنگی منتفع شود.

اسماعیلی تصریح کرد: دوستانم برنامه‌هایی را پیش‌بینی کرده‌اند تا بتوانیم در فرصت محدودی که به واسطه این اجلاس در اختیار داریم حداکثر استفاده را کنیم.

به گزارش ایمنا، ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها که با مشارکت وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان، آیسسکو و برخی سازمان‌های بین‌المللی مانند ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد برگزار می‌شود، چالش‌های جهانی مربوط به گفتمان تمدنی، همکاری برای مقابله با تنفر و تقویت ارزش‌های صلح مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد؛ پیش از این نیز پنجمین دوره مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها در اردیبهشت سال ۱۳۹۸ برگزار شده بود که در آن دوره از این مجمع ۱۴۰ کشور و نهاد بین‌المللی مشارکت داشتند.

کد خبر 749685

دیگر خبرها

  • دزفول، دارای خاستگاه فرهنگی و تمدنی عمیق
  • تشکل‌های دانشجویی در شناسایی مسائل و اعتباربخشی سیاست‌ها کمک کنند
  • اسماعیلی با همتای آذربایجانی خود دیدار کرد
  • واکنش رئیس دانشگاه تهران به انحرافات پژوهشی در حوزه زنان در دنیا
  • صهیونیست ها از اتحاد کشورهای اسلامی ترس دارند/ وحدت جهان اسلام از مهمات پیروزی بر صهیونیسم است
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد و تداوم صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود
  • به اسم آزادی به کام برهنگی!
  • ضرورت افزایش ظرفیت دکتری جمعیت شناسی در دانشگاه‌ها/ تعامل ستاد جمعیت و فضای دانشگاهی کشور+فیلم
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند