Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه خبرنگاران افتخاری خبرگزاری تقریب،  حجت‌الاسلام علی جنتی رئیس اداره امور مبلغین سازمان تبلیغات اسلامی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی اظهار کرد: نشست تخصصی اعتیاد با حضور ۴۰ تن مبلغان منتخب که از میان ۴۰۰ مبلغ فعال در حوزه اعتیاد انتخاب شدند در اردوگاه امام خمینی(ره) لواسان برگزار شد.

وی درباره نحوه انتخاب و دعوت از شرکت کنندگان در این جلسه عنوان داشت: برای برگزاری این نشست ۴۰۰ مبلغ فعال در حوزه مبارزه با اعتیاد در سراسر کشور شناسایی شدند و در نهایت پس از مصاحبه و بررسی های لازم، ۴۰ نفر از واجدین شرایط، برای شرکت در این نشست دعوت شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حجت‌الاسلام جنتی افزود: در این نشست به هر مُبلغ بیست دقیقه فرصت داده شد تا تجربیات و طرح‌های خود را در راستای مبارزه با اعتیاد تبیین و تشریح کنند و پیشنهادات خود را در این زمینه به داوران ارائه دهند.

رئیس اداره امور مبلغین با اشاره به اینکه سه داور کار بررسی و ارزیابی طرح‌ها و پیشنهادات مطرح شده را بر عهده داشتند اذعان داشت: این داوران در نهایت یک طرح را در صورت جامع و مؤثر بودن به‌عنوان طرح برگزیده اتنخاب کرده، در غیر اینصورت طرح جامعی از همه‌ی پیشنهادات مطرح شده تنظیم و ارائه می‌کنند.

وی تصریح کرد: این طرح‌ها، محتوای تبلیغی را در اختیار مبلغینی که علاقه‌مند به کار کردن در حوزه اعتیاد هستند قرار می‌دهد تا آن‌ها را در امور تبلیغی در حوزه مبارزه با اعتیاد توانمند سازد.

حجت‌الاسلام جنتی مهم‌ترین مسائلی که در این جلسات توسط مبلغین مطرح شد را «عدم حمایت مسئولان از فعالیت‌های مبلغان در مبارزه با اعتیاد»، «تمایل به استفاده از ظرفیت‌های سازمان تبلیغات در امر مبارزه با اعتیاد» و «نبود شبکه جامعی از مبلغین فعال در عرصه اعتیاد» برشمرد.

رئیس اداره امور مبلغین با اشاره به سخنان رهبری در رابطه با لزوم گفتمان سازی در امر تبلیغ عنوان داشت: برای گفتمان سازی ابتدا باید شبکه سازی انجام شود تا مبلغان فعال همدیگر را شناخته و با فعالیت‌های یکدیگر آشنا شوند همچنین زمینه همکاری و هم افزایی مبلغان سراسر کشور در حوزه اجتماعی فعالیت دارند فراهم شود، بنابراین ما نیز به برگزاری این نشست با هدف شبکه‌سازی مبلغین فعال در حوزه اعتیاد، اقدام کردیم.

رئیس اداره امور مبلغین در پایان با اشاره به اینکه «نشست اعتیاد» اولین نشست از «سلسله نشست‌های شبکه‌های تخصصی مبلغین» بود خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه یکی از مأموریت‌های ما در اداره کل مبلغین، شناسایی و تشکیل شبکه‌های تخصصی از مبلغین فعال در حوزه‌های مختلف نظیر بهداشت، اقتصاد و... در سراسر کشور است لذا اداره امور مبلغین سلسه نشست‌های تبلیغی تخصصی دیگری با موضوع «اقتصاد»، «سلامت» و... را در دستور کار خود قرار داده است.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: مبارزه با اعتیاد فعال در حوزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۸۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی قرآن در کرمانشاه

حجت الاسلام ابوذر قوره جیلی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: نوزدهمین دوره آزمون‌های ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم همزمان با سراسر کشور در کرمانشاه برگزار شد.

وی افزود: در این دوره ۲۸۲ نفر در سه بخش ۱۰ جز ،۲۰ جز و حفظ قرآن کریم شرکت داشتند.

مسئول اداره قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه تصریح کرد: این دوره از آزمون‌ها در سه حوزه امتحانی شهرستان هرسین، جوانرود و کرمانشاه برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه آزمون اعطای مدرک تخصصی در چند سطح از جمله درجه یک، دو، سه، چهار و پنج برگزار شده خاطرنشان کرد: درجه یک معادل دکتری، درجه دو معادل فوق لیسانس، درجه سه معادل لیسانس، درجه چهار معادل فوق دیپلم و درجه پنج معادل دیپلم است.

مسئول اداره قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه حضور شرکت کنندگان در این دوره را خوب ارزیابی کرد و افزود: سال گذشته ۲۱۹ نفر در این آزمون حضور داشتند که این آمار در سال جاری به ۲۸۲ نفر رسید.

وی یادآور شد: در نوزدهمین دوره آزمون‌های ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در کنار اساتید مطرح و شناخته شده حوزه قرآن، شرکت کنندگان در گروه‌های سنی مختلف همچون خردسالان نیز حضور داشتند.

کد خبر 6096195

دیگر خبرها

  • نشست ایده پردازی ترویج گفتمان مقاومت در جامعه برگزار می‌شود
  • آغاز به کار میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • تشریح فعالیت‌های موسسه فرهنگی حقوقی بزرگمهر حکیم
  • برپایی نخستین نمایشگاه تخصصی سیاه قلم در سنندج
  • اصفهان، میزبان نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴
  • نشست تخصصی «نگاهی به مفهوم امت در کلام و سیره امام صادق(ع)» برگزار می‌شود
  • آزمون دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در همدان
  • برگزاری آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی قرآن در کرمانشاه
  • آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در اردبیل