Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

بروکسل یا وین یا هر جای دیگر، برای ایران فرق نمی‌کند، مهم آن است که طرف‌های مقابل باید تن به اجرای تعهدات برجامی خود بدهند.

در رسانه‌های بین المللی بر سر مکان مذاکرات بحت و حاشیه‌هایی ساخته شد، در حالی که مکان مذاکرات برای ایران نمی‌تواند پر اهمیت باشد، آنچه برای ایران مهم است، بازگشت بی، چون و چرای آمریکا و اروپا به توافق هسته‌ای و اجرای تعهداتی است که پای آن را امضاء کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید برای برخی کشور‌های اروپایی مهم باشد که مذاکرات در پایتخت یا یکی از شهر‌های مهم اروپا برگزار شود چرا که در جریان مذاکرات سوژه مناسبی برای رسانه‌ها و افکار عمومی خواهد شد تا به سوی آن شهر و کشور متمرکز شود.

برای همین است که رقابتی میان برخی کشور‌های ایجاد می‌شود تا مرکز مذاکرات هسته‌ای در آنجا باشد.

اما این مسائل، حاشیه است و متن ماجرای توافق هسته‌ای است که اهمیت دارد و آن، بازگشت ناقضان برجام به توافق است.

ایران اعلام کرده که از مذاکرات نمی‌گریزد و واهمه‌ای از آن ندارد، اما در پی مذاکراتی است که به نتیجه برسد و این نتیجه نیز باید حقوق ایران را براورده سازد.

غربی‌ها در پی آن هستند تا مباحث دیگری را در مذاکرات احیای برجام بگنجانند که نمی‌توان آن‌ها را پذیرفت.

با وجود لغو تحریم‌های تسلیحاتی ایران، اما همچنان آمریکا با این تصمیم قانونی که در سامان ملل گرفته شده مخالفت می‌کند.

در گزارش‌های منتشر شده آمده که رژیم صهیونیستی تنها در یک مرحله برای تقویت سیستم نظامی و تسلیحاتی خود بیش از یک و نیم میلیارد دلار اختصاص داده است.

روشن است که توافق هسته‌ای به دست آمده میان ایران و ۱+۵ در چارچوبی مشخص بوده است، لغو تحریم‌های اقتصادی در قبال تعطیلی برخی فعالیت‌های هسته‌ای صلح آمیز ایران.

احتمال این که آمریکا و اروپا در صورت توافق احیای برجام بار دیگر بدعهدی کرده و از برجام خارج شوند بسیار است.

اکنون دولت، سیاست اقتصادی خود را از نتایج برجام جدا کرده و این روش در عملکرد دولت دیده می‌شود.

در مدت زمانی که دولت جدید مستقر شده این روش را می‌توان احساس کرد و اتفاقاً آمریکا و اروپا نیز چنین درکی را دارند و چه بسا اصرار آن‌ها به آغاز مذاکرات احیای برجام برای همین باشد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: برجام مذاکرات برجامی برجام تحریم صراط هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۹۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی دولت روسیه اعلام کرد در شرایط حاضر هیچ بستری برای آغاز گفت‌وگوهای صلح بین اوکراین و روسیه وجود ندارد.

وی با اشاره به شکست گفت‌وگوهای مقامات اوکراینی و روس در ماه‌های اولیه جنگ در استانبول ترکیه گفت: دلیل امتناع اوکراین از ادامه مذاکرات در استانبول فشار مستقیم از سوی لندن بود، باقی همه حدس و گمان است.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه خردادماه پارسال در نشست با رهبران آفریقایی که با هدف میانجی‌گری مذاکرات صلح بین مسکو و کی‌یف، به روسیه سفر کرده بودند، برای نخستین بار اسنادی محرمانه را افشا کرد!

پوتین در این نشست فاش کرد که پس از «توافق صلح پارسال بین مسکو و کی‌یف در ترکیه»، نیروهای روسیه از کی‌یف و مناطق تحت کنترل اوکراین خارج شده بودند. وی اضافه کرد که «پس از خروج داوطلبانه نیروهای روسیه به عنوان بخشی از این توافق، کی‌یف از امضای توافق خودداری کرده است.»

به گفته پوتین، مسکو و کی‌یف در بهار ۲۰۲۲ در استانبول به طور ضمنی با پیش‌نویس این توافق که «پیمان بی‌طرفی دائمی و ضمانت‌های امنیتی برای اوکراین» نام داشته، موافقت کرده بودند و پس از آنکه روسیه به تعهدات خود ذیل این توافق عمل کرده و از کی‌یف خارج می‌شود، اوکراین بدعهدی کرده و از امضای توافق خودداری می‌کند.

براساس این سند، انگلیس، چین، روسیه، آمریکا، فرانسه و ترکیه به عنوان ضمانت‌دهندگان ایفای نقش می‌کردند. به باور پوتین، عدم تعهد کی‌یف به این توافق ناشی از «اقدامات و تلاش‌های مخرب غرب» بوده است. رئیس جمهور روسیه به نقل از گزارش نشریه «فارین اِفرز»، خاطرنشان کرد که این تحولات (بدعهدی اوکراین) با سفر بوریس جانسون، نخست وزیر وقت انگلیس به کی‌یف تلاقی داشته و جانسون، طلایه‌دار تلاش‌های غرب برای مانع‌تراشی در مسیر اجرای این توافق بوده است.

به نوشته این نشریه، چند منبع آگاه پیش‌تر درباره تأثیر تلاش‌های جانسون برای متوقف کردن مذاکرات، روشنگری و تأیید کرده بودند که در جریان سفر به کی‌یف، جانسون، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین را ترغیب کرده تا مذاکرات با روسیه را به دو دلیل اصلی متوقف کند؛ نخست آنکه «مذاکره با پوتین ممکن نیست» و دوم اینکه «غرب در حال حاضر (در آن برهه) آمادگی پایان جنگ را ندارد.»

کد خبر 6089884

دیگر خبرها

  • تلاش مکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته ای مستقل
  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟
  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه
  • دانشجویان ایران هم‌صدا با دانشجویان آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین
  • درخواست ماکرون برای بازدارندگی هسته‌ای در دفاع مشترک اروپایی
  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟