Web Analytics Made Easy - Statcounter

سحر امینی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در ارتباط با آسیب‌شناسی صنعت گردشگری اصفهان اظهار داشت: اشتباه گرفتن ایران با عراق نشان از کم‌کاری‌های صورت گرفته در معرفی و شناخت جاذبه‌های گردشگری کشور به دنیاست.

وی گفت: برخلاف تصور عموم که اصفهان یک شهر شناخته‌شده به جهانیان و گردشگران داخلی است، ما نتوانستیم به‌خوبی میراث ملموس و ناملموس این شهر و استان را به گردشگران معرفی کنیم ازجمله تنوع غذایی، محلات توریستی، آداب‌و رسوم، پوشش و لباس خاص اهالی هنوز مشخص نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 دبیر کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی اصفهان افزود : در همین ارتباط با همکاری یک گروه پژوهشگر و مستندساز اقدام به طراحی یک برند  برای صنعت گردشگری اصفهان کردیم و در قالب کلیپ‌های یک‌دقیقه‌ای داستان‌های ناگفته از این شهر که تاکنون کسی آن را نشنیده است را منتشر کردیم.

وی از برند "اصفهان" برای گردشگری اصفهان خبر داد و افزود: ۳ هزار و ۲۰۰ طراح برای برند گردشگری در ۸۰۰ جلسه کارشناسی موردبحث و بررسی قرار گرفت.

امینی بابیان اینکه ۲۸۰ روایت‌ ناگفته اصفهان به ۱۰ زبان زنده دنیا ترجمه‌شده است، ادامه داد: این خطه را باید دید و از نزدیک لمس کرد و برای اولین بار در ایران مصوبات گردشگری را در شورای گفت‌وگوی بخش خصوصی و دولت کشاندیم و ستاد احیای گردشگری را راه‌اندازی کردیم.

وی افزود: ورود اتاق بازرگانی به صنعت گردشگری با تشکیل کمیسیون در این‌ارتباط و ایجاد زیرساخت‌های لازم و ایجاد خدمات بازاریابی شکل گرفت. 

دبیر کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی اصفهانت تصریح کرد: به‌منظور شناسایی ظرفیت‌های گردشگری اصفهان نیاز به کار علمی، مکتوب، پژوهی و رسانه‌ای است که از سال ۹۶ با ۲ گروه پژوهشی بین‌المللی رایزنی کردیم که به علت تحریم‌ها نتوانستند با ایران همکاری کنند و برای ورود آن‌ها به کشور به مانع خوردیم.

وی  ادامه داد: در یک نظرسنجی از گردشگران داخلی  و خارجی متوجه شدیم که گردشگران خارجی از حضور در اصفهان رضایت بالای ۷۰ درصدی داشتند اما این میزان رضایت در گردشگران داخلی وجود ندارد .

استان اصفهان با پنج میلیون نفر جمعیت به‌عنوان قطب گردشگری کشور دارای ۱۰۷ شهر و یک‌هزار و ۹۳۴ روستا است و بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد که از میان آن‌ها افزون بر یک‌هزار و ۸۰۰ اثر ثبت ملی شدند.

همچنین در کنار بیش از ۶۰۰ باب خانه تاریخی این استان دارای ۹۰ موزه تاریخی، مردم‌شناسی، فرهنگی و طبیعت دولتی و خصوصی است.

برچسب‌ها گردشگری اتاق بازرگانی ایران میراث ناملموس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری اتاق بازرگانی ایران میراث ناملموس گردشگری اتاق بازرگانی ایران میراث ناملموس گردشگری اصفهان اتاق بازرگانی صنعت گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۰۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران

اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان در پارک علم و فناوری بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران مستقر شدند.

به گزارش ایسنا، تعدادی از فعالان و نمایندگان عرصه اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان و اتاق بازرگانی تهران جهت ایجاد اتاق مشترک بازرگانی فناوری بین‌المللی در کشور در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایرانی حضور یافتند.

در این نشست حسن زمانیان، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ضمن اشاره به اهمیت جایگاه اتاق‌های مشترک بازرگانی اقتصادی اظهار کرد: اتاق‌ها در عرصه تولید، خدمات بویژه صادرات و همچنین در جهت کمک به فراهم آوردن موجبات رشد و توسعه اقتصادی کشور نقشی اثرگذار دارند.

وی ضمن اظهار خرسندی از حضور و استقرار اتاق‌های بازرگانی در پارک علم و فناوری بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران، گفت: علاوه بر شرکت‌های مستقر در این پارک قطب فناوری پارک نیز در شهر آفتاب تاسیس شده است.

زمانیان افزود: در راستای علمی و تخصصی کردن محصولات شرکت‌ها و تولیدکنندگان داخلی و با تفاهم و همکاری با وزارت صمت و با امضای دو معاونت در وزارتخانه علوم و صمت گواهی‌نامه‌های رتبه‌بندی تحقیق و توسعه صادر می‌شود که معتقد هستیم نهادها و شرکت‌های اقتصادی درصورت نبود بخش تحقیق و توسعه از عرضه و تقاضای بازارهای جهانی عقب می‌مانند و وجود این بخش در شرکت‌ها کاملا ضروری است.

معاون وزیر علوم گفت: یکی دیگر از گواهینامه‌ها که تعیین‌کننده درصد داخلی یا خارجی بودن محصولات شرکت‌ها را تعیین می‌کند، گواهی عمق ساخت داخل است که توسط سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران صادر می‌شود و در صورتی که درصد امتیاز گواهی بالا باشد، آن محصول از معافیت گمرکی برخوردار شده و چنانچه بتواند نیاز آن محصول را در کشور فراهم کند، از واردات آن جلوگیری خواهد شد.

وی تصریح کرد: رتبه کشور ما در جهان از نظر علمی پانزده است، ولی در نوآوری و دانش فنی رتبه ۶۳ را داریم و این فاصله به این دلیل است که نمی‌توانیم به خوبی از پژوهش و تحقیقات خود دانش فنی تولید کنیم و در نهایت این دانش فنی را نیز به تجاری‌سازی نرسانده‌ایم که به تولید محصولات تجاری و بازار محور منجر شود و باید به دنبال تولید محصولاتی باشیم که دارای پیچیدگی اقتصادی مثبت باشند.

به نقل از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، زمانیان افزود: تحقیقاتی مهم است که تبدیل به دانش فنی و پس از آن منجر به تولید محصولی شود که در سطح بین‌المللی رقابت‌پذیر باشد و همچنین محصولات تولیدشده باید به خوبی در بازار ارائه و در معرض دید قرار گیرند که این بازاریابی و تجارت را اتاق‌های بازرگانی می‌توانند در سطحی وسیع انجام دهند و در تجاری‌سازی و فروش محصولات نقشی کلیدی داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود
  • تعطیلی پنج‌شنبه‌ یا شنبه؛ کدام یک برای تحقق «شعار سال» سودمند است؟
  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • آمادگی اتاق بازرگانی مکه برای گسترش روابط اقتصادی با ایران
  • اجرای طرح‌های اقتصادی باید از مسیر دانشگاه بگذرد
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • حضور بیش از ۳۳ کشور آسیایی در اجلاس آسیا(ACD) به میزبانی اصفهان
  • کارآفرینان با مشارکت اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه سازی کنند
  • موافقت وزارت خارجه با تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه