Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@20:43:34 GMT

رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان کرمان ضعیف است

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۷۰۶۳۴

رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان کرمان ضعیف است

گروه استان‌ها ـ رئیس علوم پزشکی کرمان گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان کرمان ضعیف است و حدود ۴۳ درصد مردم رعایت پروتکل‌های بهداشتی را جدی می‌گیرند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا استان کرمان ظهر امروز با حضور علی زینی‌وند استاندار کرمان، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، جمعی از مسئولان و ارتباط ویدئو کنفرانس با فرمانداران سراسر استان در سالن شهید مرتضوی‌زاده استانداری کرمان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه محمدصادق بصیری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان با بیان اینکه بیش از 62 درصد جمعیت استان کرمان تحت پوشش بیمه سلامت هستند اظهار داشت: حذف دفاتر بیمه سلامت شرایط بهتری را برای بیمه‌شدگان این بیمه در سراسر استان ایجاد کرد و دسترسی به خدمات ساده‌تر شده است.

وی با اشاره به اینکه در واکسیناسیون جمعیت استان، اتباع بیگانه نیز جزو آمار است و باید این افراد را هم واکسیناسیون کرد تا مصونیت همگانی ارتقا پیدا کند افزود: مرگ و میرها در کشور 124 هزار و 585 نفر تا صبح امروز بوده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان با اشاره به آخرین وضعیت شیوع کرونا در کشور اظهار داشت: 16 شهرستان کشور در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارد.

وی با بیان اینکه در استان کرمان پنج شهرستان در وضعیت نارنجی قرار دارند و خوشبختانه شهرستان با وضعیت قرمز کرونایی نداریم افزود: 11 شهرستان در وضعیت زرد و 7 شهرستان در وضعیت آبی کرونایی داریم.

حمیدرضا رشیدی‌نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه شهرستان انار کرمان از وضعیت آبی به وضعیت زرد تبدیل شده است اظهار داشت: تعداد شهرستان‌های آبی استان افزایش داشته اما وضعیت موجود استان شکننده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر شیب نزولی بیماری در استان تقریبا ثابت بوده و تعداد بستری‌ها نیز ثابت است گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان کرمان ضعیف است و حدود 43 درصد مردم استان رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک را جدی می‌گیرند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه انجام واکسیناسیون در استان کرمان باید سرعت پیدا کرده و مردم تشویق شوند افزود: در هفته حدود سه تا چهار درصد به جمعیت افراد واکسینه نوبت اول در استان اضافه می‌شود و استقبال خیلی زیاد نیست.

وی با بیان اینکه واکسیناسیون اکثریت مردم باعث قطع زنجیره بیماری می‌شود و باید آگاهی بخشی کرد ادامه داد: تعداد شهرهای قرمز کرونایی در کشور افزایش پیدا کرده و باید مراقبت کرد.

284 بیمار قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان بستری شدندواکسیناسیون کرونا در استان کرمان به مرز 2 میلیون و 800 هزار دوز رسیدخیز مجدد کرونا در بزرگترین استان کشور جدی است


رشیدی‌نژاد با اشاره به اینکه تاکنون یک میلیون و 840 هزار واکسن در نوبت اول و حدود 980 هزار نفر از جمعیت استان در نوبت دوم واکسن خود را تزریق کردند گفت: 72 درصد از جمعیت استان در نوبت اول و حدود 32 درصد در نوبت دوم واکسینه شدند.

وی با بیان اینکه روسای دانشگاه‌ها و فرمانداران باید جلسات تبیینی و آگاهسازی را داشته باشند افزود: باید به مردم این اطمینان را به مردم بدهند که واکسن از مرگ و میرها پیشگیری می‌کند.

حسین صافی‌زاده معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه سیر نزولی بیماری کرونا در استان کاهش پیدا کرده و تقریبا روند بیماری ثابت است اظهار داشت: شهرستان‌های مهریز در یزد و استهبان در استان فارس که هم مرز استان کرمان هستند وضعیت قرمز کرونایی دارند که باید مراقبت داشته باشیم تا این روند به استان کرمان منتقل نشود.

انتهای پیام/511/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا استان کرمان ویروس کرونا استان کرمان رعایت پروتکل های بهداشتی علوم پزشکی کرمان استان کرمان قرمز کرونایی جمعیت استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۰۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است

به گزارش خبرنگار مهر، منصور تقوی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در هفته‌های اخیر، تیم پزشکی در این روستا حضور پیدا کرده و از اهالی آزمایش گرفته شد.

وی بیان داشت: پیش از اعزام تیم پزشکی تست چند نفر از اهالی مثبت بود و تحت درمان قرار گرفته‌اند و ۲۰ نفر نیز مشکوک بودند که از آنها نمونه گرفته شد.

تقوی با بیان اینکه مابقی مردم نیز متقاضی انجام آزمایش هستند، گفت: آزمایش ۱۸۰ نفر هم در حال انجام است و قرار است تیم پزشکی به این منطقه اعزام شود و برای درمان و انجام آزمایش‌ها و فرآیند درمان اقدام کند.

وی افزود: این بیماری در سایر نقاط شهرستان اپیدمی نیست.

تقوی با بیان اینکه روستای رود ریش هم مرز با شهرستان بویراحمد است، گفت: مردم روستا می‌توانند خدمات بهتری از طریق مراکز بهداشتی این شهرستان دریافت کنند.

وی افزود: تیم پزشکی شهرستان کهگیلویه در روستاهای دیشموک حضور پیدا کردند و مردم باید بدانند که شیر و گوشت دام‌ها در این شرایط، مشکل زا بوده و باید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

تقوی تصریح کرد: تب مالت از بیماری‌های عفونی قابل انتقال بین انسان و حیوان است که از طریق حیوانات آلوده همچون گاو، گوسفند، بز، شتر، خوک و گاومیش به انسان منتقل می‌شود.

کد خبر 6090904

دیگر خبرها

  • وضعیت عمومی حجاب در شهر کرمان نسبتاً مطلوب است
  • ذبح‌کننده غیرمجاز دام در خرمشهر محکوم به پرداخت جزای نقدی شد
  • معدوم‌سازی بیش از ۲۳۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد در لامرد
  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است
  • ممبینی خبر داد: افزایش پاداش تیم‌های ملی با یکسری پروتکل‌ها
  • پایش معادن شهرستان تفت
  • کشف و ضبط بیش از ۴ تن لبنیات سنتی غیربهداشتی در کرمانشاه
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد