Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمدعلی قاضی دزفولی پیش از ظهر امروز شنبه در آئین تکریم و معارفه شهرداران پیشین و جدید دزفول که در سالن شیخ انصاری دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: شهرداری علاوه بر خدمات شهری در عرصه‌های فرهنگی، گردشگری، اقتصادی و اجتماعی نیز نقش کلیدی دارد.

وی با تأکید بر لزوم پیگیری طرح‌های جامع شهری، فاضلاب و حمل‌ونقل افزود: لازم است که همه طرح‌ها و پروژه‌های مهم شهر در چارچوب مقررات و مصوبات پیگیری شوند و از سویی اجازه ندهیم سرعت و عجله موجب به حاشیه رفتن اصل و برنامه‌ریزی‌های دقیق باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه دزفول با بیان اینکه دزفول در همه حوزه‌ها دارای ظرفیت‌های زائدالوصفی است، تأکید کرد: همه پروژه‌ها و طرح‌های شهرستان باید دارای پیوست فرهنگی باشند به این معنا که هدف از اجرای هر پروژه به‌صورت دقیق مشخص شود؛ بنابراین شهردار و اعضای شورای شهر باید به این امر مهم توجه ویژه‌ای داشته باشند.

حجت الاسلام قاضی دزفولی تصریح کرد: تاکنون اقدامات زیادی در دزفول صورت گرفته اما عمدتاً جزیره‌ای و پراکنده بوده‌اند و ضمن اینکه در دزفول زمینه ارتقا و رشد زیادی وجود دارد.

وی با تأکید بر اینکه شهرداری و شهر دزفول نیازمند تحول است، گفت: شهردار، شورای شهر، فرماندار و سایر مسئولان باید با شهامت به دنبال این تحول باشند چرا که زمان کم است و فرصت آزمون و خطا وجود ندارد که در این راستا باید برنامه‌ریزی دقیق و اصولی در چارچوب قانون صورت بگیرد و با تدبیر جلو رفت چرا که با شعار و گفتاردرمانی نمی‌توان شهر را اداره کرد.

امام جمعه دزفول با تأکید بر لزوم بازنگری جدی در معماری شهری افزود: دزفول به شهر آجری معروف است اما این امر مهم در صدور پروانه‌های ساختمانی و معماری شهری رعایت و لحاظ نشده است؛ بنابراین ضرورت دارد که به این امر رسیدگی شود.

حجت الاسلام قاضی دزفولی با بیان اینکه مبلمان شهری دزفول باید برگرفته از ارزش‌ها و پیشینه تاریخی و فرهنگی این شهر باشد، گفت: دفاع مقدس یک نقطه عطف در تاریخ دزفول است و این شهرستان به‌عنوان شهر نمونه مقاومت شناخته شده است؛ بنابراین این سرمایه بزرگ فرهنگی باید در جای‌جای شهر نمایان باشد اما شرایط معماری شهر به‌گونه‌ای شده که دیگر آثاری از نقاط مورد اصابت موشک باقی نمانده که نشان‌دهنده نبود حساسیت و توجه به این امر مهم بوده است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های فراوان دزفول در حوزه گردشگری مقاومت افزود: برخی جاذبه‌های گردشگری شهرستان به تهدید تبدیل شده‌اند و تبدیل آنها به فرصت مستلزم کار و تلاش بی‌وقفه و برنامه‌ریزی‌های دقیق است.

حجت الاسلام قاضی دزفولی با بیان اینکه افتخارات دزفول در عرصه دفاع مقدس باید در معماری و مبلمان شهری نمایان باشد و این افتخارات برای نسل‌های آینده به یادگار بماند، اضافه کرد: در این راستا باید اتاق فکر و کارگروه‌های متشکل از مسئولان، کارشناسان و نخبگان تشکیل تا مبادا پیشینه ارزشمند دزفول با بی‌توجهی و کم‌کاری به فراموشی سپرده شود.

وی در ادامه با قدردانی از تلاش‌های محمدعلی دوایی فر شهردار پیشین و علی انصاری و محمد مهرآفرین سرپرستان شهرداری در مدت اخیر، شهردار جدید دزفول را فردی توانمند، انقلابی و دارای شاکله اندیشه فرهنگی برشمرد و برای وی آرزوی موفقیت کرد.

امام جمعه دزفول گفت: فرصت و زمان خدمتگزاری همه ما به‌عنوان خادمان نظام و مردم کوتاه است؛ پس باید بتوانیم با تلاش جهادی و شبانه‌روزی خدمت‌گزار صدیقی برای مردم بوده و قدرشناس عزت و سربلندی که شهدا برایمان به ارمغان آورده‌اند، باشیم.

کد خبر 5334296

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرستان دزفول شهرداری دزفول امام جمعه دزفول ویروس کرونا هفته وحدت بوشهر اردبیل آمار کرونا خطبه های نماز جمعه عکس استانها لیگ برتر فوتبال ایران گرگان کرمانشاه سیدابراهیم رئیسی واکسن کرونا رئیس جمهور حجت الاسلام قاضی دزفولی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۰۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازسازی بافت تاریخی شهرکرمان نیازمند طرحی کارشناسی و آینده نگراست

به گزارش خبرنگار مهر، علی بابایی، صبح شنبه در جلسه بازآفرینی شهری کرمان، با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت بافت تاریخی شهر کرمان به عنوان سرمایه‌ای مادی و معنوی افزود: بازسازی و بهسازی فضای شهری و ارتقای سطح خدمات عمومی از جمله اقداماتی است که باید در بافت‌های فرسوده انجام شود.

وی، با بیان اینکه ارتقا شرایط کیفی زندگی در سکونت گاه‌ها از طریق ایمن سازی و مقاوم سازی ساختمان‌ها، توسعه و بهبود زیرساخت‌ها، تأمین خدمات شهری و امکان زندگی بهتر برای شهروندان، از جمله نیازهای شهر کرمان می‌باشد تصریح کرد: ساماندهی و احیای بافت فرسوده در کرمان که مساحت قابل توجهی دارد، نیازمند همکاری و هم افزایی فرمانداری، شهرداری، راه و شهرسازی، میراث فرهنگی و دستگاه‌های خدمات رسان است.

علی بابایی، ضمن تاکید بر مزیت گردشگری بافت تاریخی شهری گفت: این مناطق از ظرفیت مطلوبی در جهت تأمین مسکن نیز برخوردار می‌باشند.

وی، همچنین با مطلوب دانستن پروژه‌هایی که اخیراً در میدان ارگ و اطراف آن اجرا شده است افزود: بازسازی بافت تاریخی شهر کرمان نیازمند طرحی کارشناسی و آینده نگر است که نیازهای مردم از قبیل پارکینگ، معابر، انشعابات و خدمات شهری در آن لحاظ شود.

کد خبر 6089952

دیگر خبرها

  • بازسازی بافت تاریخی شهرکرمان نیازمند طرحی کارشناسی و آینده نگراست
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • اصلاح روشنایی میادین و مثلثی‌های شهر تاریخی یزد
  • هر صبح و شام در آستانه مقدسه رضوی قرآن تلاوت نمایند / نگاهی به شواهد تاریخی درباره پیشینه قرائت قرآن در حرم مطهر امام رضا(ع)
  • اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند
  • بافت تاریخی بوشهر یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری ایران است
  • برنامه ملی بازآفرینی در کشور اجرا می‌شود
  • بیش از ۹۵ درصد زیرساخت عمرانی در بافت بوشهر تکمیل شد
  • بازآفرینی بافت تاریخی بوشهر با مشارکت مردم