Web Analytics Made Easy - Statcounter

عطااله هاشمی رئیس بنیاد ملی گندم کاران در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت سطح زیرکشت گندم اظهار کرد: بنابر آخرین آمار در استان های سردسیر شمال غرب و غرب کشور حدود یک میلیون هکتار کشت گندم اعم از دیم و آبی صورت گرفته است.

او افزود: با توجه به کمبود بارندگی توصیه ما به کشاورزان گندم کار آن است که کشت خود را همراه با کودهای فسفات و پتاس انجام دهند تا تولید دچار مشکل نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاشمی درباره آخرین جزئیات کشت قراردادی گندم بیان کرد: طی چند روز آینده کشت قراردادی گندم برای تولید ۲ میلیون تن محصول صنف و صنعت وارد مرحله اجرا می شود و همواره توصیه ما به کشاورزان آن است که کودهای فسفات و پتاسه را در کشت پاییزه اعمال کنند که در افزایش بهره وری و راندمان تولید تاثیر بسزایی دارد.

رئیس بنیاد ملی گندم کاران ادامه داد: آزادسازی قیمت برای صنف و صنعت عملیاتی می شود که در راستای کشت قراردادی، گندم را با نرخ آزاد از کشاورزان خریداری می کنند.

او با بیان اینکه آزادسازی قیمت گندم صنف و صنعت از رانت و فساد جلوگیری می کند، گفت: با آزادسازی قیمت گندم، حمایت های یارانه ای به کارخانه ها صرفا از طریق کشت قراردادی میسر است که با این وجود صنف و صنعت دیگر گندم یارانه ای از دولت نمی گیرد.

به گفته هاشمی، با توجه به آنکه شورای قیمت گذاری حرکت مناسبی در راستای اصلاح قیمت انجام داد، حمایت هایی همچون تامین نهاده شرکت خدمات حمایتی به صورت اعتباری در اختیار کشاورزان قرار داد.

این مقام مسئول اتخاذ سیاست های حمایتی همچون تامین نقدینگی، کود و بیمه را امری در راستای خودکفایی گندم دانست و گفت: توصیه کارشناسان به کشاورزان گندم کار آن است که در ارتباط با نحوه کاشت، داشت و برداشت مدیریت مزرعه را رعایت کنند تا خودکفایی بار دیگر محقق شود.

او با اشاره به اینکه میزان خرید گندم نسبت به قبل تفاوتی نداشته است، بیان کرد: بنابر آمار ۴ میلیون و ۶۵۰ تا ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شده است و همواره کشاورزان مازاد گندم مانده در انبارها را می توانند به بازرگانی دولتی تحویل دهند.

رئیس بنیاد ملی گندم کاران  در پایان درباره آخرین وضعیت واردات‌ گندم تصریح کرد: امسال واردات گندم به منظور تامین کمبود نیاز داخل و ذخایر استراتژیک امری اجتناب ناپذیر است که هم اکنون واردات گندم از سوی بازرگانی دولتی در حال انجام است، برآورد می شود که امسال ۵ تا ۶ میلیون تن گندم وارد شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واردات گندم خرید تضمینی گندم خودکفایی گندم کشت قراردادی صنف و صنعت کشت گندم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۰۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، کبری توکلی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به خسارت به مزارع گندم به سبب تداوم خشکسالی و کاهش بارش باران اظهار داشت: به علت خشکسالی و عدم بارندگی در فصل کشت همه سطوح بیمه شده گندم دیم به میزان ۱۴۰ هزار هکتار خسارت دیده است.

وی خسارات به سطوح گندم آبی را مورد اشاره قرار داده و بیان کرد: از ۱۸ هزار هکتار مزارع گندم آبی استان بوشهر به سبب کاهش بارش باران در فصل کشت حدود ۴ هزار هکتار آن خسارت دیده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر پرداخت غرامت خسارت به مزارع گندم را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: بر اساس مناطق کشت شده و ظرفیت تولید و نوع طرح بیمه‌ای غرامت خسارت از یک تا ۳ میلیون تومان در هر هکتار مزارع گندم به کشاورزان پرداخت می‌شود.

کاهش ۷۰ درصدی برداشت

توکلی از برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر خبر داد و خاطرنشان کرد: این میزان گندم تحویل مراکز خرید شده که شامل گندم معمولی و بذر گندم است.

وی با بیان اینکه برداشت گندم تا خرداد ماه ادامه دارد تصریح کرد: پیش‌بینی تولید ۴۰ هزار تن محصول گندم از مزارع استان بوشهر شده که نسبت به تولید ۱۲۵ هزار تنی سال قبل کاهش بیش از ۷۰ درصد کاهش دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر از خرید گندم توسط ۱۴ مرکز خرید اداره غله و خدمات بازرگانی و مرکز خرید با مشارکت سازمان تعاون روستایی استان بوشهر خبر داد.

کد خبر 6090811

دیگر خبرها

  • بیش از ۷۷۰ هزار تن گندم در خوزستان خریداری شد
  • خرید بیش از ۷۷۰ هزار تن گندم در خوزستان+فیلم
  • خریدبیش از ۷۷۰ هزار تن گندم ‌از کشاورزان استان خوزستان
  • ریالی از مطالبات گندمکاران پرداخت نشده است
  • خرید تضمینی گندم ۳۰ درصد افزایش یافت
  • خرید شبانه روزی گندم از کشاورزان دهلران
  • گندم معمولی هر کیلو۱۸۵۰۰تومان از کشاورزان استان خریداری می شود
  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • ۷ سیلو به صورت شبانه روزی گندم کشاورزان دهلران را خریداری می کنند
  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید