Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، شهره شاهرودی معاون اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی با بیان اینکه ۲ هزار و ۳۸۵ کودک بی‌سرپرست و بدسرپرست در خراسان رضوی، در خانواده‌های جایگزین مورد تأیید بهزیستی زندگی می‌کنند، گفت: پرونده‌های فرزندان امداد بگیر بهزیستی خراسان رضوی به مراکز مثبت زندگی واگذار شد و  یارانه‌ی ماهانه به مبلغ یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان از بهزیستی دریافت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: بهزیستی برای کودکانی که به خاطر نداشتن سرپرست یا فقدان سرپرست مؤثر، در شُرف ورود به مراکز شبانه‌روزی تحت نظارت بهزیستی هستند خانواده‌های جایگزین در نظر می‌گیرد که در محیط خانواده زندگی کنند.

معاون اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی ادامه داد: خانواده جایگزین، ممکن است خانواده‌ی نسبی، سببی و یا خانواده‌ی غیر خویشاوند با کودک باشد که به هر حال از نظر شرایط سرپرستی، مورد تأیید بهزیستی می‌باشند و کودک با این خانواده زندگی می‌کند.

شاهرودی بیان کرد: کودک پس از رسیدن به سن ۱۸ سالگی، یا ازدواج می‌کند، یا به خدمت سربازی می‌رود، یا شاغل و مستقل می‌شود و یا همچنان با خانواده زندگی می‌کند که در صورت شاغل شدن فرزند، یارانه بهزیستی یک سال ادامه خواهد یافت و علاوه بر این کمک‌هزینه برای دوران اشتغال هم به وی تعلق می‌گیرد و اگر فرزند ادامه تحصیل دهد؛ یارانه او پرداخت می‌شود و شهریه دانشگاه هم به وی تعلق می‌گیرد و اگر به خدمت سربازی اعزام شود؛  در دوران خدمت هم یارانه به او پرداخت می‌شود.

بیشتر بخوانید

۲۱ درصد متقاضیان طلاق در خراسان رضوی به زندگی مشترک بازگشتند

علی صباحی كارشناس مسئول كودكان امدادبگير بهزيستي خراسان رضوي نیز با بیان اینکه در حال حاضر ۴۴ مرکز مثبت زندگی درخراسان رضوی پرونده‌ی امدادبگیری دارند گفت: ۱۳ واحد از این مراکز در مشهد مستقر شده‌اند و برخی از شهرستان‌ها تا کنون کلینیک‌های مددکاری نداشته و پرونده‌های امدادبگیران در خود بهزیستی بوده و در این شهرستان‌ها مراکز مثبت، برای اولین بار این مسؤولیت را عهده دار شده‌اند که پرونده‌های امدادبگیران را مورد رسیدگی قرار دهند.

او افزود: سرفصل‌های آموزش کارگاه‌های مراكز مثبت زندگي؛ شیوه بازدید منزل، مصاحبه روان‌شناسی، آماده‌سازی کودک و خانواده، توانمندسازی کودکان برای استقلال و همراهی در حل مشکلات آنان است که در این کارگاه، به مددکاران آموزش داده شد.

كارشناس مسئول كودكان امدادبگير بهزيستي خراسان رضوي ادامه داد: در ۱۴ شهرستان خراسان رضوی به تازگی پرونده‌های امدادبگیران به مراکز مثبت زندگی واگذار شده و در سایر شهرستان‌ها قبلا در قالب کلینیک‌های مددکاری، این خدمت توسط بخش غیر دولتی انجام می‌شد که اکنون آن‌ها با تغییر شکلی در قالب مراکز مثبت زندگی فعال هستند و این خدمت را مدیریت می‌کنند.

صباحی بیان کرد: به ازای هر مددکار، ۷۰ پرونده‌ی امدادبگیر به مراکز واگذار شده و در مجموع استان ۲ هزار و ۳۸۵ پرونده امدادبگیر در ۴۴ مرکز مثبت زندگی تحت رسیدگی و نظارت مددکاران قرار دارد.

او تصریح کرد: کودکان امدادبگیر در هر مرحله از رشد که باشند برنامه‌ی مراقبتی برای آن‌ها تدوین می‌شود و مددکار باید این برنامه مراقبتی را بر اساس دستور العمل‌های بهزیستی آماده و عملیاتی کند و در فواصل زمانی تعیین شده، گزارشی از پیشرفت برنامه به مرکز و بهزیستی ارائه نماید و تمام اقدامات و گزارش‌های مراکز مثبت زندگی در سامانه «لایف پلاس» که برای این مراکز تعریف شده، ثبت و توسط کارشناسان بهزیستی شهرستان‌ها مورد نظارت قرار می‌گیرد و پس از تأیید استان، حق الزحمه‌ی مراکز قابل پرداخت می‌باشد.

 

انتهای پیام//س.ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهزیستی مثبت زندگی خانواده مراکز مثبت زندگی خراسان رضوی شهرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۱۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مثبت شدن تراز درآمد و هزینه تأمین اجتماعی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ تراز منابع و مصارف تأمین اجتماعی استان مرکزی پس از ۱۰ سال مثبت شد.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۲ اقدامات خوبی در زمینه‌ی اشتغال‌زایی، راه‌اندازی کارگاه‌های تعطیل و نیمه تعطیل، پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی، کاهش تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری و معرفی افراد به کارگاه‌ها و تلاش تأمین اجتماعی استان برای شناسایی کارگاه‌هایی که کارگران خود را بیمه نکرده بودند، صورت گرفت.

به گفته حسینی با اقدامات صورت گرفته در سال گذشته، تراز منابع و مصارف تامین اجتماعی استان -بدون درمان- پس از ۱۰ سال مثبت شد و تعداد کارگاه‌های فعال در سطح استان نیز به ۲۵ هزار و ۲۰۳ کارگاه رسید.

او افزود: برای نخستین بار به مناسبت هفته‌ کار و کارگر، ۸۰ میز خدمت این اداره‌کل تا ۱۱ اردیبهشت‌ در شهرستان‌ها دایر است.

دیگر خبرها

  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • مثبت شدن تراز درآمد و هزینه تأمین اجتماعی
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • خراسان رضوی دومین استان دارای خدمات روانشناسی
  • آغاز طرح بازگشت به زندگی سالم در مشهد
  • ‍ بازدید مدیر کل از نحوه فعالیت مراکز نیکوکاری درخدمت رسانی به نیازمندان خراسان شمالی