Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، حسین سلاح ورزی اظهار کرد: مهم‌ترین و خطرناک‌ترین چالشی که امروز اقتصاد ایران با آن رو به روست، بالا بودن نرخ تورم و فشاری است که این نرخ بر روی زندگی مردم گذاشته است. در چنین بستری اما به جای آنکه ما به سراغ حل مشکل ریشه‌ای تورم برویم، به دنبال آن هستیم تا با استفاده از ارز چاره‌ای پیدا کنیم و در این بین فشار بر صادرکنندگان را افزایش داده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال‌های گذشته هر بار که نوسانی در نرخ ارز به وجود آمده، مسئولان به سراغ صادرکنندگان رفته و آنها را مقصر کرده‌اند.

وی با بیان اینکه سیاست‌های غلط و فشارهای خارجی خود را در کاهش سهم ایران از تجارت بین المللی نشان می‌دهد بیان کرد: بر اساس آمارهای رسمی، سهم ایران از کل تجارت جهانی در سال ۱۳۹۵، حدودا ۰.۳ درصد بوده اما این عدد در سال ۱۳۹۹، به ۰.۲ درصد کاهش یافته است، ما باید بررسی کنیم که چگونه ایران جایگاه خود را در این حوزه از دست داده است.

به گفته نایب رییس اتاق بازرگانی ایران، میزان کل تجارت خارجی ایران در سال گذشته نیز نسبت به سال ۱۳۹۸، حدودا ۱۳ درصد کاهش یافته که جدای از کرونا، نمی‌توان نقش تحریم‌ها را نیز در نزولی شدن این آمار نادیده گرفت.

سلاح ورزی با بیان اینکه در کنار مشکلات بین‌المللی، در داخل نیز بسیاری از مشکلات در مسیر صادرکنندگان باقی مانده‌اند، توضیح داد: جدای از تحریم و محدودیت‌هایی در حوزه اف ای تی اف، ما باید ببینیم که در داخل چه کرده‌ایم. متاسفانه در حوزه تجارت، همچنان زیرساخت‌های ما در بخش‌های بازرگانی، لجستیک، حمل و نقل، بیمه و بسیاری از دیگر بخش‌ها با مشکل مواجه است.

وی که در یک برنامه تلوزیونی سخن می‌گفت، ادامه داد: به این مسائل ساختاری باید عدم اطمینان به آینده و اجرای سیاست‌های متناقض و مشکل آفرین برای تولید را نیز اضافه کنیم، تمام این مشکلات تاثیر خود را بر صادرات کشور می‌گذارند و ما شاهد آن بودیم که با وجود بالا رفتن نرخ ارز در سال‌های اخیر، متاسفانه امکان استفاده از شرایط و افزایش آمار صادراتی کشور ممکن نشد.

پربیننده ترین افزایش قیمت لاستیک خودرو منتفی می شود؟ اتمام حجت سازمان حمایت با تولیدکنندگان لوازم خانگی کشف معدنی بزرگ‌تر از مس سرچشمه در رفسنجان قانون مالیات مناطق آزاد تا پایان امسال لغو می‌ شود ۸ میلیارد جمعیت دنیا چرا ۴میلیون متر فرش ایرانی را نمی‌ خرند؟ / رفع تعهد ارزی را بردارید، صادرات رونق می‌ گیرد؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صادرکنندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۱۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز رصد فرهنگی کشور: ۶۵ درصد از مردم در خانه دیوان حافظ دارند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمد اصغری مدیر مرکز رصد فرهنگی کشور، با اعلام این خبر گفت: به منظور تدقیق نقطه‌نظرات سیاستی درباره زبان و ادبیات فارسی، جدیدترین گزارش مرکز رصد فرهنگی کشور به تحلیل داده‌ها و گزاره‌های سیاستی در این حوزه اختصاص یافته است.

مدیر مرکز رصد فرهنگی کشور افزود: در گزارش "درآمدی بر سیاست‌گذاری زبان و ادبیات فارسی" به مساله سیاست‌گذاری زبانی در گستره ملی و فراملی پرداخته شده است.

اصغری گفت: این گزارش در تلاش است تا با نگاهی آسیب‌شناسانه به سیاست‌پژوهی در این عرصه بپردازد و ضمن تلاش برای اجتناب از بزرگنمایی و اسطوره‌پردازی، نگاهی واقع‌بینانه به مساله زبان داشته باشد.

وی افزود: داده‌ها نشان می‌دهد که اکثریت ایرانیان ارتباط چندانی با شعر و ادبیات فارسی ندارند و بیش از دو سوم از افراد بالای ۱۸ سال، هیچ برنامه‌ای برای خواندن شعر و ادبیات فارسی ندارند. همچنین چیزی حدود یک سوم از مردم در تعاملات و گفتگو‌های روزمره مجازی از شعر و ضرب‌المثل فارسی استفاده می‌کنند.

مدیر مرکز رصد گفت: بر اساس یافته‌های یک نظرسنجی ملی، بیش از ۶۵ درصد از مردم در خانه دیوان حافظ دارند، این درحالی‌ست که تنها ۱۴ درصد از مردم ایران شاهنامه دارند؛ این نشان از جایگاه بالاتر شعر و اندیشه حافظ در فرهنگ عمومی ایرانیان دارد.

اصغری افزود: در این گزارش رصدی، به پیشینه سیاست‌گذاری زبان فارسی در ایران، بازیگران و اسناد سیاستی این حوزه، تجربیات جهانی و سیاست‌گذاری در کشور‌های دیگر، آسیب‌شناسی سیاست‌های زبانی جمهوری اسلامی و در نهایت ارائه سرفصل‌هایی برای ارتقاء و اصلاح سیاست‌های ملی و فراملی در حوزه زبان و ادبیات فارسی پرداخته شده است.

دیگر خبرها

  • تولید زعفران ۷۰ درصد افت پیدا کرده است/صادرات با نام دیگران
  • تدوین بانک اطلاعاتی توانمندی‌های صادراتی فارس به ۶ زبان
  • معرفی زنجیره ارزش نساجی زنجان به صادرکنندگان در اکسپو
  • مرکز رصد فرهنگی کشور: ۶۵ درصد از مردم در خانه دیوان حافظ دارند
  • توسعه تجارت و مراودات مرزی از سیاست‌های دولت سیزدهم است
  • نمایشگاه ایران اکسپو فرصتی مناسب برای جذب سرمایه‌گذاران در چهارمحال و بختیاری است
  • حضور وزیر کشور در غرفه کرمانشاه در نمایشگاه ایران اکسپو
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • ۸۰ درصد تجارت ما از خلیج فارس است
  • دریا منبع قدرت و ثروت است/ ۸۰ درصد تجارت ما از خلیج فارس است