Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@23:13:57 GMT

دومین مرکز شبانه روزی تزریق واکسن درقم فعال شد

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۷۲۷۲۱

دومین مرکز شبانه روزی تزریق واکسن درقم فعال شد

به گزارش عصر شنبه روابط عمومی معاونت بهداشتی علوم پزشکی قم، سیامک محبی در گفت‌وگویی اظهار داشت: حدود یک هفته از افتتاح مرکز شبانه روزی واکسیناسیون واقع در میدان روح الله استان قم می‌گذرد، این در حالی است که گزارش‌های میدانی از این مرکز در شیفت شب از شلوغی و مراجعه چشمگیر همشهریان جهت تزریق واکسن کرونا می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  همچنین با اشاره به سفر وزیر بهداشت به استان تصریح کرد: یکی از تصمیم‌های وزیر بهداشت در سفر به قم، راه‌اندازی مرکز واکسیناسیون شبانه روزی در استان بود که در سریعترین زمان ممکن این تصمیم اجرایی شد.

وی افزود: به عقیده وزیر بهداشت، واکسیناسیون در استان باید سرعت بیشتری بگیرد چون قم، اهمیت ویژه‌ای دارد و رفت و آمد اتباع خارجی در این شهر، زیاد است.

محبی با بیان اینکه از اول آبان ماه مرکز موسی بن جعفر واقع در خیابان کارگر قم به‌صورت شبانه‌روزی در خدمت عموم همشهریان قرار دارد، افزود: از تمام کسانی که تا این لحظه بنا به هر دلیلی موفق به تزریق واکسن نشده اند درخواست داریم در اولین فرصت با مراجعه به یکی از مراکز تجمیعی نسبت به واکسینه شدن خود اقدام نمایند.

وی با تاکید بر نقش رسانه‌ها، مطبوعات و به‌ویژه صداوسیما در اقناع افکار عمومی ادامه داد: در کنار تمامی اقدام‌های انجام شده برای مقابله با بیماری کرونا، رسانه‌ها می توانند در اقناع‌سازی مردم و افکار عمومی برای تزریق واکسن، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در این شرایط ویژه نقش موثری داشته باشند.

معاون دانشگاه علوم پزشکی قم از ورود استان به وضعیت زرد کرونایی خبر داد و بیان کرد: امیدوارم در کنار واکسیناسیون عمومی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی بتوانیم این بیماری را مهار نماییم.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی قم واکسیناسیون

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی قم واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی قم واکسیناسیون تزریق واکسن شبانه روزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۲۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین؛ وزیر بهداست درمان و آموزش پزشکی امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره کمبود دارو برای بیماران تالاسمی با تأکید بر اینکه بنای ما و اولویتمان این است که با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز و کمبودها را تامین کنیم، گفت: در زمینه داروی بیماری تالاسمی، افزایش تولید داشته‌ایم، ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که این را باید پزشک تشخیص دهد.

خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال رایگان شد

دکتر عین اللهی همچنین با اشاره به اینکه حوادث و بیماری‌ها در هفت سال نخست زندگی می‌تواند در بقیه عمر باقی بماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیئت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آن ها ایمن شود. این موضوع به همه بیمارستان های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

وزیر بهداست در خصوص ابهام‌ها و ادعاهایی که در خصوص عوارض واکسن آسترازنکا در میان مردم مطرح می‌شود از دادن پاسخ صریح و مشخص خودداری کرد و صرفا گفت: کمیته علمی داریم که متشکل از ۶۰ نفر از بهترین دانشمندان کشور است. بیشترین واکسن مصرفی ما سینوفارم بود که از چین وارد شده بود. سینوفارم کم عارضه ترین واکسن بود و در کشور حدود ۱۵۵ میلیون دوز از این واکسن استفاده شد. کمیته واکسن ما عوارض را رصد می کند و ما حداقل عوارض را در کشور داشتیم. اگر واکسن مصرف نمی شد، ضایعاتی زیادی داشتیم، اما موفق شدیم کرونا را کنترل کنیم.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • خرید شبانه روزی گندم از کشاورزان دهلران
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • نمایشگاه تولیدات خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی در سنندج برپا شد
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج