Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه برای تکمیل طرح‌های غرب کارون سرمایه‌گذاری‌ 11 میلیارد دلاری مورد نیاز است، بر لزوم تغییر فرمت کلی قراردادهای نفتی به منظور جلوگیری از طولانی شدن زمان قراردادها و افزایش بهره‌وری تاکید کرد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی نفت ایران، محسن خجسته‌مهر امروز (شنبه، یکم آبان‌ماه) در آیین معارفه مدیرعامل جدید شرکت مهندسی و توسعه نفت بر لزوم اجرای سریع و مطابق برنامه طرح‌های میدان‌های نفتی مشترک غرب کارون تاکید کرد و گفت: در بسیاری از موارد، تاخیرها و کاستی‌های انجام شده در حیطه توسعه این میدان‌ها به دلیل نقص در قراردادهای منعقد شده میان شرکت متن و پیمانکاران بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در بعضی از موارد، از زمان اعلام مناقصه تا زمان اجرای یک طرح یا پروژه زمان زیادی می‌گذرد که این موضوع به‌ویژه در مورد قراردادهای ریالی مشکلاتی را به همراه دارد و باعث تداخل و کندی در روند انجام کار می‌شود.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، میدان‌های مشترک نفتی غرب کارون را به‌عنوان اولویت‌دارترین پروژه مجموعه شرکت ملی نفت ایران اعلام کرد و خطاب به مدیرعامل جدید شرکت مهندسی و توسعه نفت تاکید کرد: انتظار داریم تا فرآیند توسعه میدان مشترک آزادگان جنوبی تا یکسال دیگر به اتمام برسد.
لزوم جبران عقب افتادگی در حوزه توسعه غرب کارون
معاون وزیر نفت با تشکر از اقدام‌هایی که پیش از این در حوزه توسعه میدان‌های غرب کارون انجام شده بود، گفت: متاسفانه در این بخش نتوانستیم مطابق برنامه پیش رویم و لازم است تا کاستی‌ها در این حوزه را جبران کنیم.
وی ادامه داد: اگر بخواهیم فرآیند توسعه فاز دوم میدان‌های آزادگان شمالی و یادآوران را به همراه توسعه میدان آزادگان جنوبی و یاران به سرانجام برسانیم به حدود 11 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری نیاز داریم.
خجسته‌مهر بر لزوم تامین پروژه‌ها در اجرای طرح‌های مذکور، با تکیه بر توان و ساخت داخل نیز تاکید کرد و گفت: با توسعه میدان‌های غرب کارون، تولید بیش از یک میلیون بشکه نفت در این منطقه محقق می‌شود که این موضوع خود به‌عنوان یکی از اولویت‌دارترین طرح‌های شرکت ملی نفت ایران مطرح است.
توسعه همه‌جانبه صنعت نفت با رعایت پیوست فرهنگی
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران بر لزوم توسعه همه جانبه طرح‌های شرکت مهندسی و توسعه نفت به‌عنوان بازوی اجرایی شرکت ملی نفت ایران در حوزه میدان‌های غرب کارون تاکید کرد و افزود: این توسعه باید با تکیه بر پیوست فرهنگی و انجام مسئولیت‌های اجتماعی صنعت نفت در حوزه میدان‌های غرب کارون انجام شود.
وی تصریح کرد: توسعه متوازن که از مصادیق یکپارچگی در طرح‌های شرکت ملی نفت ایران است باید رعایت شود و برای رسیدن به این مهم لازم است تا توسعه اجتماعی در مناطق مورد فعالیت شرکت ملی نفت ایران نیز همگام با اجرای فرآیندهای توسعه‌ای در دیگر بخش‌ها مورد توجه قرار گیرد.
خجسته‌مهر عنوان کرد: با توجه به ماموریت‌های شرکت ملی نفت ایران در حوزه اقتصادی، ‌ وقتی از کلید واژه توسعه در سطح این شرکت استفاده می‌شود، باید به این موضوع نیز توجه داشت که این فرآیند در نهایت باید به توسعه اقتصادی بینجامد. در این فرآیند لازم است تا مدیریت زمان و بهره‌وری به‌عنوان دو رکن اساسی مورد توجه قرار گیرد.
معاون وزیر نفت با اشاره به اهمیت حوزه منابع انسانی در روند رشد و توسعه سازمان، گفت: باید در این بین به ظرفیت‌های نیروهای جوان و استفاده از مغزافزارها همسو با افزایش بهره‌وری در سیستم نگاه ویژه‌ای داشت.
لزوم تقویت سیستم‌های مالی و بازرگانی
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به اهمیت مکانیسم حسابرسی در سطح شرکت ملی نفت ایران و شرکت‌های تابعه، افزود: لازم است سیستم بازرگانی و حسابرسی قوی در بخش‌های مختلف این شرکت متمرکز شود.
وی تصریح کرد: در حیطه فعالیت‌های شرکت مهندسی و توسعه نفت که به طور عمده با پیمانکاران در تعامل است، ضرورت دارد بخش بازرگانی و امور قراردادها تقویت شود تا از اتلاف سرمایه یا تاخیر در اجرای طرح‌های کلان ملی جلوگیری شود.
اختیارهای سلب شده را به شرکت‌ها برمی‌گردانیم
معاون وزیر نفت با تاکید بر اینکه یکی از عواملی که پیش از این باعث تاخیر در اجرای طرح ‌ای صنعت نفت شده است، مربوط به محدودسازی شرکت‌های تابعه بوده است، گفت: در این باره مقرر شده است تا تمامی اختیارهای مربوط به شرکت‌های تابعه را که می‌تواند در انجام بهتر و سریع‌تر فرآیند طرح‌های صنعت نفت دخیل باشد، به این شرکت‌ها بازگردانیم.
خجسته‌مهر افزود: وظیفه شرکت ملی نفت ایران، سیاست‌گذاری، کنترل و تصویب قوانین برای انجام سریع‌تر امور توسعه‌ای در سطح صنعت نفت است و اجرای منظم و دقیق طرح‌ها، انتظاری است که از تمامی شرکت‌های تابعه شرکت ملی نفت ایران می‌رود.
تقویت نقاط مثبت و رفع نقاط ضعف در دوران جدید مدیریتی متن
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در خصوص رویکرد جدید مدیریتی در سطح شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: بر این باوریم که برای اجرای بهتر امور باید ضمن تکیه بر فعالیت‌هایی که پیش از این انجام شده است، نسبت به تقویت نقاط مثبت و رفع نقاط ضعف در دوره‌های پیشین مدیریتی اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم.
وی با بیان اینکه علاقه‌ای به خاطره‌گویی و انتقاد از گذشته ندارد، گفت: لازم است تا در اجرای طرح‌های تعریف شده و ماموریت‌های ملی، چشم‌اندازی مطابق واقعیت‌های موجود طراحی و در بستر زمانی مورد انتظار محقق شود.
معاون وزیر نفت از نگرانی برای انجام درست وظایف به عنوان "نگرانی مقدس" یاد کرد و افزود: تمامی مدیران و کارکنان شرکت ملی نفت ایران باید همواره نسبت به انجام درست وظایف و مسئولیت‌های خود نهایت دقت را داشته باشند و وظایف محوله را در چارچوب ماموریت‌های ذاتی و به بهترین شکل ممکن به انجام برسانند.
متن، آمادگی انجام تمامی ماموریت‌های محوله را دارد
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت نیز در این مراسم ضمن تقدیر از اعتمادی که به وی شده است، گفت: در طول فعالیت خود در حوزه شرکت متن به این نتیجه رسیده‌ام که این شرکت از نظر تخصص نیروی انسانی در وضع مطلوبی قرار دارد و بر همین اساس با اطمینان می‌گویم که شرکت متن قادر است تا تمامی ماموریت‌های محوله از سوی شرکت ملی نفت ایران را به بهترین شکل ممکن به انجام برساند.
ابوذر شریفی با بیان اینکه ماموریت اصلی شرکت مهندسی و توسعه نفت در حوزه توسعه میدان‌های مشترک نفتی در حوزه غرب کارون تعریف شده است، افزود: برای اجرای این ماموریت برنامه‌هایی در دست انجام است که تلاش می‌کنیم با تمرکز بر آنها بتوانیم بحث افزایش تولید نفت را تا پایان سال آینده قطعی کنیم.
وی همچنین از وجود تنوع در فرآیند قراردادهای شرکت مهندسی و توسعه نفت نیز خبر داد و گفت: تنها در حوزه طرح بزرگ خط لوله گوره - جاسک بیش از 15 قرارداد EPC وجود دارد که مورد تجمیع قرار گرفته است. در بخش ساختار سازمانی نیز در جهت ماموریت‌های محوله لازم است تا بازنگری صورت بگیرد تا تحقق کامل برنامه‌ها مطابق تقویم زمانی تضمین شود.
شایان یادآوری است که آیین معارفه مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت امروز با حضور محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، کریم زبیدی، مدیر برنامه‌ریزی تلفیقی و رضا دهقان، معاون امور توسعه و مهندسی شرکت ملی نفت ایران و شماری از مدیران شرکت مهندسی و توسعه نفت برگزار شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران شرکت مهندسی و توسعه نفت میدان های غرب کارون معاون وزیر نفت شرکت های تابعه اجرای طرح توسعه میدان خجسته مهر صنعت نفت میدان ها بر لزوم شرکت ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۳۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین نشست هم اندیشی و بررسی چالش‌های پیش رو در حوزه شرکت‌های دانش بنیان امروز ششم اردیبهشت ماه با حضور رییس سازمان اوقاف و امور خیریه در نمایشگاه دستاوردهای وقف برگزار شد.

در این نشست سجده، مدیرعامل بنیاد توسعه عمران موقوفات با بیان اینکه در کتب دینی آمده که حضرت علی (ع) نخلستان ایجاد کرده و وقف می‌کردند، گفت: تقریباً ۵ سال است که توسعه تولید با حضور مردم در سازمان اوقاف اتفاق افتاده است.

وی اظهار کرد: بنیاد توسعه عمران موقوفات در شناسایی زمین‌ها تلاش می‌کند و سعی داریم در حوزه کشت و صنعت با مشارکت مردم در تحقق شعار سال گام برداریم.

در ادامه بیگدلی، معاون بهره وری اقتصادی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به چشم انداز این معاونت در حوزه اجتماعی و ارتباط سازمان با شرکتهای دانش بنیان گفت: اولین اقدام وقف این است که بتواند کسب منفعت از عین وقف داشته باشد مرحله بعد این منافع داخل کاسه‌ای ریخته می‌شود که حفظ می‌شود و سرریز آن اجرای نیت است. باید بیشترین کسب منفعت از موقوفات داشته باشیم.

وی اظهار کرد: برای اینکه علم در خدمت کسب منفعت قرار گیرد اکوسیستمی برای حمایت از دانش بنیان‌ها با رعایت قوانین وقف طراحی شده است. این شرکتها اکثراً به سوددهی رسیده اند.

همچنین در حوزه ارائه طرح سیمان ژئوپلیمری بر پایه خاکستر باگاس، بحث وقف ماندگار در راستای توسعه پایدار مورد بررسی قرار گرفت. این شرکت به فناوری تولید برق و سیمان با وجود تحریم‌ها و موانع داخلی دست پیدا کرده است.

بر اساس آنچه در این نشست عنوان شد، درصد قابل توجهی از شرکتهای دانش بنیان در سطح کشور هیچ گردش مالی ندارند. صرفاً ایده‌ای است که در مرحله آزمایشگاهی ارائه شده است.

این شرکتها معتقدند اگر قرار است کاری و حمایتی در حد اوقاف انجام شود باید متفاوت از کارهایی باشد که توسط دیگران انجام می‌شود. شرکت‌های دانش بنیان از ایده تا تجاری سازی در کشورهای پیشرفته حمایت می‌شوند.

موضوع دیگر که مورد بحث قرار گرفت، این بود که در مناطق محروم خیلی از محصولات دانش بنیان کارایی ندارد در حوزه عمران در منطقه محروم برج سازی انجام نمی‌شود. در زمینه تکنولوژی بتن باید تعریف دیگری در مناطق محروم داشته باشیم.

در ادامه رییس سازمان اوقاف و امور خیریه ضمن تقدیر از دانشمندان که در نمایشگاه شرکت کرده اند، گفت: سازمان وقف از نظر سرمایه‌ای بودجه دولتی نیست در دوره فعلی می‌خواهیم وقف را حرکت دهیم. به عنوان مثال دارای میلیونها رقبه هستیم این رقبات به صورت عرصه و اعیان است ما باید شکل مدیریتمان علمی باشد. زمین زراعی را به صورت سنتی سالی یک تا دو بار می‌توانیم بکاریم اما با استفاده از روش علمی، بهره وری آب و زمین بیشتر می‌شود.

وی عنوان کرد: اگر پول داریم اداره سرمایه انباشته باید علمی باشد. سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود تنوع در وقف به نیات واقفان و اعیان اعطایی ربط دارد.

حجت الاسلام خاموشی با تاکید بر اینکه دانش بنیان‌ها باید در خدمت ارزان سازی و رفاه مردم باشند، افزود: ما موظف به رعایت قانون وقف هستیم. اوقاف از دانش بنیان‌های نوپا حمایت می‌کند و ما مفتخریم که تاکنون از ۳۹ شرکت حمایت کرده ایم.

وی تصریح کرد: باید در حوزه اقتصاد تأثیرگذار باشیم ما باید در تولید ملی بدون نفت موفق باشیم. در حوزه صنعت ریل ورود کرده ایم که ۳۰ درصد درآمد نفتی را پوشش می‌دهد در حوزه مسکن رقبات زیاد داریم به مسکن نخبگانی توجه ویژه داریم.

رییس سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: در تمام رقبات زراعی بحث زنجیره زراعی مد نظر است. بحث معادن به عنوان ظرفیت مغفول اوقاف بوده، مساله دیگر آنچه اهمیت دارد حوزه صنایع تبدیلی است که توجه ویژه داریم. در حوزه فناوری هم زیرساخت‌های سخت افزاری و هم نرم افزاری مد نظر است. کارهای خوبی در حال انجام است حوزه فناوری تأثیر شگرف در اقتصاد کشور خواهد داشت.

کد خبر 6089061 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • مشعل های شرق کارون جمع آوری می شوند
  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میادین نفت و گاز غرب کارون
  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابند
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود