Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-03@12:03:17 GMT

چندبار سرماخوردگی کودکان در سال عادی است؟

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۷۳۹۰۷

یک متخصص اطفال گفت: با فرارسیدن فصل سرما و همچنین شیوع ویروس کرونا به طور میانگین، هر کودک در سال بین پنج تا ۱۰ بار دچار سرماخوردگی می‌شود.

به گزارش ایرنا؛ مریم درگاهی روز شنبه افزود: بر اساس تحقیقات صورت گرفته، سرماخوردگی موجب ایمن سازی بدن کودک در برابر کرونا می شود.

این متخصص گفت: سرماخوردگی یکی از شایع ترین بیماری ها در بین کودکان بوده که مهمترین علت آن ضعف سیستم ایمنی بدن کودک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از زمان شیوع ویروس کرونا، سرماخوردگی نیز به حساب ویروس کرونا گذاشته می شود، بیان کرد: سرماخوردگی در کودکان علائم مختلفی از جمله تب، عطسه، سرفه، گرفتگی بینی، گلو درد، سردرد، بدن درد، آبریزش بینی و دل درد دارد که همگی این علائم با ویروس کرونا مشترک بوده و راه تشخیص آن از کرونا زمان بهبود بیماری است.

این پزشک متخصص ادامه داد: معمولا کودکانی که به سرماخوردگی مبتلا شوند، شدت بیماری پس از سه روز در آنها کمتر خواهد شد اما کودکان مبتلا به کرونا تا سپری شدن دوره درمان در روزهای اولیه، علائم پیش رونده دارند.

درگاهی همچنین بیان کرد: به هرحال کودک چه دچار ابتلا به کرونا یا سرماخوردگی باشد باید تحت مورد مراقبت قرار گیرد تا از پیش رویی بیماری جلوگیری به عمل آید.

این متخصص با بیان اینکه تب یکی از مهمترین علائم این دو بیماری است ولی همیشه به معنی ابتلا به ویروس کرونا یا سرماخوردگی نیست، اظهار داشت: عفونت گوش، سینوزیت، واکسن زدن یا دندان درآوردن از جمله دلایل تب در کودکان است.

وی همچنین در خصوص مراقبت های کودکان در برابر سرماخوردگی و ویروس کرونا افزود: مصرف ویتامین سی و رژیم غذایی مناسب می تواند سیستم ایمنی بدن کودک را تقویت کند.

درگاهی گفت: بی شک ویروس در بدن کودک مشکلاتی از جمله کم خوابی، بی حوصلگی و بی اشتهایی برای کودکان به وجود می آورد که با حوصله والدین و تامین آرامش برای کودکان مرتفع می شود.

وی اظهار داشت: مصرف مایعات و داشتن استراحت کافی در دوران ابتلا به کرونا و همچنین سرماخوردگی به شدت برای کودکان توصیه می شود و پاشویه کودکان و مصرف شربت دارو در روند بهبود بیماری بسیار موثر است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ویروس کرونا بدن کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۳۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود

آفتاب‌‌نیوز :

«در رفح گورستان‌های جدیدی دیدم که مملوء از کودکان شده بود.» این عبارتی است که «جیمز الدر» سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد در یادداشتی که روزنامه «گاردین»، عصر امروز (چهارشنبه)، آن را منتشر کرده، از مشاهدات خود در غزه روایت کرده است.

سخنگوی یونیسف که سه بار از بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان اروپایی رفح (جنوب غزه) بازدید کرده، می‌گوید: «کودکان بسیاری را دیدم که از یک تخت استفاده می‌کردند.»

او در ادامه درباره تبعات حمله به منطقه پرجمعیت رفح در جنوب نوار غزه اشاره می‌کند و می‌گوید: «۶ ماه گذشته است و این جنگ سیاه‌ترین رکورد‌های بشریت را شکست» چراکه گزارش‌ها نشان می‌دهند بیش از ۱۴ هزار کودک کشته شده‌اند و «اوضاع در شرایطی که تهدید می‌شود این مسیر وحشتناک ادامه خواهد داشت، بدتر می‌شود.»

سخنگوی یونیسف اضافه می‌کند در منطقه کوچک رفح بیش از ۱.۴ میلیون غیرنظامی گنجانده شده‌اند و چنانچه اسرائیل به این منطقه حمله کند، وضعیت بسیار وخیم خواهد شد.

این مقام سازمان ملل با روایت مشاهدات خود از غزه می‌گوید فلسطینیان با کمبود شدید آب مواجه هستند، به‌نحوی که در رفح برای هر ۸۵۰ نفر یک دستشویی و برای هر ۳۵۰۰ نفر یک محل استحمام وجود دارد.

الدر این شرایط این گونه توصیف می‌کند: «تصور کنید که یک دختر نوجوان یا مردی مسن یا زنی باردار یک روز کامل در صف می‌ایستد تا فقط حمام کند.»

او بار دیگر حمله به رفح را فاجعه‌بار می‌خواند و اشاره می‌کند که در این منطقه ۶۰۰ هزار کودک وجود دارد.

این مقام ارشد سازمان ملل در ادامه به وضعیت بد بیمارستان اروپایی غزه اشاره می‌کند و می‌گوید: «وقتی که در ماه آوریل از این بیمارستان بازدید کردم. جراح کودکان بالای سر کودک کوچک دیگری به نام محمود خم شده بود. بر اثر انفجار موشکی که خانه‌شان اصابت کرده بود، در سرش احساس درد می‌کرد. در حالی که داشت اشک می‌ریخت از من پرسید: مگر این پسربچه چه کار کرده است؟!»

الدر در ادامه اشاره می‌کند یونیسف ۳۱ اکتبر غزه را گورستان کودکان خوانده بود و «در ماه گذشته من گورستان‌های جدیدی دیدم که در رفح ساخته می‌شدند. هر روز، جنگ مرگ و ویرانی با خود می‌آورد.»

سخنگوی یونیسف می‌گوید طی بیست سالی که با سازمان ملل همکاری داشته است، هیچگاه ویرانی‌ای به اندازه ویرانی شهر‌های غزه و خان یونس ندیده است

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • این مواد غذایی سرشار از ویتامین C هستند
  • آیا حتما به خرید قرص ویتامین C نیاز داریم؟