Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از تسنیم، هشتم شهریور امسال مردی ۵۵ ساله با حضور در پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ جزئیات یک پرونده کلاهبرداری را تشریح کرد و گفت: اوایل امسال با مرد جوانی آشنا شدم که مدعی بود می‌تواند پسرم را در رشته پزشکی دانشگاه سراسری پذیرش کند ببرد لذا طبق قراردادی که با مرد جوان به نام سهراب بستم، ابتدا ۵۴۰ میلیون تومان پرداخت کردم، ۲۰۰ میلیون تومان نیز قرار بود پس از قبولی و ثبت اسم پسرم در سایت دانشگاه پرداخت کنم که به همین منظور، این ۲۰۰ میلیون تومان را نیز به صورت یک برگه چک به سهراب دادم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بعد از مدتی به آدرس سایتی که مرد جوان به من داده بود رفتم، اسم پسرم جزو دانشجویان پزشکی در سایت ثبت شده بود. اما زمان رفتن به دانشگاه برای ثبت‌نام متوجه شدم که سایت جعلی بوده و پسرم در دانشگاه مربوطه پذیرفته نشده است.

در ادامه تحقیقات کارآگاهان پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران وارد عمل شده و تحقیقات ادامه یافت، در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد که ۱۶ نفر دیگر نیز به این شیوه و شگرد مورد کلاهبرداری قرار گرفته بودند که ۹ نفر آنها به پلیس فتا و ۶ نفر به پلیس آگاهی مراجعه و یکی از آنها در یکی از شهرستان شکایت خود را مطرح کرده بود.

در ادامه تحقیقات پلیسی مشخص شد اعضای این باند سه مرد تحصیل‌کرده و جوان هستند که یکی از آنها دکترای ژنتیک، نفر دوم مدرس آموزشگاه و نفر سوم هکر حرفه‌ای سایت است.

بررسی‌ها در رابطه با دستگیری متهمان ادامه داشت و در نهایت سه مرد جوان در عملیاتی ویژه دستگیر شدند. در بررسی‌های صورت گرفته یکی از متهمان گفت: به همراه دو نفر از دوستانم تصمیم به کلاهبرداری گرفتیم. یکی از همدستانم که در آموزشگاه کنکور کار می‌کند، دانشجویانی که وضع مالی خوبی داشتند و دنبال قبولی در رشته‌های مانند پزشکی بودند را انتخاب می‌کرد.

متهم ادامه داد: همدستم با این پیشنهاد که شما در دانشگاهی معتبر و رشته دلخواهتان پذیرفته می‌شوید از آنها مبالغی متفاوتی را دریافت می‌کرد. همدست دیگرم که هکر حرفه‌ای است، سایت جعلی دانشگاه مورد نظر را درست و اسم داوطلب را در سایت منتشر می‌کرد. بدین ترتیب آدرس سایت را به خانواده داوطلبان می‌دادیم و آنها با مشاهده اسم فرزندانشان در سایت جعلی مابقی پول را به ما می‌دادند، راز این کلاهبرداری‌ها زمانی فاش شد که خانواده‌ها برای ثبت‌نام به دانشگاه مربوطه رفته و متوجه کلاهبرداری شدند.

سردار علیرضا لطفی، رئیس پلیس آگاهی تهران، با اعلام این خبر گفت: با اعتراف متهمان این پرونده تحقیقات برای شناسایی سایر مالباختگان احتمالی اعضای باند توسط کارآگاهان پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران ادامه دارد.

کد خبر 633698 برچسب‌ها کنکور کلاهبرداری - قمار - شرط‌بندی پلیس - آگاهی حوادث ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کنکور کلاهبرداری قمار شرط بندی پلیس آگاهی حوادث ایران پلیس آگاهی تهران مرد جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۴۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدیدانتخاب رشته داوطلبان دوره دکتری تخصصی۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، انتخاب رشته دکتری تخصصی ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی برای داوطلبانی که در آزمون سراسری دکتری تخصصی سازمان سنجش آموزش کشورشرکت کرده اند، تا ساعت ۲۴ چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت تمدید شد.

پذیرش وفارغ التحصیلی، داوطلبان مجاز به انتخاب رشته براساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور می‌توانند متناسب با مجموعه امتحانی خود حداکثر تا ۸۰ رشته/ محل در دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب کنند.

داوطلبان لازم است با مراجعه به سامانه www.azmoon.org دفترچه راهنمای انتخاب رشته را دریافت نمایند. متقاضیان دوره دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی لازم است پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما و درصورت دایر بودن رشته/ گرایش مورد تقاضای ایشان در دانشگاه آزاد اسلامی از طریق سامانه مذکور انتخاب رشته کنند. 

داوطلبان لازم است با کد شناسه انتخاب رشته مندرج در ذیل کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور وکد ملی اقدام به ورود به سامانه نموده وپس از پرداخت وجه ثبت نام نسبت به انتخاب رشته/محل‌های مورد نظر خود به ترتیب اولویت اقدام کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماجرای تیراندازی، دکتر قلابی را رسوا کرد
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در پنجاه و یکمین آزمون دستیاری پزشکی
  • آغاز به کار بیست و چهارمین کنگره مغز و اعصاب کودکان
  • باند کلاهبرداری ۲۰۰۰ میلیاردی املاک در مازندران متلاشی شد
  • انهدام باند کلاهبرداری ۲ هزار میلیاردی در مازندران
  • دستگیری عاملان کلاهبرداری ۲۰ میلیاردی در تهران
  • ۸۸ هزار داوطلب آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ انتخاب رشته کردند
  • مهلت انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد
  • مهلت ثبت نام بدون آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد
  • تمدیدانتخاب رشته داوطلبان دوره دکتری تخصصی۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی