Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@02:20:24 GMT

فروکش نکردن عوامل بحران یمن و گسترش گرسنگی

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۷۴۲۹۱

فروکش نکردن عوامل بحران یمن و گسترش گرسنگی

برنامه جهانی غذا روز شنبه به وقت محلی در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: این شرایط خانواده های یمنی را مجبور به انجام اقدامات فوری از جمله خوردن برگ درخت برای بقا کرده است.

برنامه جهانی غذا شاخهٔ کمک غذایی سازمان ملل متحد و بزرگترین نهاد انسانی جهان در زمینه امنیت غذایی و رفع گرسنگی، پیش از این در گزارشی در خصوص وضعیت غذا در یمن اعلام کرده بود که اگرچه در سال جاری میلادی برنامه جهانی غذا، تامین غذا برای مناطق قحطی زده یمن را افزایش داده است، اما با بدتر شدن وضعیت اقتصادی، خانواده ها حتی پس از دریافت کمک های غذایی، برای زنده ماندن با مشکل مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بر اساس این گزارش، در المغربه، منطقه ای دورافتاده در استان حجه در شمال یمن، خانواده ها برای زنده ماندن به خوردن برگهای یک درخت محلی روی آورده و آنها را می جوشانند تا به شکل خمیری تلخ در آید و کمی قابل هضم تر شود. المغربه یکی از ۱۱ منطقه در یمن است که در اواخر سال ۲۰۲۰ به عنوان منطقه دارای شرایط قحطی شناسایی شد.

به گفته برنامه جهانی غذا، حدود ۲.۵ میلیون کودک در یمن با سو تغذیه شدید مواجه هستند. با توجه به اینکه هیچ نشانه ای از کاهش عوامل بحران ساز در یمن دیده نمی شود، گرسنگی در این کشور در حال افزایش است.
به دلیل  رشد رکود اقتصادی در یمن،  مصرف ناکافی غذا که یکی از معیارهای اندازه گیری گرسنگی توسط برنامه جهانی غذا است، در حال افزایش است. ۴۵ درصد مردم در جنوب و ۳۷ درصد در شمال یمن  دسترسی کافی به غذا ندارند.

نرخ سوءتغذیه در میان زنان و کودکان یمنی همچنان در بالاترین در جهان است به طوری که ۱.۲ میلیون زن و ۲.۳ میلیون کودک نیاز به درمان فوری سوء تغذیه حاد دارند. از این تعداد، ۴۰۰ هزار کودک یمنی در معرض خطر مرگ بدون درمان سو تغذیه هستند.

بر اساس گزارش سازمان بین المللی مهاجرت از سال ۲۰۱۷، هنگامی که آوارگی دسته جمعی در این منطقه آغاز شد، ده ها هزار نفر در مناطق صعب العبور که خدمات عمومی و کمک های بشردوستانه بسیار محدود به آنها می رسد، به سختی برای بقا تلاش کرده اند.

بیش از ۱۷ هزار  خانواده آواره در حال حاضر در بیش از ۱۴۰ اردوگاه  در یمن زندگی می کنند، در حالی که درگیری های مداوم ادامه دارد. اخیرا، درگیری ها در منطقه التحیتا در شرق یمن  باعث آوارگی بیش از ۲۰۰ خانواده و مهاجرت آنها به غرب شده است.
این سازمان افزود کمک های بشر دوستانه سازمان در درجه اول بر دو استان تعز و حدیده متمرکز شده است. در این دو استان  جبهه های فعال همچنان باعث بی ثباتی می شود و خانواده ها را مجبور به فرار می کند.

سازمان بین المللی مهاجرت در میان معدود سازمان های حقوق بشری است که در یمن فعال است و مشغول ارائه کمک های حیاتی در ۱۳ اردوگاه آوارگان در یمن از جمله ارائه سرپناه، آب بهداشتی، سرویس های بهداشتی، پول نقد و اقلام ضروری برای هزاران خانواده نیازمند یمنی است.
نهادهای وابسته به سازمان ملل متحد از جمله بهداشت جهانی و یونیسف بارها هشدار داده‌اند که بر اثر ادامه حملات متجاوزان به یمن، مردم این کشور با قحطی و بروز یک فاجعه انسانی که در قرن گذشته بی‌سابقه است، روبه رو هستند.

جیمز الدر سخنگوی یونیسف گفت: جنگ یمن به سطح جدید و شرم آوری رسیده است. در حال حاضر ۱۰ هزار کودک معادل چهار کودک در هر روز از مارس ۲۰۱۵ کشته یا آسیب دیدند.

وی با بیان اینکه بسیاری از عملیات‌هایی که به کشتار یا زخمی شدن کودکان منجر شده، ثبت نشده است، اضافه کرد: از هر پنج کودک چهار نفر، حدود ۱۱ میلیون کودک به کمک‌های بشردوستانه در یمن نیاز دارند و این در حالی است که ۴۰۰ هزار کودک دچار سوء تغذیه شدید هستند و ۲ میلیون کودک نیز از تحصیل محروم هستند.

به گزارش ایرنا، عربستان سعودی از ششم فروردین ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا، حملات گسترده‌ای را علیه یمن -فقیرترین کشور عربی- آغاز کرد تا به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت، به اهداف و زیاده خواهی‌های سیاسی خود جامه عمل بپوشاند.
 

https://www.wfp.org/stories/famine-conditions-yemen-force-families-eat-tree-leaves

https://www.wfp.org/countries/yemen

https://twitter.com/WFPYemen/status/۱۴۵۱۵۰۹۲۱۷۸۴۰۵۳۷۶۱۰?s=۲۰

برچسب‌ها یمن عربستان سعودی برنامه جهانی غذا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یمن عربستان سعودی برنامه جهانی غذا یمن عربستان سعودی برنامه جهانی غذا برنامه جهانی غذا میلیون کودک خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۴۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون دبیرکل سازمان ملل: ۶۰۰ هزار کودک در رفح زندگی می‌کنند

مارتین گریفیث معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه گفت که بسته شدن گذرگاه رفح موجب کشته شدن افراد بیشتر و مهاجرت اجباری تعداد بیشتری از ساکنان خواهد شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «مارتین گریفیث» معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه گفت که دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه رفح و تهاجم زمینی در این شهر منجر به مرگ تعداد بیشتری از ساکنان و مهاجرت اجباری خواهد شد.

به نوشته الجزیره، او گفت که بسته شدن گذرگاه رفح مانع ورود سوخت و مواد غذایی و پزشکی شده و ورود کمک‌ها و کارمندان سازمان ملل به غزه را مختل می‌کند.

رسانه عبری زبان هدف بعدی ارتش اسرائیل در رفح را اعلام کردحمدان: عملیات رفح برای ارتش اسرائیل «پیک نیک» نخواهد بود

گریفیث افزود: تیم‌های ما همچنان در رفح، جایی که بیش از یک میلیون نفر از جمله 600 هزار کودک در آن به سر می‌برند، حضور دارند.

او همچنین در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «درگیری در غزه در مقطع حساس دیگری قرار دارد. تصمیماتی که امروزه گرفته می‌شود و پیامدهای آن در رنج بشر، در نسلی که از ما می‌آید به یادگار خواهد ماند؛ برای سرزنش آنها آماده باشیم».

مواضع این مقام سازمان ملل پیش از این موجب خشم مقامات صهیونیستی شده بود؛ او در بهمن سال گذشته در مصاحبه‌ای گفته بود که حماس یک سازمان تروریستی نیست، بلکه یک جنبش سیاسی است. این سخن او با حملات شدید تل آویو همراه شد.

از سوی دیگر یورش زمینی ارتش اشغالگر به رفح و ورود تانک‌های اسرائیلی به گذرگاه رفح با واکنش بسیاری از کشورها مواجه شده است؛ در این میان دانشگاه الازهر مصر نیز در بیانیه‌ای به شدت تهاجم تانک‌های ارتش اشغالگر به گذرگاه رفح را محکوم کرد. در بیانیه الازهر آمده است که این تهاجم یک جنایت جنگی همه جانبه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معاون دبیرکل سازمان ملل: ۶۰۰ هزار کودک در رفح زندگی می‌کنند
  • گروگان ۶ ساله بندرعباسی به آغوش خانواده بازگشت
  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • درخواست«میقاتی»برای تشدیدفشار جهانی ضداسرائیل برای پذیرش صلح حماس
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • خسارت به ۳۵۰ خانواده در جریان بارش‌های اخیر
  • گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه
  • ایران در تهدید بحران سالخوردگی قرار دارد
  • اعلام وضعیت انسانی اضطراری در سودان / مردم از گرسنگی علف می خورند/ گزارش های تکان دهنده از تعرض جنسی به آوارگان
  • پشت‌پرده‌ی «بحران مرزی» در آمریکا/ مهاجرت سیل‌آسا: سلاحی برای نابودی مرزهای جغرافیایی و هویت ملی؟ +عکس