Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا «سید سعید شاهرخی» شامگاه شنبه در آیین تودیع و معارفه استاندار جدید همدان که با حضور وزیر کشور برگزار شد افزود: توجه به معیشت با حمایت از تولید و ایجاد شغل از دیگر برنامه‌ها ی بود که تلاش شد در استان اجرا شود.

وی با اشاره به تقویت وحدت و همدلی برای خدمت به مردم اظهار داشت: در این مدت از توجه به مسائل حاشیه ای در استان پرهیز کردیم و با محوریت نماینده ولی فقیه کارهای بزرگ و موثری برای خدمت به مردم و توسعه استان انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار سابق همدان با بیان اینکه در این دوره مدیریتی از هرگونه افراط و تفریط جلوگیری شد افزود: با تدوین سند توسعه استان تمامی کارها را بر اساس برنامه و در چارچوب این سند انجام دادیم.

شاهرخی به وجود برحخی مشکلات و کاستی های ناشی از شرایط کشور اشاره کرد و گفت: در سند راهبردی تنظیم شده تکلیف استان در بخش های مختلف تعریف که بر همین اساس ۸۰ طرح بزرگ و ملی در سطح استان همدان در دست اجراست.

وی ادامه داد: ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار در راستای رشد و توسعه استان همدان برای اجرای طرح های عمرانی زیربنایی هزینه و سرمایه گذاری شده است.

شاهرخی گفت: اعتبارات عمرانی استان همدان سالانه کمتر از هزار میلیارد تومان بود که سرمایه گذاری ۳۰ هزار میلیارد تومانی به خوبی نشان دهنده کار مداوم و تلاش جهادی مدیران اجرایی با همراهی موثر نمایندگان در این استان است.

استاندار سابق همدان، توسعه خطوط راه آهن، چهاربانده کردن جاده تویسرکان - کنگاور ، احداث کمربندی اسدآباد، راه اندازی ۲ خط آهن همدان در شمال و جنوب استان ، افتتاح سه سد، آغاز عملیات اجرایی ۲ سد دیگر، طرح آبرسانی به ملایر از سد کلان، آبرسانی به تویسرکان از سد خرمرود، بهره برداری از پتروشیمی هگمتانه، احداث سه هزار مسکن محرومان و طرح آبرسانی به شهر همدان را از جمله اقدامات عمرانی انجام شده در این استان برشمرد.

به گفته وی مسیر توسعه استان همدان بر اساس برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلند مدت ریل‌گذاری  بر همین اساس اقدامات ماندگار و ارزشمندی طی سه سال گذشته برای توسعه استان انجام شده است.  

شاهرخی ادامه داد: در این مدت موفق شدیم  عنوان جهانی سفال برای لالجین و مبل و منبت و انگور را برای ملایر ثبت کنیم.

وی همچنین به راه اندازی مرکز جامع سرطان غرب کشور در همدان اشاره کرد و گفت: بیش از ۳۵۰ مرکز جامع خدمات بهداشتی روستایی، احداث بیمارستان های ۲۱۷ تختخوابی فرشچیان، ۸۴ تختخوابی بهار، ۱۲۸ تختخوابی قائم اسدآباد، ۵۰ تخت بخش سوختگی بعثت همدان، ۸۵ تختخوابی نهاوند، بیمارستان بزرگ و مجهز سردار سلیمانی تویسرکان را از جمله اقدامات مهم و قابل توجه انجام شده برای تامین و توسعه زیرساخت های بخش بهداشت و درمان استان است.

وزیر کشور عصر امروز(شنبه) به منظور معرفی استاندار جدید همدان و تکریم استاندار قبلی این استان وارد همدان شد.

«علیرضا قاسمی فرزاد» روز چهارشنبه ۲۸ مهر امسال با تصویب هیات دولت به عنوان شانزدهمین استاندار همدان پس از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران از هیات دولت سیزدهم رای اعتماد گرفت.

قاسمی فرزاد متولد سال ۱۳۴۵ شهر همدان، از نیروهای با سابقه وزارت کشور است که معاونت سیاسی و امنیتی استانداری همدان، گزینش استانداری همدان، فرمانداری دماوند، فرمانداری پاکدشت، مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و مدیرکل توسعه ای ، مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری تهران، مدیر امور اداری و بازرسی ستاد رسیدگی به امور آزادگان استان همدان را در کارنامه مدیریتی خود دارد.

از دیگر پست های مدیریتی استاندار جدید همدان می توان به معاونت اداری و مالی ستاد نصر، معاون امور بین الملل ستاد نصر، رئیس اداره اول سیاسی فرق و ادیان وزارت کشور، مشاور رئیس سازمان و مدیر کل دفتر مرکزی حراست سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور، مشاوره رئیس سازمان و مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان شهرداری ها و دهیاری‌های کشور ، معاون مدیرکل سیاسی و سرپرست اداره دوم(انتصابات) وزارت کشور و  رییس دبیرخانه کمیسیون ماده ۱۰ فعالیت احزاب وزارت کشور اشاره کرد.

استاندار جدید همدان دارای مدرک کارشناس ارشد مطالعات منطقه ای، رزمنده و جانباز ۴۵ درصد با ۶۶ ماه سابقه آزادگی(اسارت) است.

«علیرضا قاسمی فرزاد» شانزدهمین استاندار همدان پس از پیروزی انقلاب است و از ابتدای انقلاب تاکنون «رضا تمدن، عباس حائری، محمدعلی کی نژاد، محمد صالح مدرسه ای، علی دانش منفرد، محمدرضا سپهری(سرپرست)، محمدعلی تقی جهرمی، احمد خرم، علی جابریان همدانی، علی اصغر زبردست، بهروز مرادی، کرم رضا پیریایی، علی محمد آزاد، محمدناصر نیکبخت و سید سعید شاهرخی» سکان استانداری همدان را بر عهده داشتند.

 احمد خرم و محمدناصر نیکبخت هر یک با پنج سال خدمت رکورددار استانداری همدان در بین ۱۵ استاندار پیشین این استان هستند.

سید«سعید شاهرخی» استاندار سابق همدان نیز از ۲۳ آبان ۹۷ تاکنون سکان هدایت استان را در دست داشت.

استان همدان با ۱۰ شهرستان بیش از یک میلیون و ۷۵۰ هزار نفر جمعیت دارد.

برچسب‌ها استانداری همدان سید سعید شاهرخی مراسم تودیع

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری همدان سید سعید شاهرخی مراسم تودیع استانداری همدان سید سعید شاهرخی مراسم تودیع استاندار جدید همدان استاندار سابق همدان استانداری همدان سید سعید شاهرخی توسعه استان استان همدان وزارت کشور انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۴۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان در بازدید مهدی دوستی استاندار هرمزگان از روند بازسازی و احداث فازهای تصفیه تکمیلی تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس، با بیان اینکه دستورات استاندار هرمزگان در تکمیل پروژه‌های آب و فاضلاب همواره راهگشا و تسریع کننده امور بوده است، افزود: نگاه جامع و آینده نگری استاندار هرمزگان در این بازدید نشان داد عزمی جدی در استان هرمزگان برای جلوگیری از ورود به پساب به دریا وجود دارد که نوید روزهای خوب با هدف بهبود شرایط زیست محیطی ساحل بندرعباس را می‌دهد.

عبدالحمید حمزه پور با بیان اینکه تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس در حال حاضر ۵۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: در این بازدید موانع پیش روی این پروژه به صورت میدانی بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

به گفته حمزه پور ۳۸ کیلومتر از خطوط جمع آوری بتنی و در شرایط بحرانی است که می‌طلبد با هدف جلوگیری از ریزش آن، نوسازی شود.

مدیرعامل آبفای هرمزگان ادامه داد: یکی از دیگر از چالش‌های شهر بندرعباس جمع آوری فاضلاب محلات بافت فرسوده شامل محله چاهستانی ها، آیت الله غفاری و سنگ کن است که فاضلاب خام آنها وارد خورها می‌شود.

وی مجموع اعتبار پیش بینی شده برای نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس را ۷۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد.

گفتنی است، در این بازدید، به مناسبت هفته کارگر، استاندار هرمزگان با اهدای گل از تلاش کارگران قدردانی کرد.

کد خبر 6095763

دیگر خبرها

  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود
  • یک قلب بزرگ پشت این چهره؛ دیگو کوستا در نقش قهرمان سیل‌زدگان برزیل / عکس
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • تشکر معاون استاندار خوزستان از شرکت توسعه نیشکر برای کمک به کشاورزان منطقه
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • باید یک تفاهم بزرگ رسانه‌ای میان ایران و عراق اتفاق بیفتد
  • واکنش مدیرعامل سابق استقلال به برکناری+ متن نامه علی خطیر
  • حضور استاندار همدان در منزل شهید محمد رنجنوش