Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، پناهجویان ایرانی در سال ۲۰۱۸ در کشور‌های اتریش، آلمان، هلند، سوئد، ترکیه، انگلستان و رومانی جزو سه ملیت اول پناهجویان بودند.

در اتریش بیشترین افزایش متقاضی پناهندگی از سوی ایرانیان با در حدود هزار متقاضی و ۱۰۰ نفر بیش از سال ۲۰۱۷ بوده است، در صورتی که در استرالیا بیشترین کاهش تقاضای پناهجویی در رابطه با پناهجویان ایرانی رخ داده که ۴۳۰۰ نفر کمتر از سال قبل بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دانمارک نیز تعداد پناهجوی ایرانی در سال ۲۰۱۸، بیشترین افزایش را در این کشور به خود اختصاص داده و به تعداد ۵۰۰ نفر بیش از سال قبل رسیده است. در آلمان، در سال ۲۰۱۸، درخواست پناهجویی از کشور‌های مختلف جهان ۳/۱۸ درصد افزایش داشته و به ۱۶۲ هزار متقاضی رسیده است؛ از این تعداد، ۱۱ هزار تقاضا توسط پناهجویان ایرانی ثبت شده است.

در هلند، بیشترین افزایش ثبت اولین درخواست پناهجویی نسبت به سال گذشته (۲۰۱۷) از سوی ایرانیان صورت گرفته و در حدود ۱۹۰۰ تقاضای پناهجویی، حدود ۱۱۵۰ نفر بیش از سال ۲۰۱۷، ثبت شده است. در کشور رومانی، ایران تنها با حدود ۱۰۰ تقاضای پناهجویی در سه کشور اول پناهجوفرست به این کشور قرار گرفته است.

در سوئد، تعداد ثبت اولین درخواست پناهجویان ایرانی در سال ۲۰۱۸، ۱۱۰۰ نفر و در ترکیه این میزان برابر با ۶۴۰۰ درخواست بوده است. همچنین در انگلستان، ایران با تعداد ۴ هزار متقاضی یکی از اصلی ترین کشور‌های پناهجوفرست به این کشور بوده است.

ترکیه؛ مقصد اصلی پناهجویان ایرانی در سال‌های اخیر

ترکیه به عنوان یکی از مقاصد اصلی پناهجویان ایرانی در سال‌های اخیر است. تعداد پناهجویان در سال ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ روند افزایشی داشته است و در ادامه کاهش ورود پناهجویان ایرانی در سال ۲۰۱۷ به دنبال بهبود نسبی وضعیت اقتصادی در کشور و همچنین کنترل بیشتر مرزی در کشور‌های اروپایی اتفاق افتاده است.

می‌توان چنین برداشت کرد که آلمان و بریتانیا در تمامی سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۹ دو کشور اول مقصد برای پناهجویان ایرانی بوده اند و پس از آن سوئد در تمامی سال‌ها به غیر از سال ۲۰۱۶ و ۲۰۱۹، در رده‌ی سوم پذیرش پناهجویان ایرانی قرار می‌گیرد.

همچنین مشاهده می‌شود که از سال ۲۰۱۶ به بعد، کشور یونان به این فهرست اضافه شده و جزو ۵ کشور اول پذیرنده‌ی پناهجویان ایرانی قرارگرفته است. همچنین دانمارک در سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۲ به عنوان یکی از پنج مقصد اصلی پناهجویان ایرانی بوده و پس از آن در سال ۲۰۱۵ دوباره به این فهرست بازگشته و از سال ۲۰۱۶ به بعد مجدددر بین پنج کشور اصلی مقصد پناهجویان ایرانی در بین کشور‌های اروپایی قرار نگرفته است.
کشور اتریش نیزدر سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷ میزبان تعدادقابل توجهی از پناهجویان ایرانی بوده است.

هلند که در سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۴ از سهم مشخصی برخوردار بوده است، در سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷ که با ورود گسترده پناهجویان سایرکشور‌ها به کشور‌های اروپایی همزمان بوده است، از فهرست پنج کشور اول ثبت تقاضای پناهندگی توسط ایرانیان دربین کشور‌های اروپایی خارج شده ودوباره از سال ۲۰۱۸ به این لیست بازگشته است.

در سال ۲۰۱۹ نیز که در مجموع نزدیک به ۲۳ هزار پناهجوی ایرانی در کشور‌های اتحادیه اروپا و EFTA ثبت شده است، کشور آلمان با حدود ۸ هزار پناهجوی ایرانی ثبت شده جدید همچنان مقصد اصلی پناهجویان ایرانی به شمار می‌رود.

در سال ۲۰۱۹ پس از کشور آلمان به ترتیب کشور‌های بریتانیا، یونان، هلند و سوئد بیشترین پناهجوی ایرانی را به ثبت رسانده اند که در مقایسه با سال ۲۰۱۸ در سه کشور سالنامه مهاجرتی ایران ۱۳۹۹، ۲۴۸ آلمان، سوئد وهلند روند کاهشی بوده، اما در دو کشور یونان وبریتانیا پناهجویان ایرانی بیشتری به ثبت رسیده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پناهجویان ایرانی آلمان پناهجویان ایرانی در سال کشور های اروپایی پناهجوی ایرانی سال ۲۰۱۸ کشور اول ثبت شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۵۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر راننده معترضی ضد انقلاب و اراذل نیست؛ سوخت راننده افغان بیشتر از ایرانی است!

تین نیوز

نایب رییس کانون انجمن های صنفی کامیونداران کشور گفت: در حالی که هر روز سوخت رانندگان کامیون را محدود می کنند رانندگان افغان در ایران به راحتی سوخت دریافت می کنند و می توانیم این را ثابت کنیم که میزان دریافت سوخت آنها بیشتر از رانندگان ایرانی است و به راحتی با جاسازی مخازن، از راننده ایرانی سوخت بیشتری دریافت می کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، سید جلال موسوی درباره اعتراض برخی از کامیونداران اظهار داشت: اعتراض اخیر کامیونداران محدود و خودجوش بوده و اطلاعی از جزییات آن ندارم. اقدام هماهنگ با صنف و تشکلات نبوده است اما آنچه که مشخص بوده، این است که منشا اصلی این اعتراضات و نارضایتی ها موضوع سوخت است.

موسوی تاکید کرد: هرچند با اینگونه نارضایتی ها در قالب اعتراض و اعتصابات مخالف هستم اما باید به این نکته هم توجه داشت که اعلام اعتراض کامیون داران و رانندگان کامیون از کانال های رسمی هم به جایی نرسیده و از مذاکرات با متولیان به نتیجه ای نرسیدیم و نمی توان به هر راننده ای که به حق معترض است برچسب اراذل و ضد انقلاب زد.

نایب رییس کانون انجمن های صنفی کامیونداران کشور با بیان اینکه از سال گذشته پیگیر افزایش کرایه حمل بار و حق توقف هستیم اما به نتیجه ای نرسیدیم، گفت: می گویند با افزایش کرایه حمل و افزایش دستمزد تورم بالا می رود اما مگر افزایش جزیی کرایه حمل بار و دستمزد راننده چقدر بر روی تورم تاثیر می گذارد؟ آن عامل مهم و موثر در افزایش نرخ تورم، نرخ دلار است که همواره در حال افزایش بوده نه افزایش جزیی دستمزد راننده کامیون.

موسوی با اشاره به افزایش هزینه های رانندگان ادامه داد: اردیبهشت ماه سال گذشته یک جفت لاستیک را 24 میلیون و 500 هزار تومان می خریدیم اما در همان سال گذشته در اسفند ماه قیمت همین لاستیک به 32 میلیون و 800 هزار تومان رسید این در حالی است که نرخ کرایه نه تنها افزایش پیدا نکرد بلکه با کاهش بار کمتر هم شد.

وی با بیان اینکه از همان دو سال گذشته که پایه سوخت 2000 لیتر را قطع کردند، اعتراض و گلایه های رانندگان شروع شد، اظهار داشت: با قطع پایه سوخت، میزان ارایه سوخت را پیمایش اعلام کردند اما تردد پرت رانندگان را محاسبه نکردند. برای مثال در مسیر حمل بار اراک تهران در سمنان بارگیری می شود اما سمنان در بارنامه ثبت نمی شود و آن مسیر برای راننده محاسبه نمی شود و این میزان سوخت در پیمایش نمی آید.

نایب رییس کانون انجمن های صنفی کامیونداران کشور با تاکید بر راینکه راننده کامیون ها گازوییل فروش و قاچاقچی سوخت نیستند، گفت: پیشنهاد برگشت پایه سوخت را داده ایم و اگر راننده ای این پایه را تا اخر ماه مصرف نکرد آن را باطل کنند اما می گویند رانندگان مابقی را می فروشند اما این ادعا صحت ندارد مگر چند راننده گازوییل می فروشد که باعث افزایش قاچاق سوخت شود چرا به جای این موضوع جلوی قاچاق سیستم یافته سوخت را نمی گیرند؟

موسوی افزود: در حالی که هر روز سوخت رانندگان کامیون را محدود می کنند رانندگان افغان در ایران به راحتی سوخت دریافت می کنند و می توانیم این را ثابت کنیم که میزان دریافت سوخت آنها بیشتر از رانندگان ایرانی است و به راحتی با جاسازی مخازن سوخت از راننده ایرانی، سوخت بیشتری دریافت می کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • هر راننده معترضی ضد انقلاب و اراذل نیست؛ سوخت راننده افغان بیشتر از ایرانی است!
  • افزایش شمار پناهجویان بی‌خانمان در انگلیس
  • برچیدن کمپ‌های پناهجویان در آستانه بازی‌های المپیک پاریس
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • ناپدیدشدن هزاران پناهجو که قرار است به رواندا فرستاده شوند
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • ایرانی‌ها سال گذشته چقدر صدقه دادند؟
  • سفیر ازبکستان: از داروسازان ایرانی استقبال می‌کنیم
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل تنش در روابط دوبلین-لندن
  • علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد