Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

محمدرضا صدیق‌ پور، دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یک روزه درباره دلیل گران بودن این نوع جوجه گفت: در زمان اصلاح قیمت مرغ در فروردین ماه به قیمت جوجه یک روزه بی توجهی و قیمت آن اصلاح نشد. در نتیجه واحد‌های تولید این نوع جوجه ضرر دیدند و از فرآینده تولید خارج شدند.

به گزارش تسنیم، وی افزود:، اما اکنون با افزایش تقاضا، قیمت جوجه یک روزه هم افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته یک صحبت‌های غیر رسمی هم در حوزه مرغ گوشتی و هم در حوزه جوجه یک روزه برای اصلاح قیمت شده است، ولی هنوز رسما اتفاقی نیفتاده است در حالی که نیاز است در اسرع وقت تکلیف تولید کننده برای برنامه ریزی درست، مشخص شود. البته با این وجود، تولید کنندگان تا کنون بیش از ۸۲۵ میلیون جوجه یکروزه تولید کرده اند.

صدیق‌پور با تمجید از سامانه "بازارگاه" وزارت جهاد کشاورزی گفت: سال گذشته سویا بیش از ۱۵ هزار تومان قیمت داشت، اما این سامانه قیمت را کنترل کرد. بی شک این اقدام یکی از ایده‌های هوشمندانه این وزارت بود.

وی با اشاره با انتشار آمار‌های غلط درباره جوجه‌های یک روزه گفت: به ویژه از آبان ماه به بعد تولید جوجه یک روزه به اندازه کافی خواهد بود و در حال حاضر شرایط خوبی بر بازار حاکم است.

محمدعلی کمالی سروستانی، مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی هم درباره وضعیت تامین نهاده‌های دامی برای مرغداران گوشتی گفت: در مرحله تایید حواله نهاده‌های دامی در سامانه مشکلی وجود ندارد، اما مشکل تاخیر در حمل از انبار‌ها و گمرک و همچنین مشکل دیگر گاهی کیفیت پایین نهاده وجود دارد.

وی درباره مشکلات مرغداران در تامین جوجه یک روزه نیز گفت: تفاوت میزان تقاضا نسبت به تامین جوجه یک روزه در بازار زیاد است. اما برنامه ریزی‌هایی در مدیریت تقاضا انجام شده است که امیدواریم تناسبی در این بازار هم ایجاد شود، در نتیجه امیدواریم در آبان ماه کمبود تولید مرغ نیز جبران شود.

کمالی تاکید کرد: به دلیل افزایش قیمت ماهی و گوشت قرمز تمایل به مصرف مرغ بالا رفته است و این نیز دلیل دیگری بر تمایل مرغداران بر جوجه ریزی بیشتر است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: مرغ جوجه یک روزه صراط جوجه یک روزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۶۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در تولید تخم‌مرغ سیر صعودی داشتیم/ آماده‌سازی بستر صادرات تخم‌مرغ به روسیه

مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغ تخم‌گذار با اشاره به اینکه برای اولین بار در تلاش هستیم که مسیر صادرات تخم مرغ به روسیه را باز کنیم. گفت: در سال ۱۴۰۲، ۱۳۵ هزار تن تخم مرغ صادر کردیم در حالی که سه سال قبل تنها ۲۰ هزار تن تخم مرغ صادر شد.

به گزارش ایسنا، محمد مرادی در نشست خبری که امروز برگزار شد با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ با وجود  اصلاحات اقتصادی و تغییر نرخ ارز که به تبع آن افزایش قیمت نهاده‌ها را به دنبال داشت قیمت تخم مرغ ثبات ماند و نوسانی نداشت، گفت: افزایش هزینه های تولید و ثابت ماندن قیمت باعث شد که به تولیدکنندگان فشار زیادی وارد شود اما با همت آنها در تولید سیر صعودی داشتیم و میزان تولید در سال ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ افزایش ۱۰۰ هزار تنی داشت.

وی افزود:در سال ۱۴۰۲، ۱۳۵ هزار تن تخم مرغ صادر کردیم در حالی که سه سال قبل اعلام کرد تنها ۲۰ هزار تن تخم مرغ صادر شد.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران میهن تصریح کرد:به تمام کشورهای همسایه صادرات داریم زیرا تخم مرغ کالای فاسد شدنی است و نمی توان آن را به دور دست صادر کرد.

به گفته وی در حال حاضر به کشورهای امارات، کویت، قطر، بحرین، عراق، سوریه، افغانستان، ترکمنستان، پاکستان صادرات انجام می شود. ‌ همچنین برای اولین بار در تلاش هستیم که مسیر صادرات تخم مرغ به روسیه را باز کنیم. امیدواریم در سال جدید به روسیه صادرات صورت گیرد.

مرادی عنوان کرد: در آسیب شناسی صادرات به این موضوع رسیدیم که تولید برای داخل باید به گونه‌ای باشد که تصمیم گیران و مسئولان تصمیمات آنی در خصوص صادرات نگیرند. به همین دلیل بازار داخل را به خوبی تامین ‌کردیم.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران  میهن اضافه کرد:در سال ۱۴۰۲ یک میلیون و ۳۳۰ هزار تن تخم مرغ صنعتی تولید کردیم در حالی که سال ۱۴۰۱ میزان تولید یک میلیون و ۲۳۰ هزار تن بود.

وی با بیان اینکه برای اولین بار  کمترین نوسان قیمت تخم مرغ را در مزارع تولیدی و سفره مردم داشتیم، گفت: امسال رکورد تولید جوجه و  جوجه ریزی با میانگین ۵۵ میلیون قطعه در سال شکسته شد که پشتوانه محکمی در تولید تخم مرغ ایجاد کرد.

این فعال بخش خصوصی عنوان کرد: در گله های مولد بخش اجداد دوگله در کشور موجود بود که به ۳ گله ارتقا پیدا کرد.

وی با بیان اینکه روند رو به رشدی در همکاری با صندوق بیمه محصولات کشاورزی داشتیم، گفت:امروز ۱۰۰ درصد جوجه تخم گذار کشور تحت پوشش بیمه هستند و هیچ جوجه تخم گذاری در کشور فاقد بیمه نیست. امروز در بخش کشاورزی هیچگونه طلب و بدهکاری به دولت نداریم.

مدیرعامل اتحادیه مرغ تخم گذار در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت: سه سال قبل دو شرکت زنجیره‌ای در تولید تخم مرغ داشتیم اما سال ۱۴۰۱ این دو شرکت به۶ واحد و امروز به ۱۹ شرکت افزایش یافته است. در حقیقت می توان گفت که ۳۰ درصد تولید تخم مرغ در کشور در قالب زنجیره‌ها صورت می گیرد.

وی همچنین به راه‌اندازی پویش هر مرغدار یک مدرسه اشاره کرد و گفت: مرغداران به صورت خودجوش در کشور تخم مرغ به صورت رایگان به مدارس تحویل می دهند. این پویش به تازگی شروع شده و امیدواریم ادامه دار شود.

مرادی در ادامه گفت: در سال ۱۳۹۳ تا ۱۴۰۰ به صورت میانگین ۸ استان صادرکننده تخم مرغ بودند. در طول دو سال گذشته تعداد استان‌های صادرکننده به ۱۸ استان افزایش یافت. همچنین سال ۱۳۹۳ تا ۱۴۰۱، ۲۲ شرکت صادرکننده داشتیم که در سال ۱۴۰۲ به ۷۷ شرکت افزایش یافت.

وی همچنین عنوان کرد: قیمت فروش  هر کیلو  تخم مرغ در شش ماه اول سال کمتر از نرخ مصوب و حدود  ۴۴ هزار تومان بود.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران میهن عنوان کرد:سرانه مصرف تخم مرغ در کشور ۱۴.۵ کیلو است و این در حالیست که سه سال قبل ۱۱.۵ کیلو بود. سرانه مصرف جهانی نیز ۱۰.۵ کیلو است. ما از سرانه مصرف جهانی بالاتر و از سرانه مصرف کشورهای توسعه یافته که ۱۸ تا ۱۹ کیلو است، عقب تریم.

وی اضافه کرد: پیش بینی می‌کنیم برای سال آینده میزان صادرات را به ۱۶۰ هزار تن برسانیم. همچنین در تولید تخم مرغ رتبه ۹ دنیا را داریم.

مرادی در پایان گفت: ضریب نفوذ مکانیزاسیون در صنعت تخم مرغ ۴۰ درصد است که البته قابلیت این را داریم تا ۱۰۰ درصد نیز افزایش دهیم. افزایش ضریب مکانیزاسیون منجر به صرفه جویی ۶۰۰ تن نهاده در روز و ۳.۶ میلیون مترمکعب آب در سال است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • در تولید تخم‌مرغ سیر صعودی داشتیم/ آماده‌سازی بستر صادرات تخم‌مرغ به روسیه
  • تخم مرغ امسال کمترین نوسان قیمتی را تجربه کرد
  • خودکفایی در تولید جوجه اجداد مرغ گوشتی
  • هیچ ماشین حسابی نحوه محاسبه قیمت مرغ را برنمی‌تابد
  • امسال خبری از التهابات بازار مرغ نیست
  • قیمت جدید مرغ امروز ۲۷ اسفندماه
  • قیمت جدید مرغ امروز ۲۷ اسفتدماه
  • ۷۰ هزار تن از تولید گوشت مرغ مازاد بر نیاز کشور است
  • بیش از ۱۱۲ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در خراسان رضوی انجام شده است
  • تولید ۶ هزار و ۱۲۰ تن گوشت مرغ در استان بوشهر