Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر عرصه زیست‌فناوری در کشور به شکل درست و اصولی رشد کند، بیش از ۵۱ میلیارد دلار به درآمد ناخالص کشور افزوده خواهد شد. این اتفاق می‌تواند رونق اقتصادی را برای کشور به همراه آورد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که ارتقای دانش و فناوری‌های زیستی به منظور کسب ثروت و رفاه عمومی است سعی دارد با کمک ۳ سرفصل «سلامت»، زیست‌فناوری صنعتی و امنیت غذایی، سهم اقتصاد زیستی از درآمد ناخالص ملی کشور را ۱۰ درصد افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پیش‌بینی می‌شود که با اجرایی شدن برنامه‌های این ستاد، بیش از ۵۱ میلیارد دلار به درآمد ناخالص کشور از طریق توسعه فناوری‌های زیستی افزوده شود. این پیش‌بینی‌ها می‌گوید در صورت اجرای موفق این ۳ سرفصل، سهم زیست‌فناوری صنعتی از این حوزه به ۴۱ درصد، زیست‌فناوری پزشکی ۱۳ درصد، امنیت عذایی در سه حوزه زارعت و باغبانی، دام و طیور و صنایع غذایی به ۴۶ درصد برسد.

این اقدامات تاثیر بسزایی در کسب ۳ درصد از سهم بازار جهانی زیست‌فناوری توسط ایران نیز دارد و به ارتقای علمی و فناوری به منظور کسب مقام نخست منطقه و سهم شایسته جهانی هم کمک می‌کند.

این فناوری کاربردی در جهان می‌تواند عرصه صنعتی کشور را متحول کند و منجر به تولید محصولات گوناگون با صرف هزینه و انرژی کمتر، ضایعات اندک و از همه مهمتر با کمترین اثر مخرب بر محیط زیست شود.

صنایعی، چون کشاورزی، دارو، درمان، غذا و ... می‌توانند با کمک فناوری‌های زیستی به شکلی نو احیا شوند و رشد کنند. این اتفاق در ایران با بروز و ظهور شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق شتاب گرفته است. رخدادی که منجر به توسعه همه جانبه زیست فناوری در کشور شد و امروز ایران را به عنوان یکی از نام‌آورترین کشور‌ها در این عرصه معرفی کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: زیست فناوری درامدزایی فناوری درآمد ناخالص زیست فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۱۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد

ایتنا - ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت در این بیانیه گفت که دستیار هوش مصنوعی Copilot (کوپایلوت) تعداد مشترکین پولی خود را در این سه ماهه 35 درصد افزایش داد و به 1.8 میلیون نفر رساند.
مایکروسافت فعلا تصمیم ندارد هزینه‌های هوش مصنوعی خود را کاهش دهد. این غول فناوری درباره درآمد سه ماهه سوم خود اعلام کرد که به دلیل رشد تقاضا و افزایش میانگین هزینه در پلتفرم ابری خود، Azure، به سرمایه گذاری در هوش مصنوعی و خدمات ابری ادامه خواهد داد.

امی هود، مدیر ارشد مالی مایکروسافت، در این تماس گفت که مخارج سرمایه‌ای (آنچه یک شرکت برای خرید یا نگهداری دارایی‌ها خرج می‌کند) افزایش خواهد یافت. هود گفت: در حال حاضر، تقاضای کوتاه‌مدت هوش مصنوعی کمی بالاتر از ظرفیت موجود ما است.

این شرکت در سه ماهه سوم نزدیک به 11 میلیارد دلار برای اموال و تجهیزات هزینه کرده است  که 66 درصد بیشتر از هزینه‌ای است که در مدت مشابه یک سال قبل خرج کرده بود.

طبق بیانیه درآمد مایکروسافت در سه ماهه سوم از محصولات ابری خود، از جمله Azure (آزور)،  26.7 میلیارد دلار درآمد کسب کرده است. ساتیا نادلا، مدیرعامل این شرکت در این بیانیه گفت که دستیار هوش مصنوعی Copilot (کوپایلوت) تعداد مشترکین پولی خود را در این سه ماهه 35 درصد افزایش داد و به 1.8 میلیون نفر رساند.
 

درآمد بیشتر از حد انتظار مایکروسافت باعث شد سهام در معاملات بعد از ساعت 4 درصد افزایش یابد. هم درآمد و هم سود هر سهم از برآوردهای وال استریت پیشی گرفت.

برنامه‌های این شرکت برای هزینه‌های بیشتر به دنبال سایر تعهدات بزرگ برای توسعه هوش مصنوعی است. این شرکت قصد دارد تا پایان سال به 1.8 میلیون تراشه هوش مصنوعی دست یابد و ظرفیت مرکز داده خود را افزایش دهد.

تمایل مایکروسافت به هوش مصنوعی و مدل‌های پایه، نیاز به مراکز داده بیشتر، از جمله شریک مایکروسافت  OpenAI، سازنده ChatGPT و GPT-4 را افزایش می‌دهد. مدل‌های هوش مصنوعی باید روی کوه‌هایی از داده آموزش ببینند، که به هزاران واحد پردازش گرافیکی تولید شده توسط شرکت‌هایی مانند Nvidia نیاز دارد. مایکروسافت در حال طراحی تراشه های خود برای کاهش اتکای خود به Nvidia است.
 

دیگر خبرها

  • افزایش درآمد گردشگری ترکیه
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • رونمایی از سکوهای زنجیره ارزش گردشگری و مرکبات مازندران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • نمونه‌های دریایی ایران در مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران ذخیره می‌شود
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»