Web Analytics Made Easy - Statcounter

دومین روز از آبان ماه ۱۴۰۰ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به اظهار نظر مهدی پاکدل بازیگر سینما و تلویزیون در مورد نقشش در فیلم «محمد رسول الله(ص)» اشاره کرد.

خبرگزاری میزان - دومین روز از آبان ماه ۱۴۰۰ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به اظهار نظر مهدی پاکدل بازیگر سینما و تلویزیون در مورد نقشش در فیلم «محمد رسول الله» اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی پاکدل: به بازی در فیلم سینمایی «محمد رسول الله (ص)» افتخار می‌کنم

بازیگر فیلم «محمد رسول الله (ص)» گفت: «محمد رسول الله (ع)» به عنوان یک فیلم تاریخی، زحمت و کار زیاد و درگیری فوق العاده‌ای داشت، به نظر من این فیلم جزو یکی از بزرگترین فیلم‌های تاریخ سینمای ایران به حساب می‌آید.

مهدی پاکدل بازیگر سینما و تلویزیون در آخرین گفت‌وگوی خود با میزان پیرامون ایفای نقش در فیلم سینمایی «محمد رسول الله (ص)» گفت: باید بگویم که نقش آفرینی در «محمد رسول الله (ص)» برایم یک افتخار بزرگ بود و خدا را شاکرم که این اتفاق برای من افتاد.

وی بازی در فیلم «محمد رسول الله (ص)» را اتفاقی مهم در زندگی خود دانست و افزود: این نقش و بازی در این فیلم نقشی متفاوت و ماندگار در کارنامه کاری ام است، علاوه بر این همکاری با "مجید مجیدی" نیز افتخاری بود که نصیب من شد.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

بازیگر سریال ستایش پیرامون انتقاداتی که برخی منتقدین بر فیلم «محمد رسول الله (ص)» اظهار داشت: نظر منتقدان محترم است، اما باید بگویم که حقیقت این است که ما برای منتقدان فیلم نمی‌سازیم و یک اثر سینمایی برای عموم مخاطبان ساخته می‌شود، در اکران عمومی فیلم که این روز‌ها با استقبال گسترده مخاطبان مواجه شده می‌توانیم بگوییم که مجید مجیدی کار خود را مثل همیشه به درستی انجام داده است.

وی درباره مدت زمان طولانی این فیلم ادامه داد: من سه بار پشت سر هم «محمد رسول الله (ص)» را دیده ام و از تماشای آن خسته نشده ام، اما واقعیت این است که من به عنوان بازیگر این فیلم به تنهایی نمی‌توانم نظر بدهم، زیرا گروه ۳۰۰ نفره این فیلم ضمن همفکری باهم به این نتیجه رسیده‌اند که این اثر ظرفیت پذیرش ۳ ساعت زمان را برای نگه داشتن مخاطب پای فیلم دارد.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

ولادت «حضرت محمد(ص)» جامعه بشری را غرق در رحمت کرد

یک کارشناس علوم قرآنی گفت: خداوند جامعه بشری را با ولادت حضرت «محمد مصطفی (ص)» غرق در رحمت کردند ولادت ایشان مصادف بود با فروپاشی ظلم در بسیاری از نقاط دنیا که نشانه‌های فراوانی را بر جای گذاشت.

کاظم بهرام در گفت‌وگو با میزان پیرامون اهمیت و ارزش هفته وحدت گفت: هفته وحدت که از آن به عنوان هفته رحمت نیز باید یاد کرد، هفته‌ای است با برکت برای تمام مسلمانان، ایامی که همبستگی مسلمانان را یادآوری می‌کند و همراه است با میلاد «پیامبر اعظم (ص)» و نزول رحمت ایشان بر همه بشریت.   ***«پیامبر اکرم (ص)» منجی و پیام‌آور حقوق بشر   وی «پیامبر اکرم (ص)» را منجی و پیام‌آور حقوق بشر خواند و افزود: «پیامبر اکرم (ص)» پیامبر رحمت لقب نام گرفتند، زیرا علاوه بر رحمت خداوند قانونی ارزنده و ارزشمند را به عنوان حقوق بشر برای همه انسان‌ها به ارمغان آوردند. حقوق بشری که خداوند متعال از طریق آموزه‌های قرآن کریم بر «خاتم النبیین (ص)» عرضه فرمودند مسیری راهگشا را به جامعه بشری ارائه کرد، در عین حال بهترین و جامع‌ترین حقوقی است که می‌تواند برای انسان شکل گرفته باشد، لذا باید تاکید کرد که خداوند متعال مانیفست حقوق بشر جهانی را توسط «پیامبر اعظم (ص)» به جامعه بشری هدیه کرده است و چنانچه صاحبان قدرت و تزویر اجازه دهند تا حقایق و آموزه‌های بلند این کتاب آسمانی به جامعه بشر معرفی شود قطعاً نخستین کسانی که زیر سوال می‌روند همین صاحبان قدرت و تزویر هستند افرادی همانند رئیس جمهور فرانسه و یا ایالت متحده این‌ها افرادی هستند که عموماً با شعار حقوق بشر و با اهدافی غیر عدالتخواهانه پا به عرصه سیاست گذاشته و تلاش دارند منافع شخصی و حزبی خود را زیر نام حقوق بشر به پیش برانند.  بیشتر بخوانید: برای مطالعه مطالب و گفت‌وگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید
***«پیامبر اکرم (ص)» آزادی بیان را در عمل به اجرا گذاشتند
  بهرام بر رویکرد «پیامبر اکرم (ص)» اشاره و تاکید کرد: هنگامی که خداوند «پیامبر اکرم (ص)» را به عنوان، ولی خودت مبعوث کرد ایشان رویکردی ارزنده را در قبال سایر مذاهب در پیش گرفتند، «پیامبر اکرم (ص)» آزادی بیان را در عمل به اجرا گذاشتند و توانستند تعداد بسیار زیادی از یهودیان و مسیحیان را مسلمان کنند آن‌ها به خواست خود حقیقت دین اسلام را درک کرده و با جان دل آن را پذیرفتند، «پیامبر اکرم (ص)» اجازه دادند تا مناظرات آزادانه در بین مذاهب و با حضور افکار عمومی برگزار شود همین امر اجازه انتخاب و حقیقت دین اسلام را در بین سایر مذاهب به خوبی مشخص کرد لذا باید تاکید کرد این است آزادی بیانی که «پیامبر اکرم (ص)» آن را به اجرا گذاشته و به آزادی عقاید و گفت‌وگو چهره‌ای حقیقی دادند.    برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید
نقش موثر «امام جعفر صادق (ع)» در ترسیم مکتب «اهل بیت(ع)»
  یک کارشناس علوم قرآنی گفت: «امام جعفر صادق (ع)» نقش موثری در ترسیم مکتب «اهل بیت(ع)» داشته‌اند به حدی که بخش اعظمی از روایات فقهی برجای مانده از این امام بزرگوار نقل شده است، ایشان پایه گذار علوم اخلاق، سبک زندگی، طب و احکام هستند.

محمد هادی هدایت در گفت‌وگو با میزان پیرامون جایگاه «امام جعفر صادق (ع)» و نقش ایشان در زنده نگاه داشتن اسلام ناب محمدی گفت: «امام جعفر صادق (ع)» یکی از امامان تاثیرگذار بر دین اسلام خصوصا در مکتب شیعه بوده‌اند به طوری که ۹۰ درصد معارف شیعه از زبان این امام بزرگوار بیان شده است، «امام جعفر صادق (ع)» نقش مهمی در بنیان فکری شیعه و جهان اسلام داشته‌اند.

***نقش موثر «امام جعفر صادق (ع)» در ترسیم مکتب «اهل بیت(ع)»

وی در همین راستا ادامه داد: «امام جعفر صادق (ع)» نقش موثری در ترسیم مکتب «اهل بیت(ع)» داشته‌اند به حدی که بخش اعظمی از روایات فقهی برجای مانده از این امام بزرگوار نقل شده است، ایشان پایه گذار علوم اخلاق، سبک زندگی، طب و احکام هستند، به عبارت دیگر «امام جعفر صادق (ع)» پایه‌گذار پازلی که نظام اندیشه اسلامی و شیعه را بیان می‌کند هستند.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه مطالب و گفت‌وگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید

هدایت به ذهنیت‌ مردم جامعه در عصر «امام جعفر صادق (ع)» اشاره و بیان کرد: یکی از مهمترین عواملی که در زمان امامت هر کدام از «ائمه معصومین(ع)» وجود داشته میزان بصریت اندیشی مردمان آن عصر است، در زمان «امام حسین (ع)» مردم بصیرت و تدابیر لازم را نداشتند به حدی که حتی «سیدالشهدا(ع)» را به عنوان امام عصر خود نپذیرفته بودند، در حالی که مردم هم عصر «امام جعفر صادق (ع)» تا حدود زیادی به بصیرت رسیده بودند، آنان شناخت بیشتری نسبت به خلفای ظلم و جور پیدا کرده بودند و «امام جعفر صادق (ع)» را بهتر درک کرده و به مقام ایشان تا حد زیادی آگاهی داشتند، البته این آگاهی نیز بر اثر تلاش دیگر ائمه پیش از ایشان در برخورد با شرایط زمانشان بوجود آمده بود.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید    انتهای پیام/ برچسب ها: ادبیات دین و اندیشه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا ادبیات دین و اندیشه محمد رسول الله امام جعفر صادق ترسیم مکتب برای مشاهده پیامبر اکرم جامعه بشری مهدی پاکدل جامعه بشر کلیک کنید اهل بیت ع حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۱۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش شاعرانه محمد مهدی عبداللهی به شعر رهبر انقلاب

                                      

 

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛  بیت                                                       تو راست معجزه در کف ز ساحران مهراس                                        عصا بیفکن و از بیم اژدها مگریز

 از رهبر انقلاب در آستانه عملیات تنبیهی وعده صادق علیه رژیم کودک کش و غاصب صهیونیستی، باعث شد شاعران در ادامه این بیت ،اشعاری را بسرایند. یکی از این شاعران محمد مهدی عبداللهی است که اشعارش را در ادامه می خوانیم:

همیشه اهل ولا باش، از بلا مگريز بنوش جام بلا را از ابتلا مگريز

شهيد باش و شهيدانه در دل ميدان به روز واقعه ى سرخ از قضا مگريز

عصاى معجزه بردار و در ميانه ى نيل بپيچ در دل طوفان از اژدها مگريز

چقدر علقمه امروز در مقابل توست؟! علم به دوش بگير و به انزوا مگريز

صدای العطش کودکان غزه کنون به گوش می رسد ای دوست، از صدا مگریز

به هوش باش امان نامه را امان ندهی میان معرکه از بیم فتنه ها مگریز

بخوان كه لشكر شیطان سقوط خواهد كرد مبند دل به شياطين به ناكجا مگريز

قسم به وعده ی صادق كه قدس آزاد است بیا و یکدم در اثبات مدعا مگريز

نماز در وسط صحن قدس شيرين است در اقتداى شهيدان بزن صلا مگريز

ظفر از آنِ خداوند حىّ سبحان است ز کدخدا مهراس از خدا خدا مگريز

چه خوب گفت امينِ قُلوبِ مَنْ والاه "به حق سپار دل خويش و از دعا مگريز"

يقين كه خَيرُالعمل با ولايت عشق است از آستانه ى اولاد مرتضى مگريز

فرار کن به سوی کشتی نجات حسین به روز حادثه از سمت کربلا مگریز

به پرچمى كه بر آن حك شده ست نصرُالله سوار مى رسد از راه، بى هوا مگريز

دیگر خبرها

  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت مسیح
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت عیسی
  • حضور وزیر ورزش و جوانان در مراسم نخستین سالگرد درگذشت صفارزاده
  • واکنش شاعرانه محمد مهدی عبداللهی به شعر رهبر انقلاب
  • دفاع مقدس برگرفته از تاسوعا و عاشورای حسینی است/ عملیات وعده صادق نتیجه خون شهداست
  • تسلیت سید محمد خاتمی به سید حسین خمینی در پی درگذشت همسر شهید آیت‌الله سیدمصطفی خمینی
  • دلایل توصیه ائمه(ع) به زیارت حضرت عبدالعظیم(ع)
  • بزرگداشت حمزه سیدالشهدا در کشور کم‌رنگ است
  • دلیل عظمت شاه عبدالعظیم حسنی (ع) چه بود؟