Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@14:31:49 GMT

آمریکا از تایلند دستکش دست دوم طبی وارد کرد

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۸۱۵۹۹

آمریکا از تایلند دستکش دست دوم طبی وارد کرد

به گزارش ایرنا از سی ان ان، با شیوع و اوج همه گیری کرونا، در تایلند بسیاری از شرکت های غیرقانونی شکل گرفتند که کارگران مهاجر با توجه به تقاضای بالای جهانی، دستکش‌های یکبار مصرف پزشکی را شسته و دوباره به بازار عرضه می‌کردند.

سی ان ان با استناد به نتایج یک تحقیق چند ماهه گزارش داد که دستکش‌های شسته شده به کشورهای مختلف صادر می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 تحقیقات نشان می‌دهد میلیون ها جفت از این نوع دستکش‌ها به آمریکا نیز وارد شده است.

داگلاس استین کارشناس صنعت در این مورد گفت: حجم عظیمی از محصولات بد از جمله دستکش‌های کثیف، دست دوم و نامرغوب وارد آمریکا شده است که به نظر می‌رسد سازمان غذا و دارو به تازگی شروع به بررسی این موضوع کرده است.

تحقیقات در مورد واردات دستکش‌های دسته دوم از تایلند با گزارش یک شرکت آمریکایی که در اوایل سال جاری با گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده و سازمان غذا و دارو تماس گرفته بود، انجام شد.

پس از انتشار این گزارش توسط شبکه سی ان ان، سازمان غذا و دارو آمریکا اعلام کرد که در مورد یک موضوع واکنش نشان نمی‌دهد اما اقداماتی را برای یافتن و توقف فروشندگان محصولات تایید نشده انجام داده است.

برچسب‌ها شبکه سی ان ان ویروس کرونا ایالات متحده آمریکا سازمان غذا و دارو تایلند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شبکه سی ان ان ویروس کرونا ایالات متحده آمریکا شبکه سی ان ان ویروس کرونا ایالات متحده آمریکا سازمان غذا و دارو تایلند سازمان غذا و دارو سی ان ان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۱۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه عرضه و حمل دارو به‌صورت آزمایشی به مدت ۶ ماه در یکی از استان ها اجرایی خواهد شد، گفت: فعالیت سکوهای اینترنتی تنها در حوزه حمل دارو و با نظارت سازمان غذا و دارو صورت می گیرد.

به گزارش ایسنا، سید حیدر محمدی با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکوهای اینترنتی، اظهارکرد:  تدوین این آیین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکوهای اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، اظهار کرد: آنچه درمورد حمل دارو توسط سکوها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آیین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌ هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آیین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکوهای اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکوهای مورد تایید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

محمدی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، گفت: این آیین‌نامه تنها درمورد حمل دارو و  تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه داروهای خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته وی مجوز فعالیت سکوهای اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند،  دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکوهای متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت(سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکوها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آیین‌نامه برای سکوها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکوهای اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تایید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین درصورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیکانپور از سازمان غذا و دارو رفت
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • اما و اگرهای فروش اینترنتی دارو
  • نگرانی گزارشگر سازمان ملل درباره تعلیق دانشجویان معترض در آمریکا
  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو
  • داوید رایا یا جوردن پیکفورد؛ چه کسی برنده دستکش طلایی فصل 24-2023 لیگ برتر انگلیس می‌شود؟
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • تشدید تدابیر امنیتی در اطراف سازمان‌های صهیونیستی در جهان
  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • فرآورده‌های گیاهی غیر مجاز اعلام شد