Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@22:28:37 GMT

تراکتور خواهان در اختیار گرفتن تبلیغات محیطی شد

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۸۲۰۲۰

تراکتور خواهان در اختیار گرفتن تبلیغات محیطی شد

مدیرعامل باشگاه تراکتور طی نامه‌ای به رئیس فدراسیون فوتبال خواستار در اختیار گرفتن تبلیغات محیطی دیدارهای خانگی شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از رسانه رسمی باشگاه تراکتور، جمشید نظمی طی نامه‌‌ای به رئیس فدراسیون فوتبال که رونوشت آن به  وزیر ورزش و جوانان، مجمع نمایندگان منطقه شمالغرب کشور، استاندار استان آذربایجان شرقی و ریاست سازمان لیگ نیز ارسال شده، در راستای احقاق بخشی از حقوق قانونی باشگاه، خواستار در اختیار گرفتن تبلیغات محیطی بازی‌های خانگی خود شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن نامه مذکور به شرح ذیل است:

ریاست محترم فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران

جناب آقای دکتر عزیزی خادم

با سلام، احتراماً به عرض عالی می رساند علیرغم اینکه فوتبال در دنیا چندین دهه است به صنعت پرسود و جذاب برای سرمایه گذاری تبدیل گردیده، برای هواداران باشگاه ها و تیم های ملی نیز باعث مشغولیت، جذابیت و سرگرمی و برای باشگاه ها و حتی تیم های ملی هم تقریباً محل درآمد پرسودی می باشد و محل های درآمد نیز تقریباً مشخص می باشد، از جمله: 1) بلیط فروشی، 2) فروش پیراهن، 3) تبلیغات روی پیراهن، 4) تبلیغات دور زمین، 5) پخش تلویزیونی، 6) فضای مجازی، 7) فروش بازیکن و موارد دیگر.

جناب آقای دکتر عزیزی خادم، همانطور که خودتان استحضار دارید و واقف هستید، هر کدام از این موارد هفتگانه در فوتبال ایران مشکلات خاص خود و محدودیت های قانونی و یا عرفی را برای باشگاه های ما در رده های مختلف داشته و باعث گردیده این صنعت مدرن فوتبال در ایران هیچگونه توجیه اقتصادی و یا به تبع آن توجیه معنوی نداشته و فوتبال کشور را هر روز به پرتگاه نزدیکتر کرده و در آستانه ورود به فروپاشی قرار دهد. این در حالیست که درآمد فوتبال در ایران برای شرکت یا گروه هایی هست که در کنار فوتبال بوده و از طریق فضای مجازی و با شرکت های واسط اقتصادی فعالیت می کنند و تقریباً بیش از 80 درصد سود کلان فوتبال به جیب آنها می رود و این در حالی است که هزینه کلان باشگاه داری بر عهده باشگاه می باشد.

اگر با دقت به این موارد هفتگانه نگاه کنیم، به جز بند هفت آن، هیچکدام از بندهای دیگر در ایران قابل درآمدزایی برای باشگاه نبوده و یا اگر هم درآمدی داشته باشد، خیلی ناچیز است که اصلاً در مقابل هزینه باشگاه داری عددی به حساب نمی آید، و نیز خود فروش بازیکن نیز با توجه به قوانین غیرحرفه ای و غیرشفاف در فدراسیون و سازمان لیگ، با مشکلات خاص خود دست به گریبان می باشد.

چنانچه می دانید، بیش از 85 درصد باشگاه های لیگ برتر به صورت دولتی و یا شبه دولتی اداره می گردند که این موضوع نیز خود یکی از مشکلاتی است که گریبان فوتبال ایران را گرفته است، زیرا بخش خصوصی در فوتبال ایران باید با باشگاه هایی رقابت کند که نه درآمد برای آنها مهم است و نه هزینه باشگاه داری، چون هیئت مدیره و مدیران باشگاه های دولتی صرفاً مدیران هزینه بوده و نیازی به درآمد باشگاه مطبوع خود ندارند.

جناب دکتر، اگر باشگاه داری و فوتبال در کشور از نظر اقتصادی بدین شکل مدیریت گردد، نه تنها از نظر اقتصادی در فوتبال پیشرفتی نخواهیم داشت، بلکه در مسیر رقابت در آسیا و حتی در منطقه چیزی برای گفتن نخواهیم داشت و باعث سرکوب احساسات و شور و نشاط هواداران عظیم فوتبال و مردم عزیزمان خواهد شد. لذا استدعا دارد برای نجات کشتی به گِل نشسته فوتبال ایران، به صورت فورس و سریع دستور بررسی و حل و فصل مشکلات اقتصادی و موارد دیگر از جمله بررسی آئین نامه ها و قوانین فوتبال کشور داده شود.

لذا بر همین مبنا و با توجه به موارد ذکر شده و شعارهای انتخاباتی حضرتعالی که اعلام کرده اید "حقوق قانونی باشگاه ها  را به خودشان برمی گردانیم"، این باشگاه در راستای سیاست های کلان حضرتعالی، تقاضا دارد دستور فرمائید در بازی های خانگی باشگاه بزرگ تراکتور، به دلیل اینکه قسمتی از هزینه های باشگاه داری را از این طریق جبران نماید، تبلیغات دور زمین توسط خود باشگاه انجام گرفته و سهم سازمان لیگ نسبت به توافق توسط باشگاه پرداخت گردد و یا اینکه سازمان لیگ باید نسبت به ظرفیت هواداری هر باشگاهی با آن باشگاه به توافق رسیده و قرارداد تبلیغات دور زمین را به صورت مجزا منعقد نموده و یا طوری برنامه ریزی نماید که حقوق باشگاه ها نسبت به هواداران خود پرداخت گردد.
قبلاً از عنایات حضرتعالی در تسریع در صدور دستور مقتضی نهایت سپاس و قدردانی را دارد.
 
                                                                                    با تجدید احترام
جمشید نظمی
مدیرعامل
 
رونوشت:
1-    وزیر محترم ورزش و جوانان، جناب آقای دکتر سجادی.
2-    مجمع نمایندگان محترم منطقه شمالغرب کشور.
3-    استاندار محترم استان آذربایجان شرقی، جناب سردار زین العابدین خرم.
4-    ریاست محترم سازمان لیگ، جناب آقای بهاروند.

شایان ذکر است در همین راستا تبلیغات محیطی بازی فردا مقابل صنعت نفت آبادان از سوی باشگاه تراکتور انجام خواهد شد.

سازمان لیگ: درباره تبلیغات محیطی توافقی با استقلال نداشتیم/ روال طبق سنوات گذشته است

 

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: لیگ برتر فوتبال تراکتور تبریز لیگ برتر فوتبال تراکتور تبریز تبلیغات محیطی فوتبال ایران باشگاه داری سازمان لیگ باشگاه ها جناب آقای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۲۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی

رئیس گروه مطالعات دیپلماسی زیست محیطی دفتر مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت امور خارجه با بیان اینکه ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی گفت: این وضعیت لزوم توجه به ایجاد سامانه‌های هشدار اولیه درباره اطلاع رسانی در زمینه بلایا را نشان می‌دهد.

به گزارش ایسنا علی صالح‌پور در نشست تخصصی بررسی بارش‌های سیل‌آسای فروردین در جنوب و جنوب شرق کشور که امروز در پژوهشگاه هواشناسی برگزار شد، اظهارکرد: یکی از مجموعه‌هایی که در زمینه مقابله با بلایای طبیعی فعالیت می‌کند، «اینفورم» است. بر اساس گزارش این موسسه از سه منظر شدت بلایای طبیعی، تغییرات اقلیمی و خطرات بلایای طبیعی می‌توان این موضوع را بررسی کرد. در زمینه شدت بلایا مطالعات اینفورم نشان می‌دهد که شدت بلایا تمرکز قابل توجهی در آفریقا، جنوب و غرب آسیا و شرق اروپا دارد و نرخ شدت بلایا در ایران ۳.۶ است.

وی اضافه کرد: در زمینه اثرات بلایا ناشی از تغییرات اقلیمی اینفورم دو سناریوی بدبینانه و خوشبینانه مطرح می‌کند. در سناریوی بدبینانه بی‌توجهی به تولید گازهای گلخانه‌ای و عدم کنترل گرمایش جهانی لحاظ شده استو در این زمینه ایران از جمله کشورهای با آسیب پذیری بالاست. در سناریوی خوشبینانه ایران می‌تواند در زمینه کاهش خطرات بلایای طبیعی نقش داشته باشد.

رئیس گروه مطالعات دیپلماسی زیست محیطی دفتر مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت امور خارجه با بیان اینکه طی ۱۰ سال گذشته میزان ریسک بلایای طبیعی به طور قابل توجهی در اغلب نقاط دنیا از جمله ایران افزایش یافته است، تصریح کرد: به طور کلی آسیا طی سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۴ وضعیت خوبی داشته است و کشورهایی مانند چین و پاکستان در این زمینه جایگاه مناسب دارند. اما ایران همچنان جزو کشورهای با ریسک بالا به شما می‌رود و پروفایل کشورمان در زمینه ریسک در رده ۲۸ قرار دارد.

صالح پور با بیان اینکه گزارش اخیر دفتر کاهش بلایای طبیعی سازمان ملل بر اهمیت موضوع تاب آوری تاکید کرده است، اظهار کرد: در این زمینه سه موضوع از جمله منافع مردم و سیاره زمین مطرح شده است. در زمینه مردم به این نکته می‌توان توجه کرد که متاسفانه طی ۵۰ سال گذشته با افزایش ۵ برابری رخداد بلایای طبیعی مواجه بوده‌ایم. این وضعیت لزوم توجه به ایجاد سامانه‌های هشدار اولیه درباره اطلاع رسانی در زمینه بلایا را نشان می‌دهد.

رئیس گروه مطالعات دیپلماسی زیست محیطی دفتر مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت امور خارجه با اشاره به وضعیت سیاره زمین گفت: باید بپذیریم که جهان در حال گرم شدن است و برای زندگی با این موضوع کنار بیاییم. در این شرایط لزوم تقویت زیرساخت‌ها و اعمال سیاست‌های لازم احساس می‌شود.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به چارچوب سندای (Sendai Framework) اظهار کرد: این چارچوب درباره تغییرات ناشی از بلایای طبیعی است و چهار اولویت برای اجرا دارد. ایران نیز عضوی از آن است.

صالح پور اضافه کرد: بر اساس چارچوب سندای باید درک درستی از بلایای طبیعی داشته باشیم. حاکمیت به مدیریت خطر توجه کند علاوه بر آن سرمایه‌گذاری‌های لازم برای کاهش خطرات بلایای طبیعی صورت گیرد. در ایران بودجه سازمان مدیریت بحران ۹۶ درصد افزایش یافته است که رشد قابل توجهی محسوب می‌شود.

رئیس گروه مطالعات دیپلماسی زیست محیطی دفتر مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت امور خارجه ضمن اشاره به تغییرات اقلیمی گفت در این شرایط لزوم توجه به اعمال سیاست‌هایی در سطوح فرامرزی و ایجاد ساختارهای مشترک با کشورهای همسایه احساس می‌شود. به طور مشخص در حوزه خلیج فارس این پتانسیل وجود دارد علاوه بر آن سازمانی ذیل «راپمی» فعالیت می‌کند که می‌توان از ظرفیت‌های آن نیز بهره برد. محیط زیست خلیج فارس وضعیت وخیمی دارد و با کشورهای حاشیه آن می‌توانیم در در زمینه زیست محیطی همکاری‌هایی داشته باشیم.

وی اضافه کرد: هرساله در تابستان هورالعظیم دچار آتش سوزی‌هایی می‌شود. در این شرایط نیازمند همکاری‌هایی‌ با عراق هستیم علاوه بر آن در ناحیه زاگرسی با این کشور همسایه هستیم و نیازمند سامانه پاسخ سریع به وقوع آتش سوزی‌ها در این مناطق هستیم .از سوی دیگر شمال شرق کشور با طوفان‌های گرد و غبار مواجه است که برای مدیریت آنها نیز همکاری‌ها با کشورهای همسایه احساس می‌شود.

صالح پور در پایان با اشاره به موافقتنامه پاریس گفت: از سال ۲۰۱۵ موافقتنامه پاریس مطرح بوده است اما ما هنوز به آن نپیوسته‌ایم و نتوانسته‌ایم از ظرفیت‌های قابل توجه آن بهره ببریم و نمی‌دانیم چرا این موضوع تعیین تکلیف نمی‌شود ؟ امیدواریم در مجلس آینده این موضوع تعیین تکلیف شود چرا که تاکنون حدود ۱۰ سال را از دست داده‌ایم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بورکینافاسو خواهان استفاده از توانمندی‌های ایران است
  • داور فوتبال ایران: بله از باخت پرسپولیس خوشحال شدم | چرا نمی گذارید ما کری بخوانیم!
  • ناکامی شمشیرباز اپه ایران در گرفتن سهمیه المپیک پاریس
  • ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی
  • شعار هواداران تراکتور علیه ایجنت معروف فوتبال ایران!
  • دیدار تیم های فوتبال تراکتور و ذوب آهن
  • کمبود پنالتی‌زن داریم
  • تمرین تیم فوتبال تراکتور در تبریز
  • ایران‌پوریان: تراکتور همیشه در نقل‌وانتقالات بازنده است
  • شایعات غیرفوتبالی یحیی گل‌محمدی